בוקר טוב חברים..

nothing but the truth

Well-known member
משלומכם הבוקר.
חחחחחחח דעתי יש שמחים ויש עצובים.
חחחח .לי אין צד מהם.

כי יש כאלה שחושבים שעכשיו תהיה קטסטרופה , ומצד שני יש כאלה שחושבים שמעכשיו יהיה גן עדן.
לדעתי התחזיות משני הצדדים שגויות. זה לא קץ הדמוקרטיה ומערכת המשפט מצד אחד, וגם לא קץ הטרור , אובדן המשילות ויוקר המחיה מצד שני.

בגדול - לא הולך להשתנות יותר מדי. יהיו מדי פעם סבבי טרור, ימשיכו ואף יחמירו הפקקים, ולצעירים שאין להם גב כלכלי עדיין יהיה קשה לקנות דירה.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי יש כאלה שחושבים שעכשיו תהיה קטסטרופה
זה בעיקר אלו שעשו את השטות של להאמין לשקרים של עצמם (או של המחנה שלהם) :). המחנה שלהם משקר כבר שנים ועשה זאת ביתר שאת לגבי האסון הנורא שצפוי למדינה אם חס וחלילה המחנה הלאומי ייבחר לשלטון ונתניהו יחזור לכס ראשות הממשלה. כל הפוליטיקאים ממחנה הרל"ב השתתפו בחגיגת השקרים וההפחדה, כמובן שהתשקורת תרמה גם היא את חלקה, והיו נוספים. כל זה כשלעצמו בסדר. נחשב תקין ולגיטימי (לצערי). אבל... למרבה הצער (שלהם) היו כאלה במחנה הזה שבתום לב קנו את הלוקשים שחבריהם שלהם מכרו. הם אלה שחושבים "שעכשיו תהיה קטסטרופה". כשייפקחו את עיניהם ויפסיקו להאמין לדברי הבלע של עצמם (ו/או של המחנה שלהם), גם החששות האלו יירגעו.

תקווה25

Well-known member
בוקר טוב תקווה, איך המרגש? לפיד עצוב, ואת?
אני לא שאלתי את לפיד אם הוא עצוב.אולי אתה יכול לחדש לי .אני ?לא מעניין אותי.אני לא בצד זה ולא בצד השני . לכן אני ממש צוחקת .הכי טוב לא להיות מעורבים בצדדים.חחח שמחה .לא מפריע לי שומדבר חחחח

תקווה25

Well-known member
אני לא שאלתי את לפיד אם הוא עצוב.אולי אתה יכול לחדש לי .אני ?לא מעניין אותי.אני לא בצד זה ולא בצד השני . לכן אני ממש צוחקת .הכי טוב לא להיות מעורבים בצדדים.חחח שמחה .לא מפריע לי שומדבר חחחח
שומדבר

נסיך.333

Well-known member
האם לדעתכם עכשיו ישפצו את בלפור? ועד אז? איפה יגור ביבי?
האם גם את הבית שלו יבצרו כמו אצל באגס באני??

Harrington

Well-known member
מנהל
ואי ואי ואי. אתה הולך לישון בסביבות חצות, גם ברבע לתשע ורואה כזה שינוי ענק לטובתך שטרם נצפה :). תענוג של ממש :). רק חבל שלא זכיתי לראות את הפרצוף של רביב דרוקר בינתיים הבוקר, אבל גם הפרצוף של חיים לוינסון ובעיקר צווחותיו עשו לי טוב :).

מקסים 45

Well-known member
ואי ואי ואי. אתה הולך לישון בסביבות חצות, גם ברבע לתשע ורואה כזה שינוי ענק לטובתך שטרם נצפה :). תענוג של ממש :). רק חבל שלא זכיתי לראות את הפרצוף של רביב דרוקר בינתיים הבוקר, אבל גם הפרצוף של חיים לוינסון ובעיקר צווחותיו עשו לי טוב :).
לא היו הרבה הפתעות

למעלה