בוקר טוב חברים..

superbobik

New member
פרארי ו2 נהגיה טוענים שהנהלת המירוץ לא הודיעה

להם שצריך להשתמש בצמיגי FULLY WAT ולכן הם התחילו על אינטרמידייט. אני לא חושב שהם משקרים, אני בוחר להאמין להם,ולדעתי זה מאד לא פייר מה שרה לפרארי. אבל צריך לתת קרדיט לקמי שהצליח במירוץ גשום שכזה לעבור מהמקום הלפני אחרון למקום השלישי. רק תחשבו מה היה קורה אם פרארי היו מתחילים עם הצמיגים המתאימים ואם 19 הקפות לא היו מתבזבזות להן...

NYMets Man

New member
אני חייב לומר פה משהו

נכון ווטל ומארק וובר? אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי הרגשה שזה המילטון אשם. אמנם זו רק השערה, ואני לא יודע כלום אבל הרבה מצביע על כך דבר ראשון ווטל אמר שהוא זוכר שהוא ראה את וובר ואת המילטון, ובשלב מסוים הוא זיהה שהמילטון מאט ואז נכנס בוובר. דבר שני, אני נוטה מאוד להאשים את המילטון בלחיצה מוגזמת על הברקס ונהיגה מכוערת בלי קשר... זאת לא פעם ראשונה! ראיתם את זה במונזה, ראיתם את זה בערך כל פעם שהוא מנסה לעבור מישהו... הבנאדם לוחץ על הבלם בכל מיני מקומות מוזרים, ועוד בגשם... אני שוב חוזר ואומר, אני לא יודע אם זה באמת מה שקרה, אבל יש לי הרבה סיבות לחשוב ככה

man31

New member
במילה אחת וואו

בשתי מילים וואו וואו מירוץ מדהים אני כל כך מצטער שלא קמתי בשש בבוקר כדי לראות אותו (פחדתי שיהיה מירוץ משעמם אז אמרתי שאני אחכה לשידור החוזר) מירוץ ענק רק חבל שסאטו לא סיים אותו

superbobik

New member
לעזאזל

מחקו את הסרטונים בגלל זכויות יוצרים או משהו כזה

LordDevil

New member
איזה מירוץ!

אומנם מבאס שבאטון יצא טיפש וגמר לעצמו את המירוץ ממש מהר, אבל, וזה אבל גדול. כל המירוץ הזה (מבחינתי בכל אופן) מסתכם בדבר אחד........ פאקינג סבסטיאן וטל!!!!!!!! הבן אדם נותן את המירוץ של החיים שלו, נמצא בעמדה הכמעט הכי טובה על המסלול, נותן זמנים מצוינים ועדיין נותן נהיגה יציבה מאוד. ואז הוא עושה את השטות הכי מטומטמת שראיתי בחיים מאחורי סייפטי קאר (!) נכנס בוובר שעד אותו רגע נראה כמו מקום שני כמעט בטוח (יותר דלק מ-וטל וזמני הקפות יותר טובים), בלי שום סיבה נראית לעין וגומר לשניהם את המירוץ! אלוהים יכלתי להרביץ לטלוויזיה באותו רגע! ילד טיפש!!!!!! ראבאק! אחרי זה כבר המירוץ לא כ"כ עניין אותי (וובר ובאטון הם הנהגים שלי), פרארי כבר לא היו בעניינים אבל עדיין המשיך להיות אחלה מירוץ עד הסוף (תשאלו את מאסה וקוביצה
). הלואי עלינו עוד מירוצים בכזה גשם. פשוט הופך את הסדרה הזאת לכ"כ יותר מעניינת.

lb22

New member
בראיה חוזרת...

וגם מניחוש פרוע... יש אשם בתאונה הזו וזה לאו דווקא ווטל.. למי ששם לב במהלך כל הספייטי קאר שהיה במירוץ היה ניתן לראות את המילטון דופק עצירות פתאומיות... לצערי את התאונה של ווטל לא הראו שוב , אבל מה שניתן לחשוד שקרה זה : המילטון דופק עצירה , וובר מגיב מהר ווטל לא מספיק להגיב ופשוט עולה על וובר....

