אני באמת לא יודע
על מה אתם מדברים..... זה שהמילטון דופק בלימות חירום מאחורי הסייפטי קאר זה נתון...כל מוביל יעשה את זה, וכל מקום אחר על הגריד יעשה את זה. הם חייבים לשמור על הבלמין והצמיגים חמים ככל האפשר ובטמפ' עבודה מקסימלית. אז כשנוסעים לאט אין ברירה אלא לתת פול גז ולבלום. פשוט אין ברירה. במקרה הספציפי הזה זו כבר ממש פייסטה מה שעשיתם כאן. אין לי שום דבר עם האמילטון, לא איתו ולא נגדו. אבל למען השם הוא אפילו יצא לקו החיצוני כי הוא ראה שהסייפטי פתאום נוסעת ממש לאט, הוא ברח כדי לא לסכן אף אחד אחר, ובלם כדי לא לעקוף את הסייפטי, וובר כמובן יכל לראות את כל זה מגיע כי הוא יודע טוב מאוד שאסור להמילטון לעקוף את הסייפטי, אז הוא בלם, אין שום בעיה. פה נכנס הילדון הטיפשון שלא יודע מה קורה סביבו וכולו בהייפ שהוא מקום 3 ונכנס בוובר. 100% בלעדית וללא כל עוררין טעות שלו, הוא הודה בזה כבר כמה פעמים שזו טעות שלו, זאת הייתה הטעות הכי מטומטמת שראיתי בחיים שכל נהג נורמלי לא עושה ועצם העובדה שאתם מפילים פה אשמה על המילטון יכולה לבוא משני כיוונים. שנאה או בורות. אני רוצה להאמין שזו שנאה אבל לכל אורך השרשור אתם מדברים כאלה שטויות שזה פשוט מדהים.