אתה ממשיך לטחון מים
אז תעצור שניה, ותקשיב... אף אחד לא מזלזל בך זה דבר ראשון, רק תנסה להקשיב כי אתה ממשיך וחוזר על אותה מנטרה. הדבר שלא היה חוקי בעקיפה של המילטון זו העובדה הפשוטה שהוא סיכן אותו ונהג אחר בתאונה וודאית שהייתה נגרמת אם זה היה נהג טיפהיותר חם שלא היה נותן לו לעקוף... אני מצטער מאוד, אבל אי אפשר לעצום את העיניים, לצעוק קאמיקזה ולהכנס בפול גז - פול ברקס לפניה כשיש שם נהג אחר... אם תראה שוב את המהלך אתה תראה שלפי כל זווית אפשרית, אם קימי היה נלחם בו קצת אז שניהם היו מחוץ למסלול עצבניים אחד לשני ומחכים למארשלים שיפנו אותם... אני מצטער מאוד, אבל זה לא חוקי... גם לעקוף מישהו ולזרוק אותו מחוץ למסלול זה לא חוקי (ככה שלא תגיד שאני עיוור נגד המילטון... גם אלונזו עשה את זה, וגם שומאכר וגם מונטויה במקרים מסוימים וזה מגעיל)... אתה שוכח שאנחנו נמצאים בספורט, וספורט יוקרתי... גם באגרוף אף אחד לא יבעט ליריב שלו בביצים... אין מה לעשות אבל ככה זה. העקיפה של המילטון נגמרה בשלום במזל... אבל היא לא אומנות ואני לא מבין איך אתה יכול להגיד את זה בכלל... העקיפה של המילטון עליה דיברת, היא אומנות ומופת לכל נהג עם ביצים באשר הוא... תגיד לי את מי הוא סיכן ואני אקרא לזה לא חוקי... הוא לא סיכן אף אחד ועצם העובדה שהוא הצליח לבצע עקיפה כל כך חלקה עם נהג "חם" כמו שומאכר רק מוכיחה את זה... במוזנה המילטון לא היה קרוב לקימי בכלל... בסיבוב וחצי שהמילטון היה מאחוריו הוא היה איזה שניה מאחוריו וכיסה אז זה במהלך המגעיל שהוא עשה... לא היה שם שום ריח של עקיפה, הוא היה פשוט רחוק ממנו... עד הרגע של הברקס המפורסם שלו. והכל כך מגעיל... ככה לא נוהגים, בטח שלא עוקפים. יש הבדל בין עקיפה נועזת ועקיפה לא חוקית. עקיפה נועזת זה האקינן, בה הוא סיכן רק בן אדם אחד, את עצמו... עקיפה לא חוקית זה המילטון... שפשוט מאוד יכל להכנס בראיקונן אם הוא לא היה מוותר לו בשביל הכבוד העצמי...