בוקר טוב חברים..

Harrington

Well-known member
מנהל
הטובות: מרצ לא עברה את אחוז החסימה.
זה דווקא חבל. מפלגה מסוגה (ולאו דווקא היא עצמה) חשוב שתהיה בכנסת ישראל.
הרעות: ש״ס התחזקה, גוש נתניהו גדול בהרבה מהצפוי.
מעולה בשתי הנקודות. התחזקותה של ש"ס מבטיחה טיפול בתחום החברתי (ואת אמון הציבור והכרת התודה שלו שזה עיסוקה העיקרי של המפלגה). גודל המחנה הלאומי (מה שאתה מגדיר גוש נתניהו) מבטיח את האפשרות להקים קואליציה יציבה לקדנציה מלאה. זה אמנם סותר את כל נבואותיך, אבל מבחינת מדינת ישראל והציבור המתגורר בה מבטיח סוף סוף יציבות פוליטית ארוכת טווח (יחסית), מה שפועל לטובת כל אזרחי המדינה ללא יוצא מן הכלל.

dory30

Well-known member
הנחמה היחידה שלי, היא שביבי ידפוק את כולם. כולל מי שהצביע לו.

SupermanZW

Well-known member
אתה מודע שנדפקת?
למזלי לא נדפקתי כי אני לא תושב ישראל. לו הייתי תושב ישראל ודאי שהייתי נדפק. בני משפחתי שחיים בישראל נדפקו, חבריי שחיים בישראל נדפקו. רובם המוחלט מודעים לכך שנדפקו.

מקסים 45

Well-known member
למזלי לא נדפקתי כי אני לא תושב ישראל. לו הייתי תושב ישראל ודאי שהייתי נדפק. בני משפחתי שחיים בישראל נדפקו, חבריי שחיים בישראל נדפקו. רובם המוחלט מודעים לכך שנדפקו.
יכול לתקן את המשפט ביבי דופק את כולם.

נסיך.333

Well-known member
אני מבין שרק ביבי דופק את האזרחים, לא לפיד, לא ליברמן... רק ביבי

SupermanZW

Well-known member
אני מבין שרק ביבי דופק את האזרחים, לא לפיד, לא ליברמן... רק ביבי
לפיד דפק את האזרחים גם כן, ליברמן פחות. חשוב לזכור שבזכות הקיצוצים של ליברמן לא היה אילוץ להעלות מיסים באופן משמעותי ולא גדל הגרעון. אלמלא הקיצוצים היה גדל הגרעון והיה נוצר אילוץ להעלות מיסים הרבה יותר.

נסיך.333

Well-known member
לפיד דפק את האזרחים גם כן, ליברמן פחות. חשוב לזכור שבזכות הקיצוצים של ליברמן לא היה אילוץ להעלות מיסים באופן משמעותי ולא גדל הגרעון. אלמלא הקיצוצים היה גדל הגרעון והיה נוצר אילוץ להעלות מיסים הרבה יותר.
אתה רציני??? ליברמן פחות?? ליברמן לא שיחרר כסף לדברים חשובים, רק תבדוק איפה הכסף הזה היום...
האם הוא נשאר בקופת המדינה או ש....

SupermanZW

Well-known member
אתה רציני??? ליברמן פחות?? ליברמן לא שיחרר כסף לדברים חשובים, רק תבדוק איפה הכסף הזה היום...
האם הוא נשאר בקופת המדינה או ש....
ליברמן צדק. ככל שישחרר פחות כספים אפשר יהיה להוריד מיסים.

SupermanZW

Well-known member
רק שהוא לא שיחרר כספים והעלה עוד ועוד מיסים..
טוב, המפלגה שלו עולה הרבה כסף..
עדיין יש גרעון. גרעון יקר בגלל הריבית. לו היה מצליח לכסות את הגרעון (לו היה ממשיך בתפקידו היה מצליח לכסות את הגרעון) היה גם מוריד מיסים.

למעלה