המילטון הוכיח שיש לו גם מזל שצריך.... היה מירוץ מעניין הסיכום שלי יהיה בערב אני הולך לישון עוד מעט.... כל הכבוד לקובליייינן!!! פודיום ראשון בקריירה!!! מזל טוב!
במיוחד לקראת הסוף חבל שהסייפטי קאר לא יצאה בסיבוב העשירי או משהו באיזור. היינו מקבלים עוד אקשן וזה לא היה מזיק לאור המשך המירוץ אלונזו מסיים כנראה את התקוות של מישהו שהמילטון לא יקח אליפות בפרישה שלו היום, רייקונן וקובליינן עם קרב יפה לקראת הסוף אבל זה של מאסה וקוביצה שם אותם בכיס הקטן סה"כ מירוץ טוב, צריך עכשיו לגרום לקימי לסיים לפניי אלונזו, כי את המילטון אי אפשר לעקוף. שבוע הבא בשנגחאי?
פשוט אין מילים... כמובן שאני מאוד מאוכזב... לדעתי עדיף אלונזו על המילטון וחבל לי על זה שכבר בשבוע הבא המילטון יוכל להבטיח את האליפות ומזל טוב לויטנטוניו ליוצי עם נקודה ראשונה העונה ושלישית בקריירה
אם רק פרארי לא היו עושים את הטעות הזאת בהתחלת המירוץ ואם רק לא היו מתבזבזות להן 19 עקפות... אבל עכשיו הכל גמור, לרייקונן אין סיכוי,רק אלונסו אם סיכוי קלוש.
היה לנו מונסון גרמני... היום היה לנו טייפון יפני..... החלטה באמת תמוהה 40 דקות על ספייטי קאר..... יותר מידי זמן. על פי מה שקימי אומר לא עידכנו את פרארי ובגלל זה הם פתחו עם אינטדרמדייט ולא עם הFULLY WET כמו כולם. המירוץ הזה הוכיח שלואיס יכול לנהוג גם תחת לחץ כבד במירוץ קשה כ"כ.... הוא הוכיח שאלונזו הוא גם בן אדם , אם זה מה שקורה לנהג הגשם מספר 1 . מאסה הוכיח שהוא לא יודע לנהוג בגשם ואני חושב שהוא לאט לאט מאבד את מקומו בפרארי.... קימי בנהיגה זהירה או משהו כזה הצליח עם החלטה גאונית? של פרארי לסיים 3 . התקרית של מאסה וקוביקה צריכה להחקר וצריך להעניש לדעתי בקנס את שני הנהגים כל אחד העיף את השני פעם אחת לפחות מהמסלול וזה די מסוכן במירוץ כזה. צריך להוריד את הכובע בפני הייקי קובליינן עמד היטב מול הפיני האדום... ומירוץ הבא (כן בשנחאי) אנו כנראה נכתיר אלוף עולם חדש (אלא אם כן יקרה מה שקרה שנה שעברה...)
בגלל כל מיני חוקים מטופשים ותקנות כאלו ואחרות נגד הדברים האלה נהרס לנו הפורמולה אחת אלו מירוצי מכוניות ! תראו את הקב בין וילנב לרנה ארנו במונאקו בשנות השמונים ותבינו שזה מה שנקרא מירוץ מכוניות! ככה זה צריך להראות ובגלל שיש לנו קרב כזה אחד בעונה אז זה עצוב וזה כזה משעמם. צריך לתת להם פרס על שלהוב הקהל מצדי, מה שלא קורה הרבה... דברים כאלה צריכים להיות יותר... פשוט משהו שאני נהנה לראות כל פעם מחדש. להעניש אותם על זה רק יפגע בספורט ולהבא פשוט נראה את אחד הנהגים מאחורי השני כל הזמן.
אין לי בעיה עם דבר כזה כשזה קורה על מסלול יבש והכל בסדר.. אבל בחיית דינאק המסלול גם ככה בקושי "עביר" וזה מה שהם עושים? בלי לפגוע במאסה אבל כל המירוץ הוא חירבן את עצמו....זה היה באמת סתם. שילחמו כמה שהם רוצים אבל קצת שכל ראבק... העונה הזו סגורה , יש הרבה מה לעשות בנושא שינויים בתקנות וכו'... אבל זה באמת היה מיותר , מה היה קורה אם קוביצה היה מעיף את מאסה לקיר? הרי ראינו מה קרה לאלונזו שקצת איך נומר...הכיר את הקיר מקרוב...