בוקר טוב - יום שלישי

dragonit12

New member
צהרייםם

כי בא לי להרוס את הרצף
בעצם כבר נהרס הרצף
אז מה שלומכם?! איך עבר היום?!איך הלך במבחנים/מתכונות? לי עבר בסדר... קיבלתי את את הציון באנגלית.. קיבלתי 67!ועוד בשאלון A אני עושה חוזר! ציפיתי ל70! ואמרתי לעצמי אם אני עוברת את ה70 אני משאירה את זה..אם לא אני עושה חוזר! חוץ מזה שיש לי במילא אישור לעשות חוזר כי הייתי חולה ובאתי לביה"ס עם חום ודלקת אוזניים.. אז יש לי אישור לעשות חוזר!ואני עושה!!! נקווה לטוב... מחר מגן במחשבים..יהיה בסדר:)
המשך יומהנה לכולםם:)

redgirl2

New member
הוו בהצלחה חמודה! ../images/Emo9.gif

ואם נותנים לך אפשרות לעשות חוזר תעשי אין לך מה להפסיד
ובהצלחה גם במחשבים

Inbar789

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo103.gif

בכל המבחנים/מתכונות/בגרויות/מה שזה לא יהיה!

יום מ-צ-ו-י-ן!!(ורטוב../images/Emo3.gif)

היה פשוט כיף!! ב8:40 הלכנו למגרש כדורגל הגדול והתחיל "טקס" קצרצר... נאום של המנהלת, דבר י"ב ,דבר י"א והעברת הדגל... אף אחד לא שמע כלום וכולם חיכו למלחמת מים... היה פשוט כיייייף! כולם יצאו כל כך רטובים
ויותר מצחיק זה שרק י"א וי"ב נכנסים לתוך המגרש... כל השאר בוהים מבחוץ
ואז היה ה"רונדו".... הם נסעו בחניה של ביה"ס ואז הלכנו כל אחד לבית שלו ומשם נסעו לים... אבל היה פשוט מגניב! וכאלה מכוניות טובות! היה את הבלוג של האחד במאי
ו juts devorce ועוד כלמיני ממש טובים! והיה פשוט כיף!!
אם היה לי כוח לחפור יותר אז הייתי...אבל אין

../images/Emo12.gif מה זה יום המים?

בעיקרון, פעם שי"ב היו מסיימים ביה"ס אז הם היו עושים מעיין מצעד מכוניות ומתפרעים ונוסעים לאיפשהו... עכשיו בגלל שלפני משהו כמו שנתיים נהרגו כמה אנשים בגלל הרונדו אז החליטו להוציא את הרונדו מחוץ לחוק. אבל אצלנו בביה"ס הלכו הפוך על הפוך- עושים בחניה של האוטובוסים את ה"מצעד מכוניות" ואז המכוניות סתם נוהגות במושב. המכוניות חוזרות לביה"ס, מורידות את כל הקישוטים ונוסעים הביתה. ורק משם הם נוסעים לים... כדי שהם לא יהיו באחריות בי"הס. וזהו.... בעיקרון מעכשיו הם באים רק לחזרות, לימים מרוכזים ומתכונות בגרויות

dragonit12

New member
איך את לא יודעת?../images/Emo2.gif

יום המים זה יום המים זתומרת יום שכולו בו מים מלחמות מים,מגלשות מים,השפרצות מים,הכללל שיש בו מיםםםםםם! עדיין לא הבנתי מזה רונדו
מזאת המילה הזאת?!

dragonit12

New member
התכוונתי מה פשר המילה..?

מה הפירוש..
וזה בסדר.. זה כמו מסיבת סיום כזאת שעושים כייף?

Inbar789

New member
אצלנו רונדו זה משהו אחר לגמרי..../images/Emo103.gif

רונדו זה הריקוד של כל הבנות של השכבה בטקס סיום

למעלה