NYMets Man

New member
זה בדיוק שאמרתי פה קודם

המילטון הזה נוהג כמו ערס אם הFIA היה נותן עונשים נורמלים ומנסה לסדר את הסטנדרטים של הספורט הזה אז הבריטי החוצ'קן היה צריך להיות היום עם משהו כמו 10 נקודות... במירוץ הזה הוא היה צריך להענש לפחות על המקרה הזה ועל קוביצה, וגם במונזה והרשימה נמשכת

lb22

New member
שמע בוא ניהיה הוגנים

גם שומאכר וגם אלונזו היו עושים אתזה.... זו גם בעיה של ווטל שהוא לא שם לב... הכי מסכן וובר..

NYMets Man

New member
מה?

מה פתאום? אלונזו ושומאכר ידעו ויודעים לנהוג... השיטה המחורבנת הזאת שאתה רואה אצל המילטון תמיד של הברקסים הטפשיים (ואני ספרתי בסייפטי קאר הראשון את אלונזו עוקף לשניה את המילטון לפחות חמש פעמים בגלל השטויות האלה) זה משהו שעוד לא יצא לי לראות... אני לא מבין את זה ומישהו צריך לומר לו משהו... כי כשהוא נכנס בחריקת בלמים לפיט זה מילא, אבל כשהוא משתמש בחרא הזה בעקיפות זה פשוט לא ספורטיבי... תדמיין לך במונזה שמקום רייקונן, היה שם נהג יותר "חם" כמו אלונזו או שומאכר שלא היה מוותר לו כל כך בקלות... מה היה קורה? שניהם היו מחוץ למירוץ

lb22

New member
את היית צריך להתסכל יותר טוב

גם שומאכר ואלונזו עשו את זה (ועושה את זה)... העקיפה במונזה הייתה אומנות, כן העקיפה של לואיס על קימי הייתה אומנות ,ככה צריך לעקוף. אם הם היו עפים או משהו האשמה הייתה של הנהג הנעקף כי לואיס היה מזמן בתוך הפניה הרבה לפני שקימי הבין מה קרה לו. אותו דבר לגבי הזינוק שם מלבד החיתוך הגדול הכניסה לפניה הייתה נקייה ורק מאסה הוא זה שגרם ללואיס לחתוך את השיקיין (נתן לו באמפ קטן מאחורה). גם שומאכר וגם אלונזו נוהגים אגרסיבי המילטון לא שונה מהם וכל זה לא מוריד את האשמה מווטל.

NYMets Man

New member
לא אמרת לפני שניה שהאשמה לא על ווטל? ../images/Emo2.gif

מוזר... בכל אופן העקיפה של המילטון במונזה היא לא אומנות ולא בטיח, היא 100 אחוז ספורטיביות של רייקונן שלא נקלע איתו סתם למחמה מיותר שהייתה גורמת לשניהם להיות מחוץ למירוץ...

lb22

New member
האשמה לא כולה...

ווטל אשם שלא יהיו ספקות... אבל יש גם אשמה קטנה ללואיס.. והעקיפה שלו על רייקונן היא אומנות , אתה באמת רוצה לחשוב שקימי נתן לו לעקוף אותו? כי אם זה ככה אז צריך להעיף אותו מפרארי (למרות שאני מאוד אוהב אותו). על מנת לעקוף צריך להיות אגרסיבי ולא לצפות שיתנו לך , ולהיות אגרסיבי זה לקחת את הקוים הלא נכונים , להכנס מאוחר לפניה , לבלום מאוחר יותר נכון. העקיפה של אלונזו על שומאכר בהונגריה בטח תגיד גם שאז שומאכר נתן לו כי הוא לא רצה להכנס בו ככה זה הנהגים שהם אגרסיבים גם עוקפים בצורה אגרסיבית וזה טוב זו הייתה עקיפה מצויינת במונזה חוץ מזה שהפרארי לא הייתה שווה אז למקלארן שהייתה הרבה יותר מהירה.

