בוקר טוב יהודים

dafnaleh

New member
ליטל היקרה

אם את חושבת שבעזרת עלבונות תצליחי להשיג משהו, את מאוד טועה. אני מציעה שתדברי לאנשים בכבוד המגיע להם, בין אם הם מאמינים בדרכך, ובין אם לא. יום טוב.

קראי את תגובה לשרשור הקודם.

המטרה של הפרחחית השגרתית היא להרגיז בכוונה. אולי המדריכים שלה הטילו עליה משימה כזאת. "לדבר אתה בדרכי נועם" זו השחתת זמן לריק.

לסילבר- מליטל שמפחידה אותך

א. אני לא עובדת עם "מדריכים" ב. צר לי שפנייה אלייך כ"יהודי" מרגיזה אותך, תנסה להכיר את עצמך במקום להתכחש לעצמך... זה עשוי להשתלם לך. ואני באמת מקווה שתפסיק, כ"אתאיסטים" אחרים, להתגונן כל הזמן. למה אתה מרגיש מאויים? אני לא תוקפת אותך... על זה נאמר: "צ'יל אאוט"!

קודם כל את אדם לכן אנשים מתרגזים

נסי להגיד- בוקר טוב אנשים, בני אדם, שותפיי לרמה האבולוציונית. יהודי זו תווית שנגזרת כתוצאה מהעובדה שיצאת מאבר מין של אישה "יהודיה" זה שרירותי. אם אשב על הרצפה ואומר 3 פעמים "אללה הוא הגדול מכולם ואין אלוהים מלבדו" אז אהיה גם מוסלמי (ועדיין יהודי לפי ההלכה)- זה הכל שרירוית. אם תפני אלינו כאנשים ולא בתווית הדתית המוסכמת עליך זה יהיה עדיף.

לא מסכימה

היום אני יודעת שאני יהודיה לפני הכל, שכן הנשמה היהודית שלי היתה קיימת הרבה לפני שהייתי "ליטל", אני יהודיה לפני שאני אישה, ואחות, ובת, וכל דבר, כי הנשמה שלי היתה קיימת הרבה לפני שבאתי לעולם. גם אתה כזה, אלא שאתה לא יודע את זה עדיין. ופנייה לאדם כיהודי זה הדבר הכי מכובד בעולם. אתה לא מסכים? בסדר, קיבלתי, לא אפנה אלייך ככה שוב. אז... שאקרא לך אדם?

"היום

אני יודעת שאני יהודיה לפני הכל, שכן הנשמה היהודית שלי היתה קיימת הרבה לפני שהייתי "ליטל", " אין הפורום מעוניין לשמוע את הזיותייך, האם יש לך נשמה ? הוכיחי.

../images/Emo35.gifמה לא ברור לך???

עדיין לא שמת לב שאני מתעלמת מכל ההערות הטיפשיות שלך? אני מגיבה לאלה שתוקפים אותי, שמנסים לפחות, אבל ממך מתעלמת, כי אתה סתם טיפש... מתי תבין את זה? אתה לא שם לב שאף אחד כאן לא מגיב להערות שלך? מספיק להיות נואש... תמצא פורום שבו יתייחסו אליך, לך לאמא ובקש חיבוק... תודה. שלום

יאללה יאללה עופי מפה זונה מפגרת

חבל שהורייך לא השתמשו באמצעי מניעה, כך היה נמנע מהעולם הפיגור שלך.

L7

New member
הגזמת....דתיותה תמימה. יבוא יום

והיא תתפכח מעולם האגדות והמעשיות. נסה לעזור לה.......

neko

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif למחוק!!!

חברים

ליטל היא אתאיסטית שנונה שמתחזה למאמינה ומתנהגת בטמטום מחפיר בכוונה כסאטירה. אין לי הסבר אחר. כיצד את יודעת שהנשמה היהודית שלך היתה קיימת הרבה לפני שהיית ליטל? מהי נשמה? איפה היא נמצאת? "נשמה היא עוד אחד מהדברים הללו שהמציאו על מנת להפחיד ילדים, כמו מייקל ג'קסון" (בארט סימפסון).

קטע למחשבה

"הנשמה היהודית שלי היתה קיימת הרבה לפני שהייתי "ליטל", אני יהודיה לפני שאני אישה, ואחות, ובת, וכל דבר, כי הנשמה שלי היתה קיימת הרבה לפני שבאתי לעולם." למה את כל כך הטוחה במה שאת אומרת, האם יש סיכוי של אחד למיליוןשאולי את טועה?ובכל מקרה עולות כמה שאלות מההצהרה שלך 1.יש נשמות לא יהודיות? 2.מה מבדיל נשמה יהודית מנשמה לא יהודית? 3.אדם שמתגייר גם נשמתו עוברת גיור? 4.מה לגבי תינוק שהוריו מאמצים אותו ומגיירים אותו? 5.מה לגבי המקרה ההפוך? עכשיו תראי שאני גם יודע להיות מיסיונר מאמין פאגן 1. וודאי, איזו שאלה טפשית 2.נשמה יהודית היא נשמה גבוהה, צדיקה, עבורה נברא העולם 3.כנראה שהיתה לו זכות עצומה ולכן הוא זכה לעבור גיור 4.כנראה שהיתה להוריו האמיתיים זכות כלשהי ולכן הוא זכה לגיור 5. הנשמה שלו עדיין יהודית (אם בנאדם ישים זנב הוא נהיה חתול, לא הוא עדיין אדם, אותו דבר גם כאן נשמה של יהודי נשארת נשמה של יהודי) נו איך הייתי?, הבעיה היחידה עם כל התשובות האלה היא שהן נשמעות לי כמו תירוצים (אני עדיין רוצה לשמוע ממך תשובה לשאלות האלו)

למעלה