בוקר טוב - יום שלישי

limors2

Well-known member
זה יצא לי 47? הא!

אולי פעם אחת עשיתי בכוונה, אבל בד``כ זה יוצא במקרה. לכן זה לא סתם שיגעון, ה47 באמת רודף אחרי!

redgirl2

New member
זה לא סתם טירוףףףף זה סופרלנד ../images/Emo6.gif

ראשון לציון מערב קרוב לים

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

פעם אחרונה שהייתי שם זה היה שנה שעברה בחופש הגדול עם הקייטנה.. בעעעעעעע חניכות מעפנות כל שניה רבו לאן ללכת ולאיזה מתקן קודם.. שבסופו של דבר הספקנו רק 3 מתקנים
בתוך 4 שעות כע?!

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

המבחן בפיזיקה היום היה טוב משהו בן זולל אבטיחים
זהו הוא מאחורי, עכשיו צריך ללמוד למתמטיקה ותוך כדי להמשיך בפסיכומטרי

me123

New member
גמרתי מחשבים! מקווה שעברתי. אז נשאר לי רק:

מחר: אנגלית. מחרתיים: חופש למתכונת במחשבים השנייה. עוד 3 ימים: מתכונת במחשבים. עוד 4 ימים: מצעד!!! עוד 5 ימים: ל"ג בעומר-חופש! עוד 6 ימים: יום לפני מתכונת בלשון עוד 7 ימים: מתכונת בלשון עוד 8 ימים: יום לפני בגרות במחשבים. עוד 9 ימים: בגרות במחשבים. עוד 10 ימים: יום שישי - ללמוד להסטוריה. עוד 11 ימים: מצעד!!!! עוד 12 ימים: בגרות בהסטוריה. עוד 13 ימים+14 ימים: יש לי חופש ממתכונת במתמטיקה(כי עשיתי בחורף ויש לי ציון מגן - ועוד לא קיבלתי ת'ציון!!
). עוד 15 ימים: יום לפני מתכונת בפיסיקה. עוד 16 ימים: מתכונת בפיסיקה. אח שלי רוצה ת'מחשב. אז אני אזוז. ביי.

redgirl2

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

היה לי מגן בחיבור עברי היום.. יוווווו איזה חפירההההה...הלכה לי היד!! גם לכתוב את הטיוטה וגם להעתיק אותה מחדש?
יצא לי כמעט 3 עמודים
הפעם לשם שינוי הכתיבה זרמה לי..בחרתי בנושא של תפקיד התקשורת במדינה דמוקרטית בשעת חירום
נשמע מפוצץ משו..היה בסדר..והיה מה לכתוב..העיקר שעוד שבועיים הבגרות וגם החרטא הזאת תהיה מאחורינו.. שונאת חיבור! ואממ חוץ מזה הכל טוב
אז שיהיה המשך יום מצויין לכולם

dragonit12

New member
שמחה שעבר:)

בדר"כ נתקעים ואין מה לכתוב.. את הצלחת לכתוב בלי להיתקע! ואת בחרת לבד נושא או שהיו כמה נושאים ומתוכם היית צריכה לבחור?{זתומרת שהמורה בחרה..}

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif זה נדיר שהכתיבה זורמת לי..

בשני המבחנים הקודמים מתוך 3 שעות שנותנים למבחן ישבתי משו כמו שעה (ואני לא מגזימה!!) ובהיתי בתקרה כי לא ידעתי מה לכתוב
אממ יש 5 או 6 נושאים..זה מכלמיני בחינות בגרות..ככה זה גם בבגרות.. חלק מהנושאים הם עם מאמר שאפשר רצוי ואפילו צריך להשתמש בו.. וחלק רק נושא עם הסבר כללי ולא מעבר לזה.. אני באמת לא מבינה איך אפשר לעשות בגרות בחיבור..כאילו..מה הקטע?..הם נותנים ציון לפי כשרון הכתיבה של הבנאדם?..זה מטומטם לגמרי.. אפילו המורים לא ממש מבינים את זה..
לונורא העיקר נסיים עם זה

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

הם רק רוצים לדעת אם את כותבת נכון... ואם את כותבת בעברית תקניתצ{טכנית יש את זה בלשון ובספרות..} חיבור.. בעעעעע אני יודעת גם למה הם נותנים לנו לעשות בגרות בחיבור.. הנה תקראי.. הם בודקים מי כותב יפה ובשפה נורא טובה כדי שישר יכיניסו אותו ככתב עיתון.. זה כל המטרה שלהם.. זה הכל בסתר בגלל זה המורים גם לא ענו לך למה עושים ת'בגרות הזאת..

S h r i k y

New member
בוקר טוף ../images/Emo13.gif

היום הייתה מסיבת סיום בכיתה לסוף הלימודים
מרגש וקצת עצוב להתחיל להפרד...

redgirl2

New member
הווו עצוב ../images/Emo7.gif מה כ"כ מוקדם?

לנו יהיה רק בסוף יוני ככה.. ובתחילת יולי הטקס סיום
עכשיו כבר מתחילים לעבוד על החזרות... זה באמת עצוב ומרגש להתחיל להפרד

S h r i k y

New member
השבוע מסיימים ללמוד אצלמו...

ועוד לא התחלנו לעבוד על הטקס סיום.. כדאי שנתחיל באמת
וכן עצוב קצת, היום שיחקנו כדורעף בספורט כל הבנים.. היה כ''כ כיף, אני בטח התגעגע לכולם כ''כ =\

למעלה