דיברגנט חדש
Well-known member
הבנת הנקרא, לא כתבתי שינצח, אלא כתבתי שלא תהיה הכרעה ולכן לשלשת המעבר תמשיך.הסקרים דווקא לא חזו שלפיד ינצח, לכן היחלשות גוש לפיד אינה הפתעה.
הבנת הנקרא, לא כתבתי שינצח, אלא כתבתי שלא תהיה הכרעה ולכן לשלשת המעבר תמשיך.הסקרים דווקא לא חזו שלפיד ינצח, לכן היחלשות גוש לפיד אינה הפתעה.
היו הפתעות, חלקן טובות, חלקן רעות. מה שהיה צפוי לא יכול להיחשב להפתעה.לא היו הרבה הפתעות
זה דווקא חבל. מפלגה מסוגה (ולאו דווקא היא עצמה) חשוב שתהיה בכנסת ישראל.הטובות: מרצ לא עברה את אחוז החסימה.
מעולה בשתי הנקודות. התחזקותה של ש"ס מבטיחה טיפול בתחום החברתי (ואת אמון הציבור והכרת התודה שלו שזה עיסוקה העיקרי של המפלגה). גודל המחנה הלאומי (מה שאתה מגדיר גוש נתניהו) מבטיח את האפשרות להקים קואליציה יציבה לקדנציה מלאה. זה אמנם סותר את כל נבואותיך, אבל מבחינת מדינת ישראל והציבור המתגורר בה מבטיח סוף סוף יציבות פוליטית ארוכת טווח (יחסית), מה שפועל לטובת כל אזרחי המדינה ללא יוצא מן הכלל.הרעות: ש״ס התחזקה, גוש נתניהו גדול בהרבה מהצפוי.
והיא נמצאת בכנסת בשם מפלגת העבודה ואת האנטי חרדים מייצג ליברמן, לכן אין בה שום דבר שייחסר לנו כציבור.זה דווקא חבל. מפלגה מסוגה (ולאו דווקא היא עצמה) חשוב שתהיה בכנסת ישראל.
יש פער גדול בין שתי המפלגות הללו בנושאים רבים.והיא נמצאת בכנסת בשם מפלגת העבודה
כל נושא שתיבחר, אמצא לך אותו באחת מ-2 המפלגות האלו ואם לא אמצא אותו שם, הם יהיו אצל מפלגת לפיד.יש פער גדול בין שתי המפלגות הללו בנושאים רבים.
ביבי דופק את מי שרוצה להדפק.הנחמה היחידה שלי, היא שביבי ידפוק את כולם. כולל מי שהצביע לו.
ביבי דופק את כולם, אך רבים לא מודעים לכך שהוא דופק אותם.ביבי דופק את מי שרוצה להדפק.
אתה מודע שנדפקת?ביבי דופק את כולם, אך רבים לא מודעים לכך שהוא דופק אותם.
למזלי לא נדפקתי כי אני לא תושב ישראל. לו הייתי תושב ישראל ודאי שהייתי נדפק. בני משפחתי שחיים בישראל נדפקו, חבריי שחיים בישראל נדפקו. רובם המוחלט מודעים לכך שנדפקו.אתה מודע שנדפקת?
יכול לתקן את המשפט ביבי דופק את כולם.למזלי לא נדפקתי כי אני לא תושב ישראל. לו הייתי תושב ישראל ודאי שהייתי נדפק. בני משפחתי שחיים בישראל נדפקו, חבריי שחיים בישראל נדפקו. רובם המוחלט מודעים לכך שנדפקו.
הוא לא יכול לדפוק את מי שלא חי בישראל למעט אם הוא מחזיק נכסים בישראל. אני לא מחזיק נכסים בישראל.יכול לתקן את המשפט ביבי דופק את כולם.
תיקון לא רע.הוא לא יכול לדפוק את מי שלא חי בישראל למעט אם הוא מחזיק נכסים בישראל. אני לא מחזיק נכסים בישראל.
אני מבין שרק ביבי דופק את האזרחים, לא לפיד, לא ליברמן... רק ביבילמזלי לא נדפקתי כי אני לא תושב ישראל. לו הייתי תושב ישראל ודאי שהייתי נדפק. בני משפחתי שחיים בישראל נדפקו, חבריי שחיים בישראל נדפקו. רובם המוחלט מודעים לכך שנדפקו.
לפיד דפק את האזרחים גם כן, ליברמן פחות. חשוב לזכור שבזכות הקיצוצים של ליברמן לא היה אילוץ להעלות מיסים באופן משמעותי ולא גדל הגרעון. אלמלא הקיצוצים היה גדל הגרעון והיה נוצר אילוץ להעלות מיסים הרבה יותר.אני מבין שרק ביבי דופק את האזרחים, לא לפיד, לא ליברמן... רק ביבי
אתה רציני??? ליברמן פחות?? ליברמן לא שיחרר כסף לדברים חשובים, רק תבדוק איפה הכסף הזה היום...לפיד דפק את האזרחים גם כן, ליברמן פחות. חשוב לזכור שבזכות הקיצוצים של ליברמן לא היה אילוץ להעלות מיסים באופן משמעותי ולא גדל הגרעון. אלמלא הקיצוצים היה גדל הגרעון והיה נוצר אילוץ להעלות מיסים הרבה יותר.
ליברמן צדק. ככל שישחרר פחות כספים אפשר יהיה להוריד מיסים.אתה רציני??? ליברמן פחות?? ליברמן לא שיחרר כסף לדברים חשובים, רק תבדוק איפה הכסף הזה היום...
האם הוא נשאר בקופת המדינה או ש....
רק שהוא לא שיחרר כספים והעלה עוד ועוד מיסים..ליברמן צדק. ככל שישחרר פחות כספים אפשר יהיה להוריד מיסים.
עדיין יש גרעון. גרעון יקר בגלל הריבית. לו היה מצליח לכסות את הגרעון (לו היה ממשיך בתפקידו היה מצליח לכסות את הגרעון) היה גם מוריד מיסים.רק שהוא לא שיחרר כספים והעלה עוד ועוד מיסים..
טוב, המפלגה שלו עולה הרבה כסף..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.