NYMets Man

New member
איך אתה מדבר תגיד לי?

איך קיבלת את האדום? מה זה בשביל לעקוף צריך להיות אגרסיבי? מה זה השטויות האלה? אז לפי ההגיון המעוות שלך, הפעולה ששומאכר עשה, כשניסה להתנגש בז'אק וילנב ב-97 היא חוקית ולא היה צריך לקחת לו את המקום שני? (למרות שלא הצליח). ולדעתך בטח, זה מאוד חוקי לחכות שניה וחצי יותר בפיט כדי שתקבל את הפול פוזישן שיקרב אותך לאליפות... מה לעשות, צריך להיות אגרסיבי. תאמין לי, אין לי מושג איך מישהו עם אדום אומר משפט כזה "אתה באמת רוצה לחשוב שקימי נתן לו לעקוף אותו? כי אם זה ככה אז צריך להעיף אותו מפרארי". מה? להעיף נהג על שהיה ספורטיבי ולא סיכן את הבריאות שלו ושל נהג אחר? אם היית מקשיב למסיבות העיתונאים ולא ניזון מצמד האידיוטים המתחלף היושב באולפן היית יכול לשמוע את ראיקונן אומר בבירורש הוא נתן להמילטון לעקוף אותו... זה לא ספקולציות שלי או מחשבות שהיית ירוצה להאמין בהן. ראיקונן אמר את זה בעצמו !!! הוא יצא מנקודת הנחה שיענישו את המילטון ובצדק! אתה פשוט רואה דברים בצורה כל כך מעוותת שזה מטורף. מצטער, אבל יש חוקים ויש ספורטיביות... תכף תגיד לי שזה גם ספורטיבי לבקש מהטימ-מייט שלך להתנגש ביריב שלך כדי שתזכה באליפות... אתה יודע, כי צריך להיות אגרסיבי... אם לדעתך העקיפה של המילטון זו אומנות אז אתה צריך לראות יותר מירוצים, בחיי... עקיפה זבל של נהג זבל שכבר מזמן היה צריך לקחת לו חצי מהנקודות

NYMets Man

New member
ועוד משהו קטן

לא אמרתי שהתאונה שהייתה בין ווטל לוובר היא אשמתו בישירה של המילטון... פשוט אמרתי שלדעתי לא צריך לתת לווטל עונש כל כך קשה, ובנוסף רק הראיתי זווית נוספת למקרה שמבוססת על מקרים כל כך רבים בקריירת הנהיגה הזעומה של המילטון. נהג קטן עם גב גדול

lb22

New member
אני חייב להגיד

שהערכה שנתתי לך ירדה עכשיו לאיזור ה0...סורי. שאני אומר אגרסיביות זה אומר שצריך להלחם שעוקפים לא להכנס ביריב.. ולא מה ששומאכר עשה בחרז לא חוקי זה בלשון המעטה. ולא ראיתי את מסיבת העיתונאים במונזה אבל אם קימי אמר את זה , זה לא אומר שזה בסדר. ראיתי את העקיפה של המילטון ומה לעשות זו עקיפה טובה איפה הוא סיכן את קימי ? בזה שהוא נכנס מהקו הפנימי לפניה ולא החיצוני? אני לא חסיד של הילד הזה אבל לקרוא זבל? וזבל של נהג וואלה זה לא מגיע לו עדיין הוא יהיה אלוף העולם והוא נתן חצי עונה ראשונה מאוד מרשימה. איך בדיוק אתה רואה עקיפה? רק במצב בו נהג אחד נוסע על ישורת ואז עוקף או שמותר גם לעקוף בפניות? במונזה המילטון היה צמוד לקימי כל הישורת והוא נכנס לשיקיין הראשון לפני קימי , קימי לקח את הקו הרחב יותר בכניסה לפניה (הקו הנכון) אבל לואיס הגיע מהקו הפנימי היה מהיר יותר מקימי והצליח להכנס לפניו... ואני שואל מה לא חוקי בזה? לא חוקי לחתוך את הפניה השלמה ולעקוף , לא חוקי להעיף מישהו מהמסלול אבל להגיד לא חוקי על עקיפה נועזת? עוד מעט תגיד שהעקיפה היא של האקינן על שומאכר בספא היא לא חוקית כי הוא השתמש בסמן אחורי ויצא מהקו הנכון של המירוץ...או שזה לא חוקי לעקוף בגשם מהקו החיצוני כמו שאלונזו עשה לשומאכר בהונגריה שנה שעברה. יש עוד דוגמאות. וחבוב אתה מוזמן להפסיק לזלזל באנשים...אני לא מזלזל בך אתה לא תזלזל בי.

