בוקר טוב-יום רביעי היום אין רומי נוימרק. אולי הנהג אוטובוס מאתמול התנקם בה?:O
L limors2 Well-known member 31/1/07 #1 בוקר טוב-יום רביעי היום אין רומי נוימרק. אולי הנהג אוטובוס מאתמול התנקם בה?:O
D dragonit12 New member 31/1/07 #37 אני גם שמעתיי!! וישר חשבתי על הקייטנה בקיץ שהדרכתי ואז היה "אז תקנהה קפהה טורקיי.."
R RJlake New member 31/1/07 #38 לא../images/Emo2.gif קודם היה את עמירם אינק ואז את תקנה קפההה טורקיי ולפני זה היה את שאקירה שאקירה שפספסתי
לא../images/Emo2.gif קודם היה את עמירם אינק ואז את תקנה קפההה טורקיי ולפני זה היה את שאקירה שאקירה שפספסתי
ג גלעד2211 New member 31/1/07 #56 בוקר טוב עם הזוועטון הזה? טוב עכשיו אני מבין למה את שומעת גלגל"צ עם שאקירה שאקירה עושה לך את הבוקר אני לא רוצה להוסיף כלום השיר מדבר בעד המשכל.
בוקר טוב עם הזוועטון הזה? טוב עכשיו אני מבין למה את שומעת גלגל"צ עם שאקירה שאקירה עושה לך את הבוקר אני לא רוצה להוסיף כלום השיר מדבר בעד המשכל.
R RJlake New member 31/1/07 #3 בוקר טוב יום רביעי?../images/Emo42.gif מה קרה לזה? בכל מקרה בוקר טוב לכם יש שירים טובים בגלגלצ. והיום הייתי בהופעה של הביטלס.היה מעולה.
בוקר טוב יום רביעי?../images/Emo42.gif מה קרה לזה? בכל מקרה בוקר טוב לכם יש שירים טובים בגלגלצ. והיום הייתי בהופעה של הביטלס.היה מעולה.
L limors2 Well-known member 31/1/07 #19 מתי הספקת להיות בהופעה שלהם הבוקר? ולא ידעתי שהם עדיין מופיעים
R RJlake New member 31/1/07 #21 הוו לא שמעת על האיחוד החד פעמי שלהם ונחיתתם בארץ לשם הופעה בבית ספרי?