כנייסת השכל או מוניקה סקס זה קשה מדי
T tkuihehr New member 26/3/07 #40 נורא קשה אבל קשה טוב, לא משנה מי יזכה יהיה סבבה, אז אני אשמע את שלושת השירים ..
I Inbar789 New member 26/3/07 #32 איפה הוא חי?!../images/Emo103.gif "תסעו בזהירות, במיוחד ליד בתי ספר כי התלמידים סיימו ללמוד עכשיו והם חוזרים הביתה" הו, והדו-קרב: מוניקה סקס נגד כנסיית השכל. קשה, אבל כנסיית השכל
איפה הוא חי?!../images/Emo103.gif "תסעו בזהירות, במיוחד ליד בתי ספר כי התלמידים סיימו ללמוד עכשיו והם חוזרים הביתה" הו, והדו-קרב: מוניקה סקס נגד כנסיית השכל. קשה, אבל כנסיית השכל
T tkuihehr New member 26/3/07 #60 היי היי היי, גם אני עוד לומד אל תשכחו ממני, למה אתם רוצים שידרסו אותי?!
R RJlake New member 26/3/07 #38 בוקר טוב! אין יותר ספורטטטטטט אחח כזה אושר! ולא היה כזה נוראי אפילו אז מגניב
ש שחר שרביט New member 26/3/07 #44 תוצאות הדו- קרב הכנסייה- % 59 מוניקה סקס- % 41 למי שבא שיכתוב את השירים... השיר הראשון: ידיים למעלה
I Inbar789 New member 26/3/07 #49 אני אוהבת אותם../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif *תזכורת לעצמי לבקש מאמא/סבתא/דודה את הדיסק מתנה לפסח*
אני אוהבת אותם../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif *תזכורת לעצמי לבקש מאמא/סבתא/דודה את הדיסק מתנה לפסח*
T tkuihehr New member 26/3/07 #55 היא אומרת זה טוב זה ההיפך מרע! ידיים למעלה היא אוהבת אותך, היא אומרת תבוא אפילו כשרעעעע ידיים למעעעעלהההההה איזה יופי ... סבבה שהם זכו. עכשיו יש שיר עוד יותר יפה הייייינווווו, עושים אהבההההה
היא אומרת זה טוב זה ההיפך מרע! ידיים למעלה היא אוהבת אותך, היא אומרת תבוא אפילו כשרעעעע ידיים למעעעעלהההההה איזה יופי ... סבבה שהם זכו. עכשיו יש שיר עוד יותר יפה הייייינווווו, עושים אהבההההה
R RJlake New member 26/3/07 #46 ../images/Emo124.gif והמנצח הוא... כנסיית השכל! 59% לעומת 41% והשיר הראשון: ידיים למעלה