NYMets Man

New member
אתה ממשיך לטחון מים

אז תעצור שניה, ותקשיב... אף אחד לא מזלזל בך זה דבר ראשון, רק תנסה להקשיב כי אתה ממשיך וחוזר על אותה מנטרה. הדבר שלא היה חוקי בעקיפה של המילטון זו העובדה הפשוטה שהוא סיכן אותו ונהג אחר בתאונה וודאית שהייתה נגרמת אם זה היה נהג טיפהיותר חם שלא היה נותן לו לעקוף... אני מצטער מאוד, אבל אי אפשר לעצום את העיניים, לצעוק קאמיקזה ולהכנס בפול גז - פול ברקס לפניה כשיש שם נהג אחר... אם תראה שוב את המהלך אתה תראה שלפי כל זווית אפשרית, אם קימי היה נלחם בו קצת אז שניהם היו מחוץ למסלול עצבניים אחד לשני ומחכים למארשלים שיפנו אותם... אני מצטער מאוד, אבל זה לא חוקי... גם לעקוף מישהו ולזרוק אותו מחוץ למסלול זה לא חוקי (ככה שלא תגיד שאני עיוור נגד המילטון... גם אלונזו עשה את זה, וגם שומאכר וגם מונטויה במקרים מסוימים וזה מגעיל)... אתה שוכח שאנחנו נמצאים בספורט, וספורט יוקרתי... גם באגרוף אף אחד לא יבעט ליריב שלו בביצים... אין מה לעשות אבל ככה זה. העקיפה של המילטון נגמרה בשלום במזל... אבל היא לא אומנות ואני לא מבין איך אתה יכול להגיד את זה בכלל... העקיפה של המילטון עליה דיברת, היא אומנות ומופת לכל נהג עם ביצים באשר הוא... תגיד לי את מי הוא סיכן ואני אקרא לזה לא חוקי... הוא לא סיכן אף אחד ועצם העובדה שהוא הצליח לבצע עקיפה כל כך חלקה עם נהג "חם" כמו שומאכר רק מוכיחה את זה... במוזנה המילטון לא היה קרוב לקימי בכלל... בסיבוב וחצי שהמילטון היה מאחוריו הוא היה איזה שניה מאחוריו וכיסה אז זה במהלך המגעיל שהוא עשה... לא היה שם שום ריח של עקיפה, הוא היה פשוט רחוק ממנו... עד הרגע של הברקס המפורסם שלו. והכל כך מגעיל... ככה לא נוהגים, בטח שלא עוקפים. יש הבדל בין עקיפה נועזת ועקיפה לא חוקית. עקיפה נועזת זה האקינן, בה הוא סיכן רק בן אדם אחד, את עצמו... עקיפה לא חוקית זה המילטון... שפשוט מאוד יכל להכנס בראיקונן אם הוא לא היה מוותר לו בשביל הכבוד העצמי...

למעלה