בוקר טוב ושבוע טוב

בוקר טוב ושבוע טוב

שיעלה הבוקר , יתחילו ההכנות לחג השבועות חג מתן התורה , ושחג הקציר , חג החמישים - על שום ספירת העומר חג שהוא גם רגל שהיו עולים לבית המקדש ויש הכנות לתיקון ליל שבועות שנעשה לא רק בבית הכנסת אלא בכל מיני מקומות לומדים כל הלילה כי יש אמונה שהשמים נפתחים ושומעים את שירת המלאכים והתפילות עולות לשמים , התפילות מגוונות ונקראות כל הלילה עד אור ראשון ויש לימוד גם בעלמא בתל אביב הרצאות מענינות על ארון הספרים היהודי חג מיוחד שסיכון לעבור ברחוב שלא תתרטבו מהמים שיש אנשים המרטיבים זה את זה חג שנהוג בו לאכול דברי חלב , חג לבן בבגדים ובמאכלים

בוקר טוב נסיכה בוקר טוב חברים../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

המקרר מפוצץ במיני גבינות [יותר יקר ממאכלי בשר] ומה היום בתכנית...כמידי שנה ה:"שבט" מתכנס...חתני אומר שחג שבועות זה החג שלי...ועל שום מה??? לטענתו אני אלופה באוכל גורמה....פככככככ...אצלו מה שלא בליטר שמן, אדום, וחריף, [מרוקאי ] זה אוכל גורמה..אז מה בתפריט???לבקשת הבת ההרה [עוד חודש וחצי אני מקבלת נכדה חדשה] פשטידת תירס..ולזנייה ממיני גבינות...לבקשת חתני..עוגת גבינה עם פירורים קרה....לבקשת הבן הגדול...קנלוני בגבינה..לבקשתי מאפה פילו עם תרד וגבינה בולגרית..לבקשת האיש שאיתי בליצ'נס. עם צימוקים...והממשך עוד יסופר..יום נעים לכולנו...וחג שמייח...

66Amiram

New member
ורק אני אוכל לחם עם נקניק כל השנה

בוקר צהרים וערב..

66Amiram

New member
מחוסר ברירה , רוצה לבשל עבורי ?

לפעמים אוכל גם עגבניה או מלפפון , שוטף את האוכל בבירה וזהו . (בסוף מדליק סיגריה ) אומרים ש 3 הדברים הטובים בחיים הם : וויסקי לפני וסיגריה אחרי .

66Amiram

New member
אל תזלזלי בנקניק זול ! הוא מכיל :

צפורניים עור נוצות מעיים עצמות שומן רווי קש חציר חצץ בסה"כ אפשר למצוא את כל אבות המזון בתערובת הזו .

ben 911

New member
../images/Emo6.gifעמירם אתה מזכיר לי סיפור שעד היום אני זוכר

סיפור אמיתי אמיתי. בשכונת גבעת עליה ביפו היה מפעל לנקניק.. היות והמפעל היה בדרך לבית הספר היינו כילדים עוצרים מדי פעם ומסתכלים כיצד המגרסות טוחנות את כל השיט שלבסוף הופך להיות נקניק.. והנה יום אחד ראינו מעל המגרסה חולדה המהלכת על צינור מים ולפתע החולדה החליקה ונפלה הישר לתוך העיסה... רצתי מהר למנהל המפעל ואמרתי לו בקול בהול: "בוא מהר נפל עכבר לתוך הנקניק" המנהל היה ממוצא רוסי (של פעם) והיה בגילופין תמידיים, הסתכל עלי בעיניו הכחולות מחייכות משתעשעות... ואמר לי: "ילד יובטפויומטי, ממה אתה חושב אנחנו עושים את הנקניק, מבמבה?"

66Amiram

New member
קרא את הספר "מלך עכברוש" מומלץ מאד !

המזון היקר ביותר במחנה השבויים היו העכברושים...

מיסכנצו'ק...מה שאני יכולה להציע זה

שתצטרף לארוחת החג למשפחתי....או....לשלוח לך מחר מה שנשאר [וישאר הרבה מנסיון] אני מכינה תמיד לגדוד...או..דחיל ראבקום..מתי כבר תארגנו מפגש???בן...מה קורה??ואז אני אביא מטעמים טעימים...מה אתה אומר/בוחר?

ben 911

New member
../images/Emo12.gif נו פרובלם ערדניקית..בשבוע הבא אני בחופשה.

אפשר לתכנן משהו.

אשמח אם תארגן

אני לא יודעת איך לעשות זאת ומאחר ומקומות הבילוי לא מוכרים לי אז אשמח אם תארגן את זה

יאללה סבבה..במהלך השבוע אני יכולה רק ביום

רביעי מהצהריים....וביום שיש הכי מתאים...קדימה חברים מי בעד.....תתחילו...מחכה לתשובות...

