בוקר טוב חברים..

Go On Alonso

New member
בוקר טוב חברים..

כניראה מירוץ גשום...ישששששש כפי שאני רואה ב rtl המירוץ יהיה גשום.... ילה אלונסו

lb22

New member
יש לי בקשה ...

הבנתי ואני חושב שכולם הבינו שאתה אוהד את אלונזו.. כל הכבוד לך.. אבל אם אפשר בלי הודעות של ילד בן 10 וכו' וכו'.... אני בטוח שזה לא יהיה קשה.. :)

lb22

New member
זה נראה רע....

מאסה כבר החליק... המסלול מוצף .. הגשם מתחיל לרדת..ואי אפשר לעקוף :)

lb22

New member
יש לי תחושה...

שהולך להיות לנו דגל אדום בקרוב.... אי אפשר להתחרות במצב כזה....

lb22

New member
מעניין המירוץ הזה.....

נתחיל מזה שמאסה לא במירוץ הזה.... קימי אני מקווה לטוב.... שיצא משהו החלטה תמוהה של פרארי... ומקלארן? יאללה אולי יחליקו קצת.. עכשיו ווטל הולך להכנס לפיטס....

Thierry Henry

New member
וזו בעצם הייתה תאונה עם קוביצה.

אבל שניהם חזרו למסלול ישר אחריי. מה שכן נזק למתלה זו אופצייה אפשרית ואולי עוד כניסה לטיפול. ואלונסו בנתיים דופק החלקה שנייה מאז המירוץ..איפה נהג הגשם המדופלם?

lb22

New member
אתה לצ'ט....

וגם אני שואל איפה אלונזו נהג הגשם ?!?!?! ד"א עוד סיבה שלא להשאיר את מאסה בפרארי....הוא לא יודע לנהוג בגשם :)

Thierry Henry

New member
הצ'ט לא עובד לי. והתאונה של המילטון

תחת חקירה..זה יהיה מעניין לראות אם יקבל עונש, זה יכול לגמור לו את המירוץ. והכי מבעס זה שעוד 13 דקות יש לי אוטובוס...למה אין גשר בין החגים, למה

Thierry Henry

New member
מאסה גומר את המירוץ ככל הנראה

מאסה נהג לו בשקט, נכנס לאמצע הסיבוב ואז וורץ שהחליק פשוט נכנס בו. הוא גם קיבל דיירב טרו על עקיפה תחת סייפטי קאר ואני לא יודע מה יהיה המשך המירוץ מבחינתו. בכל אופן התחלנו את המירוץ בעקפה מספר 47 וכבר יש דגל צהוב בגלל אותה תאונה של וורץ. ובנתיים ווטל תופס את המקום השלישי. מה שבטוח, הטקטיקה של פרארי להכניס את הרכבים שלהם לקבל דלק תחת הסייפטי קאר יכולה להיות גאונית שכן כל הרכבים בשלב מסויים יכנסו גם כן ואם רייקונן יצליח להתחיל ולייצר עקיפות עד הכניסות של המקלארנים ויתקדם בדירוג הרבה, בסופו של דבר השטות עם הצמיגים הרכים יותר בהתחלה שהכריחה אותם להיכנס ולהחליף צמיגים, בסופו של דבר יכולה לקבל תיקון.

Thierry Henry

New member
הקפה * :|

ותראו מה קורה שם לסאטו!!! יוצא מרכבת הטיפולים והרכב פשוט בער בגלל שאריות דלק מהתדלוק!! הוא יצא וכל הרכב נכבה בגלל הגשם...מדהיםם

lb22

New member
בנתיים זה לא כזה גאוני...

הכל שאלה של כמה דלק שמו שם בפרארי..

lb22

New member
הייתה תאונה בין לואיס לקוביצה...

באמת מי אשם בזה... צריך לראות שוב.. פשוט מעניין!! וגם אלוזנוז!!!!! וקימי עובר אותו! מצויין....איזה מירוץ...יאללה ווטל :) חחח

Thierry Henry

New member
בקיצור, עוד מעט יתחילו העצירות

של כל ה10 הראשונים חוץ מקימי, ווטל, אלונסו והמילטון ואם לא יהיו עקיפות עד אז, זה יהיה מצב הדירוג בעוד 3-4 דקות.

lb22

New member
קורה שם משהו....

למקלארניות..... וזה נראה מעניין... כי... רייקונן הולך לעקוף את המילטון... וובר מוביל..איזה מירוץ..

למעלה