בוקר טוב חברים..

NYMets Man

New member
תיקון להאקינן במקום המילטון*

אתה בטח מבין איפה... העקיפה של האקינן עליה דיברת, היא אומנות ומופת לכל נהג עם ביצים באשר הוא...

lb22

New member
אתה מודע לעובדה

שעקיפה בסופו של דבר ועניין מסכנת את שני הנהגים כי שני הנהגים (לא חשוב איזה) לשניהם יש מה להפסיד... אז בעצם אומר שאם עוקפים אותך , תתן לעקוף שחס וחלילה לא יווצר מגע. אז אתה בעצם אומר גם שהעקיפות של מונטויה על שומאכר בזמנו לא היו חוקיות ? תביאי לי את סעיף החוק בחוקת הפורמולה 1 שאומר שאסור לעקוף אם אתה במרחק של יותר מחצי שניה מהמכונית היריבה.. אם יש כזה חוק סבבה אבל אני לא חושב שהמטומטמים בFIA עשו כזה חוק.. ואני עדיין מנסה להבין מה לא חוקי ?! אז הוא סיכן את קימי שאוי אוי היה מאבד את המירוץ (להזכיר לך שאני אוהד פרארי?) זה לא חוקי אבל הקרב של מאסה וקוביצה זה בסדר , ואסור שיענישו אותם אתה אמרת את זה פה .... כמה הודעות מעלינו. אז מה לא חוקי בזה שהמילטון נתן בראש לאוהדי הטיפוזי בפניה הראשונה במסלול הביתי? הכל חוקי. לא חוקי זה לחתוך את השיקיין הזה כמו שנראה שהוא עשתה בהתחלה (עד ההילוך החוזר שהראה שמאסה נתן באמפ מאחורה) לסיכומו של דבר: כל דבר הוא חוקי כל עוד לא כתוב שאסור לעשות אותו בספר החוקים של הפורמולה 1 .

NYMets Man

New member
קרב מאסה קוביצה שונה

מדובר בנהגים לא רלוונטים במיקומים לא רלוונטים... זה היה בידור טהור. כמובן שהיו שם הרבה מהלכים לא ספורטיביים שאני בטוח שהיו גורמות לחלוקת עונשים אם זה היה מכריע את זהות המנצח או האלוף, אבל זה מקרה פרטי של משהו שבאמת ציפינו לו הרבה זמן, ותודה שזה גם נראה יפה לעין... ואל תתחיל לי עם החוקים היבשים... תעשה לי טובה אין חוק יבש שמדבר על ספוטרטיביות... אבל אם אתה יוצא מנקודת הנחה שאם זה לא כתוב, זה מותר, אז באמת שכבר אין לי מה לומר לך... כי זה דבר שכל כך טיפשי להגיד... זו פשוט צרות מוחין, ומצטער על הבוטות. אני לא אומר שאם עוקפים אותך אז תיתן לעקוף, כדי שלא יווצר מגע. אני אומר שאסור לנהג העוקף לכפות מגע על הנהג השני ולהשאיר אותו במצב של "תן לי לעקוף או ששנינו נעוף מחוץ למסלול כי אני ילד קטן ומניאק שהולך לקחת אליפות עם כוכבית"

lb22

New member
יודע מה...

כך ניצחת כן בסדר? אתה צודק העקיפות בפורמולה 1 לא חוקיות... כי זה בגלל שהנהג העוקף רוצה ליצור מגע כמה בולשיט בהודעה אחת (וסליחה על הבוטות). בכל עקיפה יכול להווצר מגע כלשהו בין שני הנהגים. אתה יכול לחשוב שאני צר מוחים או מה שאתה רוצה אבל תאמת ההודעה הזו שלך הוציאה לי את החשק לכתוב פה יותר...

NYMets Man

New member
פששש, מאיפה מצאת את זה?

זה בדיוק מה שאני מדבר עליו !!! בדיוק !!!

NYMets Man

New member
כזה צפוי שזה באמת מה שקרה

המילטון הגאון הזה שיחק עם הסייפטי קאר כרגיל, וובר שראה שהוא מאט כמעט לאפס לא רצה לעקוף אותו בלם גם כדי שלא יורידו לו נקודות או משהו, ווטל שהיה מאחוריו פשוט לא שם לב ונכנס בו... אחרי הווידאו הזה לדעתי צריך להעניש את המילטון בוודאות !!!!!!!!!

superbobik

New member
מפורומים אחרים של פורמולה 1

למרות שצריך לתת קרדיט להמילטון לא? הוא חכם ויודע לתמרן את החוקים מבלי שיקבל על זה עונש... סע אחרי המכונית כמו שצריך גאד דאמיט!!! אלונסו לדוגמא לא נסע בקו אחד עם המכונית והמילטון בגלל שלא רצה לקבל מים לפנים, אבל לפחות הוא לא עשה ברקסים פתאומים שכאלה...

lb22

New member
זוית מעניינת נפתחת פה....

