בוקר טוב ושבוע טוב

סויה 1

New member
שכחת לציין..."לגרבץ תוך כדי צפייה בכדורגל..

ודרך אגב... גם על תפקידכם כספקי זרע אפשר לוותר במאה ה- 21 והכבשה דולי היא הוכחה טובה במיוחד....

66Amiram

New member
זה נכון ,אבל :

נראה אותך שופכת את חמתך על האמא של הויברטור או מוציאה את הנשמה לחפץ דומם כלשהו... ואיפוא הכיף לעצבן את הבעל ? לריב איתו ? מי יהיה השעיר לעזאזל שאשם בכל ? ועם מי תתפייסי אח"כ ? והפיוס כידוע מתוק מאד...

סויה 1

New member
גם לזה יש פיתרון...

מחליפים לויברטור את הבטריות, או משתמשים בויברטור עם סוללות נטענות...זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אם לא ארוץ מייד לקניות..לא יהיה לי אפילו לחם

עם נקניק
הוואקום של המקרר מושך כשפותחים את הדלת.

66Amiram

New member
תחזיקי במקרר שברים יבשים וקמח

ותמיד תוכלי לאפות לחם במקרה הצורך .

סויה 1

New member
גם משברים אפשר לאפות לחם...

יש לחם שברים מקמח מלא לחם שברים קל לחם שברים שעבר עליו הפסח לחם שברים ללא גלוטן עוגת שברים עוגיות שברים בגט שברים פיתת שברים פוקצ'יה מקמח שברים... ועוד ועוד ועוד...

66Amiram

New member
לחם שובר לבבות ? אופה שובר לבבות נמצא כאן

ממש לידך .

חג שמח

לך ערדניקית כל הכבוד אחותי , את יודעת לארגן אוכל טעים למשפחה ואין ספק שאת אם המשפחה החמה והמיוחדת שיצרת האמת לקרוא אותך זה תענוג , את מוסיפה להתכנסות המשפחתית המון חום ואהבה ומה שלום הפשושים , מה להם הכינה סבתא מתוקה?

שיהיה לכם בתיאבון ערדניקית..השנה אני פטורה

מלחשוב ולתכנן ולעמול ... הילדים לא היו בשבת , הלכו לקמפינג בכנרת וגם בחג התפזרו להם . מצד אחד חבל כי זה כייף איתם ןמצד שני אחלה שלא צריך לבשל . מזל שיש לי חברים ובע"ה בערב אוכל מאכלי שבועות במסיבה שתוכננה
חג שממממח לכולנו

ויש את החג החקלאי של הבאת ביכורים

ויש את החג הנחוג בקיבוצים ובמושבים , הוא מעשה הבאת הביכורים הנעשה ביום החג ביכורים מכל ענפי המשק כולל הצגת התינוקות החדשים שנולדו בשנה החדשה איזה חג נעים ומיוחד שווה צפייה בתהלוכה של העגלות המקושטות ראיתי את זה בכפר של החבר לשעבר וזה היחה מחזה יפה מאד מאחלת לכולנו בעיר ובכפר בקיבוץ ובמושב, לכל עם ישראל המאוחד חג שמח מוקפים במשפחה המורחבת שמעניקה אור ואהבה

מתכונים לחג

משיטותי אתמול גלשתי לאתר החביב עלי ושם מצאתי מלא מתכונים אפילו מתכונים לאוכלים ללא גלוטן, משהו קל ופשוט להכנה וכל מיני הצעות למאכלים לחג , אולי מאוחר מדי והייתי צריכה להביא את זה בבוקר

ש ר ה לה

New member
לא מאוחר לכלום נסיכונת. בהחלט יעזור בהמשך החג

חג שמח לכולם. בשעה חמש יתחיל הטקס הצבעוני על הדשא הגדול של הכדורגל שליד הבריכה..... השנה, אני מתפקדת כ'סבתא' של עדן בת ה-7 ואצטרך להתגבר על הסלידה מהחום הנורא, האבק שמרימים הטרקטורים הענקיים, וגרועים מכל היתושים
.... לא נספר לכם על הבכי שהיה כשהכננו את הזר לטקס (לנכדה ב'הולד')כי זה זר שנופל ובריקוד של הטקס מורידים את הראש אז הזר בטוח יפול... מזל שיש לה הורים....

שמים מטפחת /חיתול בד למטה

זה מוריד את המגע של הזר מהראש הקטן או חתיכת בד לבן שעושה את הבידוד של הזר מהראש היפה של הפיצפונת ושרהלה תהני מהחגיגה, אנא וספרי איך היתה חגיגת הביכורים בקיבץ שלך

למעלה