66Amiram

New member
אם אני אזלול מכל המטעמים שאת מכינה

סופי שאהייה שמן וסיכויי בשוק ההכרויות ישאפו ל 0 ..... אוי ,כמה אני מתגעגע לפשטידה מבצק פילו עם גבינה בולגרית ותרד כמו שיש בספר של (שכחתי את שמו -אוכל בלקני ) . היו זמנים ואישתי הייתה עושה אותה . אכלתי באתונה בפאלקה פשטידה כזו משו משו !!! מי צריך זיונים כשיש פשטידה כזו...

יש מי שמבשל עבורך

1 דברים מוכנים ומוקפאים ,כל מה שאתה צריך זה לחמם במיקרו ולאכול 2 וישנם מקומות שמוכרים אוכל ביתי , כמו למשל כפר עציון שיש לו תפריט ואתץה בוחר 3 ויש כאילו שמבשלחות עבורך אוכל ביתי תמורת תשלום , תרצה אתן לך טלפון שלה הנה שלוש אופציות עבורך זמינות ובהשג היד שלך אז כמו שדרשת ממני בעבר, מציעה לך לאמץ את הדרכים בהם ארגנתי מזון שלא יכולתי לעמוד לבשל וככה אכלתי אוכל מבושל וטעים ובטח לא נקניק בשבת וחג ודבר שני טובי המבשלים הם השפים הגדולים אז למה שלא תכנס לךמטבח ותתחיל עם דברים פשוטים כמו דג בתנור לוקחים דג דנים מנוקה ושטוף , מפזרים עליו שמן זית לימון ומעט אורגנו משני הצדדים ושמים אותו בתנור לחצי שעה במקביל מכינים סלט ירקות ממלפפון עגבניה בצל חתוכים דק או סלט חסה עם שמן מיץ לימיון טיפלה סוכר ומלח הרי לה ארוחת ערב חגיגית , כך אני מכינה בערב השבת

66Amiram

New member
שאני אבשל ?? ובסוף ארחץ כלים ?

מה אני אישה ?? מלאכות כאלה +ספונג'ה+כביסה נועדו לנשים בלבד ! אנחנו נועדנו לעשות ילדים לשתות בירה ולצפות בכדורגל . כל מין יתרכז בתפקידיו הטיבעיים .

אמרו חכמים ממני , עמירם אדם בדרכו יחיה

מי שעושה עושה לעצמו - שמתי לב שזה עובד יפה מאד ואום אני לי , מי לי ואןם אני לא לעצמי אז מי לי ומי שמבשל בערב שבת יאכל בשבת העיסוקים הללו של תחזזוקת הבית מתחלקות היום בין שני בני הזוג פעם זה מה עשו הגברים והכל נפל על הנשים עמירם העולם השתנה , היום חולקים בכל תחזוקת הבית יש גם גברים הלחוקחים חופשת לידה והאשה חוזרת לעבודה אין יותר מצב של מצב טבעי זה משהו שבני הזוןג חולקים בתפקידים שאל את בן תראה החיים יפים אם חיים את החיים של עכשיו לא מה היה פעם

66Amiram

New member
רוצה משרתת צמודה ולא הטפת מוסר ועצות .

רוצה חיים לא מודרנים , כמו שחיים הערבים והדוסים ! תלמדי לפנק גבר נסיכה , וכך תזכי בלשרת גבר כל חייך .

לא מוכנה להיות משרתת

אני אשה חופשיה , לא זקוקה לגבר כדי לפנק ולשרת אותו עמירם נגמרו ימי העבדות והמשרתות לפני דור יותר לא צריכה מפרנס , רוב חיי פרנסתי בעצמי אם וכאשר אכניס גבר לחיי זה יהיה שותף לחיים זכיתי בלשרת את הוריי כל חיי, יצאתי לחופשי , לא בכדי להכנס לכלא הנקרא אהבה ןיש פסוק האומר מי הוא האדם החופשי עבד השם כאשה מסורתית לא מוכנה לתת לאף גבר להפוך אותי למשרתת

66Amiram

New member
לא מבין אותך , פשוט לא מבין אותך ,

אתם תמצאי את גבר חלומותייך לא תהיי מוכנה לשרת אותו ? תכניסי לי למיטה את קים בסינג'ר לתמיד ואהייה מוכן לשרתה עד אחרית ימי . סה"כ עיסקה המשתלמת לשני הצדדים את משרתת אותו והוא מפנק אותך ב XXX וכך שניכם נהנים ( שהרי אין ארוחות חינם ) . תחשבי על זה !

למעלה