שימו לב מה קרה שם וחוו את דעתכם היקרה מפז : המילטון מנסה שלא לעקוף את הספייטי קאר (אם הוא יעשה את זה הוא יענש) הוא זז לצד החיצוני של הסיבוב ומאט וובר ממשיך לנסוע בקו הפנימי ורואה שהוא עומד לעקוף את המילטון ... ואם הוא יעשה את זה הוא יענש אז גם הוא דופק ברקס ווטל שלא שם לב לכל מה שקורה שם וממשיך לנסוע אחרי וובר נכנס בוובר... להאשים רק את המילטון זה לא נכון .. להגיד שמה שהוא עושה זה מלוכלך? אפשרי אבל אז גם לא לשכוח להגיד את זה על מאסה שעשה את זה השנה, על אלונזו שנה שעברה ועל שומאכר מידי כמה מירוצים בעבר... ווטל היה צריך לשים יותר לב ..

Thierry Henry

New member
אני אתן תגובה כללית לשרשור הזה

קודם כל, תודה רבה לlb22 על הטלפונים והעידכונים על מה שקרה בסוף המירוץ
דבר שני, ראיתי בשידור חוזר את המירוץ ואת סירטוני התאונה של ווטל את וובר. אני לא מבין על מה כולם פה מתפלאים. המילטון הוא שיכפול בריטי של שומאכר, מתמרן את החוק עד הסוף ובדיוק על מיקרים כאלו שומאכר הפך להיות אחד הנהגים הכי שנואים בסבב אבל בסופו של דבר , הנהג הכי אהוד אולי אי פעם. המילטון ידע בדיוק מה הולך מאחוריו ואחריי שראה במשך 19 הקפות שהברקסים שלו גורמים לנהגים אחרים להשתגע הוא החליט לנסות את זה שוב כשהוא רואה שוובר ו-ווטל צמודים אחד לשני, למזלו ווטל היה לא מספיק עירני ובכך הוא ניטרל שני יריבים שלו למקום הראשון באותו הרגע. זו עמדתי בנושא התאונה ואני לא מתכוון להיכנס לחוקים ולנושא הספורטיביות מהי כי אני לא אתן יד למה שקורה פה. ההתלהמות הזו לא מקובלת עליי והדיון בין lb22 לסניר מתהלך על חבל דק. בטח שאני לא אתן להביע כזה זלזול בהחלטות מנהלתיות ובכבוד האדם. אז תורידו הילוך ותחזרו לדבר בשפה מתורבתת. ההקנטות האלו לא במקום ולא אתן להם במה אם ימשכו.

NYMets Man

New member
* שניר

ולדעתי המילטון עובר את הקו האדום שמונטויה, אלונזו ושומאכר התקרבו אליו מאוד בשנים האחרונות... באופן כללי הוא נוהג כאילו הסבב שייך לאבא שלו... רק חבל שרון דניס ובכלל הFIA עוזרים לו להרגיש ככה מילד קטן וצנוע במירוצים הראשונים הוא הפך לחתיכת ילד מפונק שלא הוכיח את עצמו בכלום עדין וחושב שהכל מגיע לו... זה מחליא אותי

superbobik

New member
המילטון הוא - איך אומרים? - תופס תחת

התגלה כילד מפונק שההצלחה עלתה לו לראש...

man31

New member
בקשר לנהיגה שלו אני לא מסכים

אני מעדיף שיהיה כמה שיותר אגרסיבי כי זה מה שכיף לראות ולא מירוץ משעמם שאתה יכול להרדם בו אבל בחלק השני על המילטון אני מסכים איתך בכל מילה ההצלחה עלתה לו לראש מיהו שידבר ככה על אלונסו? (ואני לא אוהד את אלונסו אלא דווקא שונא אותו) הוא עוד לא הוכיח כלום זו כולה עונה ראשונה שלו שבכל מקרה האליפות הזאת תהיה מלוכלכת אחרי פרשיית הריגול שנתנה לו יתרון

