בוקר טוב ושבת שלום....

maxima

New member
בוקר טוב ושבת שלום....

כולם ישנים?...בטח...שבת היום השעות האהובות עלי ביותר הן שעות השחר כבר מזמן חזרתי מהליכה + צילמונים מיקלחת טובה ואשכול ענבים. רוח נעימה ומלטפת נושבת בחלונותי ומרעננת את ביתי. יום קסום לכולם

בוקר טוב גם לך ושבת ניפלאה לכוללםם../images/Emo140.gif

אני בהכנות לנסיעה ...צבע שיוף פה ושיוף שם מסכה פה ושם..אוברול כללי.. אז שתהיה לכם שבת של קסם

קליאוש...איזה כייף לך..גמני רוצה...

שיהיה לך אחלה טיול...תהני..ותשמרי על עצמך..שתחזרי לנו בריאה ושלמה...תיזהרי מהאמריקאים חולים על תמניות יפיפיות....נסיעה טובה...

ben 911

New member
סעי ושובי לשלום, קליאו. ../images/Emo104.gif../images/Emo160.gif

לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון... לונדון לא מחכה לי... אני מקווה שלא תהי שם לבד.

תודה בן../images/Emo24.gif לא לא יהיה שם לבד

הבן של אחותי לומד צילום בלונדון ויש תערוכת צילום בסוף שנת הלימודים..וחוץ מזה נעשה חיים...בטוח

אם תראי במקרה את המלכה ויקטוריה../images/Emo47.gif

תמסרי לה ד"ש חמה ממני...ותזהרי ...למרות שהתבלבלתי...האירופאים האלה....משתגעים אחרי ימניות יפיפיות...תגידי....אם אני ממש ממש יתכווץ...תוכלי בבקשה להכניס אותי לאיזה מזוודה ולהגניב אותי????נשבעת לך כשנגיע ללונדון..לא אפריע לך..לא תשמעי ממני ציוץ...מה את אומרת???

שבת שלום

איזה כייף לקום במיטה שלי לשבת בבוקר ישנתי כמו תינוקת את כל הלילה ומקלחת רעננה עם המון תמרונים בגלל המצב ואז אני פה איתכם חסרה לי הערדניקית וגם בן אבל הם בטח ישנים ולך מקסימה המעירה את השמש שלום וברה וגם לך צפורת נחמדה שבת נהדרת ןלךקלאופטרה המקסימה לאין את נוסעת???????. שיהיה לכונו שבת נהדרת ואיפה נעלמה לה שרהלה? וטומי האם הוא כאן או בים?

PINOKY1

New member
בוקר טוב נסיכונת חמודה,

הלכתי לישון מאוחר וזאת התוצאה קמתי רק עכשיו, מה שלומך נסיכה ? איך ההחלמה? מקווה שאת מתחזקת מיום ליום ואל תשכחי שתמיד יש לך אותנו, לכל עזרה שאת צריכה לפחות ממני ולא רק וירטואלית. אז שהבריאות תמיד תבקר אותך, ושהשמש תמיד תזרח מעלייך! מאחלת לך ולכולם יום כתום ושבת של שלום!

|חיבוק{

הדודות הטובות שלי באו לצהרים והביאו לי אוכל לצהרים עזרו לי במה שצריך והכינו סלט ירקות נהדר ואתמול בערב באה חברה עם בעלה בערב ישבו איתו עד שרציתי לישון תודה לאל אני לא לבד,וחוץ מזה יש אתכם ברקע

נסיכה יקרה..שמחה שאת כבר בבית..מאחלת לך שמיום

ליום תרגישי חזקה ותחלימי מהר .. כשאתפנה קצת מהעבודה (עד עכשיו טרם הסתכלתי בדפים פרט לדפי הקומונות חחח) אתקשר אלייך. חיבוק לך אורלי

למעלה