מאוד
R RJlake New member 31/1/07 #8 how to save a life../images/Emo99.gif חיים רמון הורשע במעשה מגונה אחח איזו מדינה
T tkuihehr New member 31/1/07 #9 בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום רביעי נוסף קרב לסיומו, רק עוד 3 שעו ג'אווה והביתה, איזה יופי... מי נגד מי בבחירות?
בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום רביעי נוסף קרב לסיומו, רק עוד 3 שעו ג'אווה והביתה, איזה יופי... מי נגד מי בבחירות?
S Sweet Revenge New member 31/1/07 #12 ג'ורג' מייקל נגד מייקל ג'קסון.. נראה לי שאני מעדיפה את ההומו על פני הפדופיל..
T tkuihehr New member 31/1/07 #14 האמת ,גם אני תמיד,לא רק כאן. אחלה דו קרב, לא משנה מי ינצח יהיו 3 שירים יפים ב15:47
S Sweet Revenge New member 31/1/07 #47 לא הייתי אומרת בחיר ליבי..../images/Emo12.gif את זוכרת אולי מה היו שלושת השירים?
S Sweet Revenge New member 31/1/07 #49 לונורא.. סתם רציתי לראות אם היו שירים שלו שאני לאהוב.. יוחזר חינגי לאלתר!
S Sweet Revenge New member 31/1/07 #11 בוקר טוב!../images/Emo13.gif היה קודם יפתי כפיצוי על אתמול.. ועכשיו אלך לי לראות לי את הפרק החדש של נמלטים ( ) שמחכה לי מאתמול..
בוקר טוב!../images/Emo13.gif היה קודם יפתי כפיצוי על אתמול.. ועכשיו אלך לי לראות לי את הפרק החדש של נמלטים ( ) שמחכה לי מאתמול..
L limors2 Well-known member 31/1/07 #18 הוא שווה../images/Emo99.gif ראיתי תהתחלה ונרדמתי עוד מעט אראה אותו ואז אודישנים של אמריקן איידול!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #31 יום טוב!!! היה יום נחמד... דיי מבוזבז... ב7-8 כולם היו במצב כפית והיה ממש מצחיק!! מחר תעודות
T tkuihehr New member 31/1/07 #33 אויש ,אלה הימים הכי שווים שכל הכיתה מתפרקת מצחוק שעה ואף אחד לא יודע למה, זה עושה את השעה הרבה יותר נחמדה. ומחר תעודות. יש לך פרצוף מרוצה אחרי שכתבת תעודות, אז אני מניח שיהיה לך יום נחמד גם מחר...
אויש ,אלה הימים הכי שווים שכל הכיתה מתפרקת מצחוק שעה ואף אחד לא יודע למה, זה עושה את השעה הרבה יותר נחמדה. ומחר תעודות. יש לך פרצוף מרוצה אחרי שכתבת תעודות, אז אני מניח שיהיה לך יום נחמד גם מחר...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #39 ../images/Emo13.gif המורים נורא אוהבים אותי השנה../images/Emo3.gif חחחח.... זה כל כך מצחיק....
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 31/1/07 #42 תודה!! יהיה מחר כיף בבוקר אנחנו עושים ארוחת בוקר, ואז יש הפנינג של י"ב ועושים שיחות אישיות, וב11 הולכים הבייתה!! מה רע? ויכול להיות שנלך(ניסע) לשתות אייסקפה, אז בכלל!
תודה!! יהיה מחר כיף בבוקר אנחנו עושים ארוחת בוקר, ואז יש הפנינג של י"ב ועושים שיחות אישיות, וב11 הולכים הבייתה!! מה רע? ויכול להיות שנלך(ניסע) לשתות אייסקפה, אז בכלל!