LordDevil

New member
אני באמת לא יודע

על מה אתם מדברים..... זה שהמילטון דופק בלימות חירום מאחורי הסייפטי קאר זה נתון...כל מוביל יעשה את זה, וכל מקום אחר על הגריד יעשה את זה. הם חייבים לשמור על הבלמין והצמיגים חמים ככל האפשר ובטמפ' עבודה מקסימלית. אז כשנוסעים לאט אין ברירה אלא לתת פול גז ולבלום. פשוט אין ברירה. במקרה הספציפי הזה זו כבר ממש פייסטה מה שעשיתם כאן. אין לי שום דבר עם האמילטון, לא איתו ולא נגדו. אבל למען השם הוא אפילו יצא לקו החיצוני כי הוא ראה שהסייפטי פתאום נוסעת ממש לאט, הוא ברח כדי לא לסכן אף אחד אחר, ובלם כדי לא לעקוף את הסייפטי, וובר כמובן יכל לראות את כל זה מגיע כי הוא יודע טוב מאוד שאסור להמילטון לעקוף את הסייפטי, אז הוא בלם, אין שום בעיה. פה נכנס הילדון הטיפשון שלא יודע מה קורה סביבו וכולו בהייפ שהוא מקום 3 ונכנס בוובר. 100% בלעדית וללא כל עוררין טעות שלו, הוא הודה בזה כבר כמה פעמים שזו טעות שלו, זאת הייתה הטעות הכי מטומטמת שראיתי בחיים שכל נהג נורמלי לא עושה ועצם העובדה שאתם מפילים פה אשמה על המילטון יכולה לבוא משני כיוונים. שנאה או בורות. אני רוצה להאמין שזו שנאה אבל לכל אורך השרשור אתם מדברים כאלה שטויות שזה פשוט מדהים.

lb22

New member
זה לא שטויות..

אני פשוט חושב שאף אחד לא ראה את הסרטון שהראו פה... בטלויזיה לא שידרו את זה ... המילטון לא יוצא נקי אבל בהחלט לא בעל האשמה העיקרי.... ווטל נדפק אבל אני עדיין לא מביא על מה העונש שהוא קיבל.

LordDevil

New member
אוקיי אני מודה שלא ראיתי

עכשיו כשראיתי את הסרטון אז אולי זה נכון שהמילטון נותן שם בלימה די עצבנית ונותן לסייפטי קאר לברוח אבל הוא מבחינתו כנראה ידע שהוא רוצה לעשות משהו כזה וברח מהקו הנכון בדיוק כדי להימנע ממפגשים כאלה, משהו שהייתי מצפה ממישהו עם יותר נסיון. מה שלא יהיה זה בטח לא אשמתו, בתור המוביל זה היתרון שיש לך, אתה בוחר מתי לבלום ומתי ללחוץ. כל עוד זה בתוך המרחק המותר שלך מהסייפטי קאר (בתור המוביל יש מרחק מינימום) הכל חוקי וטוב. זה שוטל החליט לחשוב על פורנו באותו זמן אומר שמגיע לו עונש. ועונש כבד מאוד אם אתם שואלים אותי כי לא כל יום אנחנו מקבלים מכונית של טורו רוסו ומכונית של רד בול בסיכוי לפודיום.לקצור את שתי אלה זה פשוט עוול.

NYMets Man

New member
אחי

מזתומרת ברח מהקו הנכון כדי לא לעשות את זה? הוא פשוט לא חשב... וובר בלם כי הוא ראה שהוא עוקף את המילטון, ווטל... מה לעשות, שילוב של כביש חלק, ראות גרועה וחוסר נסיון... אבל אשמתו המלאה, בכלל לא... המילטון לא יכול סתם ככה לצאת לקווים דמיוניים ולהאט ולתת לסייפטי קאר לברוח כשהמקום השני נמצא שניה מאחוריך

NYMets Man

New member
וזה לא מסרב לעזוב אותנו

גם חצי יום לפני תחילת האימונים בשנחאי, המקרה של וובר ווטל לא מצליח לעזוב את האיזור... לא רק אצלנו, אלא גם בקרב הנהגים... וובר, שצוטט כמי שמאוד עצבני על סבסטיאן ווטל כנראה שוכנע ע"י ה"ילד" שמדובר בנהיגה הבלתי צפויה של לואיס, ובראיון שנתן הוא מותח ביקורת (במילים מאוד עדינות) על לואיס המילטון וטוען שגם לא היה חלק בכניסה בו. " זה בהחלט תרם לסבסטיאן לפגוע בי מכיוון שהוא (המילטון) לא עשה את מהש היה עליו לעשות. ללא ספק." שימו לב לזה ! אינ חושב שהמילטון עשה חרא עבודה מאחורי הסייפטי קאר. הוא דיבר עם הנהגים על העבודה הטובה שהוא הולך לעשות מאחורי הסייפטי קאר והוא עשה בדיוק את ההפך. לפחות אנחו יודעים לפעם הבאה. וובר מוסיף, שהיה בהחלט במצב של לקחת את הנצחון מידי המילטון, והחשיב את המקרה כנקודות השפל בהסטוריה שלו.

למעלה