משלומכם הבוקר.
חחחחחחח דעתי יש שמחים ויש עצובים.
חחחח .לי אין צד מהם.
זה בעיקר אלו שעשו את השטות של להאמין לשקרים של עצמם (או של המחנה שלהם)כי יש כאלה שחושבים שעכשיו תהיה קטסטרופה
בוקר נפלא.משלומכם הבוקר.
חחחח .לי אין צד מהם.
בוקר טוב תקווה, איך המרגש? לפיד עצוב, ואת?משלומכם הבוקר.
חחחח .לי אין צד מהם.
אני לא שאלתי את לפיד אם הוא עצוב.אולי אתה יכול לחדש לי .אני ?לא מעניין אותי.אני לא בצד זה ולא בצד השני . לכן אני ממש צוחקת .הכי טוב לא להיות מעורבים בצדדים.חחח שמחה .לא מפריע לי שומדבר חחחחבוקר טוב תקווה, איך המרגש? לפיד עצוב, ואת?
שומדבראני לא שאלתי את לפיד אם הוא עצוב.אולי אתה יכול לחדש לי .אני ?לא מעניין אותי.אני לא בצד זה ולא בצד השני . לכן אני ממש צוחקת .הכי טוב לא להיות מעורבים בצדדים.חחח שמחה .לא מפריע לי שומדבר חחחח
בוקר טוב, ביבי חוזר לבלפור, שרה תמשיך למחזר בקבוקים.משלומכם הבוקר.
חחחח .לי אין צד מהם.
פרשת נח - נתניהו חוזרבוקר טוב, ביבי חוזר לבלפור, שרה תמשיך למחזר בקבוקים.
לא שפיצו עבור לפיד?האם לדעתכם עכשיו ישפצו את בלפור? ועד אז? איפה יגור ביבי?
האם גם את הבית שלו יבצרו כמו אצל באגס באני??
לא היו צריכים לשפץ עבור לפיד, לא היו צריכים לשפץ עבור באגס באני ולא צריכים לשפץ עבור נתניה. בזבוז כספי משלמי המיסים. זו שערוריה.לא שפיצו עבור לפיד?
לא רק שישפצוהאם לדעתכם עכשיו ישפצו את בלפור? ועד אז? איפה יגור ביבי?
האם גם את הבית שלו יבצרו כמו אצל באגס באני??
בדיוק! תמיד על חשבון משלמי המיסים.לא רק שישפצו
גם ימשיכו בבנית האחוזה שבנייתה טרם הסתיימה (פרוייקט אלמוג)
תכינו את הכיסים
מה זה?לא רק שישפצו
גם ימשיכו בבנית האחוזה שבנייתה טרם הסתיימה (פרוייקט אלמוג)
תכינו את הכיסים
לא היו הרבה הפתעותואי ואי ואי. אתה הולך לישון בסביבות חצות, גם ברבע לתשע ורואה כזה שינוי ענק לטובתך שטרם נצפה. תענוג של ממש
. רק חבל שלא זכיתי לראות את הפרצוף של רביב דרוקר בינתיים הבוקר, אבל גם הפרצוף של חיים לוינסון ובעיקר צווחותיו עשו לי טוב
.
הלכתי לישון עם קואליציה 61-62, עם נדמה לי 8-9 מנדטים למפלגה שהצבעי עבורה ועוד כהנה וכהנה. קמתי ל67 -12. בהחלט פערים מפתיעים.לא היו הרבה הפתעות
היו, כי כולם חזו שליפיד ימשיך למלוך כראש ממשלת מעבר.לא היו הרבה הפתעות
הסקרים דווקא לא חזו שלפיד ינצח, לכן היחלשות גוש לפיד אינה הפתעה.היו, כי כולם חזו שליפיד ימשיך למלוך כראש ממשלת מעבר.
לש"ס הסקרים נתנו 8 והנה יש לה 11 מנדטים נכון לעכשיו.
אף אחד לא שיער ששרץ לא תעבור את % החסימה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.