בוקר טוב ושבת שלום....

maxima

New member
גאיה...שמעתי גדולות ונצורות על התאריך

אבל כבר מסתיים היום ושום וכלום לא קרה

גם אצלי מקסימה../images/Emo13.gif שום דבר מיוחד חוץ משבת

נעימה ורגועה. אבל יש עוד 4 שעות... יש עוד למה לצפות

ש ר ה לה

New member
אצלי דוקא כן קרה משהו...ראשית, ראיתי שחיפשו א

ראיתי שנסיכה אחת חיפשה אותי...., נסיכה יקרה. אני כאן. ואני עדיין חיה. למרות שהייתי רוב השישבת בעבודה...., שמחתי לראות שאת כבר 'אחרי' ומרגישה הרבה יותר טוב. שנית, אימצה אותי כלבה. האמת היא שמאוד קשה לי במצבי להתמסר לכלבה בידיעה ברורה שלהחזיק כלבה זה לא רק אוכל ומים. להחזיק כלבה זה כמו לגדל ילד. נראה לי שעוד מבט אחד שלה בעיני עם או בלי הקישקושים בזנב. ימיסו אותי סופית... האם זה בגלל שהיום זה ה - 7/7/007?? כן. האימוץ שלה(אותי)
החל אמש אחרי חצות, כשסיימתי משמרת ערב

שרהלה אבל למה נעלמת

את לא עובדת 24 שעות ביממה ? ואיך את מרגישה עכשיו? אם חזרת לעבודה אז מבינה שהמצב השתפר בכל מקרה ספרי לי מה עובר עליך

ben 911

New member
שבוע טוב לכולם. ../images/Emo24.gif

מצטער שהברזתי לכם בשבת..אבל אני רואה שהסתדרתם לא רע.
הייתי עסוק להכין ערב יומולדת לשירן בתי הקטנה..היום בת 23. הגיעה עם חברה הצמוד והאוהב מורן...ועוד כמה חברות ששמעו שאני הולך להכין פיצה וקרם בוואריה...(הספציאליטה שלי) לכן הזדרזו להזמין את עצמן... אז זהו..אני את משימתי סיימתי לשבת.
אבל עשיתי את זה בכייף ומכל הלב. ככלות הכל כמה בנות כבר יש לו לאדם? כמה שיש...יש לטפח ולפנק כל עוד ניתן. עכשיו אני יוצא לעבודה למשמרת לילה... אתם מבינים? אני מתחיל את השבוע עוד לפני שמישהו חלם שהשבוע מתחיל. אז להתראות מחר בבוקר.. שיהיה לכולנו אחלה של שבוע... רק בשורות טובות.. אור.
אהבה.
רק טוב.

בן בן מזל טוב ליום ההולדת של בתך היקרה

אתה אבא נפלא. מאחלת לך מכל הלב עוד הרבה ימי הולדת שמחים גם לך וגם לבני ביתך

ben 911

New member
יוווו קליאו איך שכחתי אותך...../images/Emo52.gif

טוב בגלל שאת שקטה וצנועה....
נשמה.. אני רואה כיצד את מתנהגת עם בנך שיהיה בריא. ויש לי הרבה מה ללמוד.

ben 911

New member
../images/Emo51.gifציפ.את אמא לא פחות נפלאה, אני יודע.../images/Emo13.gif

תודה בן בן. אכן אני חושבת שאני אמא טובה

ולפעמים יותר מדי מפנקת את ילדי. אבל מאוד כיף לי להעניק להם אבל משום מה זה יותר מאפיין אמהות מאשר אבות..... ישר כח בנצ'יק

מזל טוב לשירן של בן

שיהיו חיים נהדרים מלאים באור ואהבה שתראי טוב בימים וגם בלילות ושתזכי ויתגשמו משאלות ליבך לטובה ולברכה

ben 911

New member
../images/Emo13.gifאסתפק באחת כל שנה... עד מאה ו-20.

הכי באסה שאתה בן 119. במסיבת יומולדת כולם מניפים אותך על כיסא 119 פעם ועוד פעם לשנה הבאה... אבל כולם יודעים שזו תהיה הפעם האחרונה שמישהו מניפותך.

נראה לי שאחרי 119 (+ אחד לשנה הבאה) הנפות ..

גם אתה שמח שזאת הפעם האחרונה שמניפים אותך

שבוע טוב לכולם

ולכולנו שבוע קל ומבורך מלא באור ואהבה לבן שבוע טוב ומבורך שבוע של בשורות טובות אורזת המון כוחותץ ושולחת לך בקופסה

למעלה