בוקר טוב-יום שני!

limors2

Well-known member
בוקר טוב-יום שני!

לא היה לי זמן אפילו להתחיל תסודוקו והתשחץ מהעיתון, אבל משומה הזמן לא עובר! ואני רוצה כבר הביתה והאנטומיה של גריי!

redgirl2

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה נשמע? איך עובר היום? היום החלטתי לא להתעצל ולשבת על הפרויקט, מעניין אם אני אצליח להחזיק יותר מחצי שעה
יהיה טוב בסוף ואני אסיים אותו!!
אממ זהו בעקרון..יש הרבה חופש וזה כיף
ליאורה לונורא עוד קצת ואת בבית
סודוקו זה כיף
ואחרי שקלטתי איך עושים קאקורו זה גם כיף!
בכל מקרה, המשך יום מצויין לכולם

tkuihehr

New member
הגיע הזמן, תסיימי אותו

אני זלזלתי כל השנה, ושבוע לסוף קימבנתי משהו. הסתדרתי.. איזה כיף לך וואי, חופש, איך אני אוהב את חופש, במיוחד את החופש של פסח, נקי וריחני, ושקט ואביבי. בא לי חופש תעריכו את זה... המשך יום מצויין גם לך..

redgirl2

New member
מעריכה את זה..אבל הפרויקט לא מאפשר

לי להנות ממנו עד הסוף... יומיים ישבתי ונחתי ולא עשיתי כלום וכל יום הלכתי לישון עם רגשות אשמה שלא עבדתי על הפרוייקט ושאין לי זמן
זה כל כך מעיק אוף..באלי לסיים עם זה כבר..וזה לא כזה פשוט כי אנחנו לא אשפי VB.NET ובעע עוד קצת ונסיים עם זה
מעריכה את החופש..עוד מעט לא יהיה חופש
וכן פסח זה כיף כי זה חופש ארוך אבל אני שונאת מצות! יום מצויין שיהיה!
יש לך יום ארוך היום?!

Inbar789

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo103.gif

אני רוצה הלתחיל היום לפתור קצת את המיקודית במחשבים, אבל כמו שאני מכירה אותי אני אעשה בדיוק חצי תרגיל |: ויש לי גם תור לרופא, כי אני חולה |: יום טוב לכולם

tkuihehr

New member
תרגישי טוב

יש לך את כל פסח לעשות את המיקודית הזאת. הבגרות במחשבים נורא מוקדמת תמיד ,לא? בהצלחה..

Inbar789

New member
כן../images/Emo103.gif

הבעייה שבכלל לא סיימנו את החומר, נשארו לנו עוד 2 נושאים. היו צריכים להיות לנו השלמות בפסח אבל בגלל העיצומים זה התבטל, אז צריך ללמוד את החומר בחופש לבד >< והמתכונת ב-1.5 שזה ממש ממש עודמעט! אז אני טיפונת בלחץ.. אבל יעבור

redgirl2

New member
הוו תרגישי טוב ../images/Emo9.gif

איכס מחשבים..איזה כיף להיות אחרי זה!! לונורא תשבי תפתרי ואת תראי שבתחילת מאי כשתסיימי את הבגרות את תהיי הכי שמחה שיש

Inbar789

New member
תודה!../images/Emo103.gif

אני מקווה שאעבור את הבגרות בציון מספק

redgirl2

New member
ברור שתעברי! את חכמה ../images/Emo9.gif

יהיה בסדר אל תדאגי, השד לא נורא כ"כ כמו שעושים אותו.. ואני אומרת לך את זה בתור אחת שישבה על ציון ממש ממש לא טוב שנה שעברה! סיימתי עם 80 סופי ב-5 מדעי המחשב
(מבחינתי זה מספיק כי הלך לי לא משו
)

tkuihehr

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

השרשור בוקר טוב לא למעלה, יש שם איזה משהו נעוץ שהורס

בוקר טוב!!

אני יודעת לנן שיר עם צרפתי ו"שיר עליז- למרים טלה קטן"
ככה קוראים לזה בספר....חחחח זזתי לסכם סיפור פשוט! מוי כיף!

Inbar789

New member
למרים טלה קטן!../images/Emo103.gif

ידעתי לנגן את זה פעם בצ'לו

צ'לו זה מגניב!

חברה שלי מנגנת בצ'לו (ראבק! הג' בקושי עובדת אז אני צריכה ללחוץ עליה נורא חזק.... אז אם אתם רואים את האות ג' תדעו שהתאמצתי בשבילכם!
)

למעלה