בוקר טוב/ה"י 25.1.12

Hasselblad

New member

מ י ל ר

New member
לא במדויק

בשביל להרוג זאקום לא צריך להיות חזק יחסית, זה פשוט יקח יותר זמן. (כן סבבה שההגבלה היא 49 דקות) בשביל להרוג VL צריך 10 דקות, מה שאומר שמי שלא מספיק חזק אין לו סיכוי כי מהרגע שהוא מזמן זה כמעט בלתי אפשרי להרוג את הבוס. שלא נדבר על השיגור למפה עם קופסאות שצריך מפתח. קיצר בוס מציק

לא לא לא

ממש לא צריך 10 דקות להרוג את VL !!! והצעתי לך לנסות כי יש לך את הנחישות וכח הרצון המתאימים..... אני למשל היום הלכתי שוב, הוא עשה צרות יותר מדי וראיתי שהוא לא מתנהג יפה ויצאתי.... אין לי סבלנות כמו שלך..... יש שעה שלמה כדי להרוג את VL.... כן וזה נכון הוא בוס מציק....ביומיים הקודמים הוא לא הוציא אותי לכלא עם המפתחות.... היום הוא היה מעיק: כל שניה עשה דמג' ריפלקט בדיוק באמצע הסקילים הכי טובים שלי שיש להם קול דאון...

מ י ל ר

New member
לצערי לדמות שלי יש הרבה מגבלות

אפילו כאוס זאקום לא הצלחתי לשרוד איך לזעזאל מישהו יכול לשרוד סודוס + 1/1 + התקפה? השילוב הזה היה המגבלה שלי
ואפילו אם היה לי הירו וויל (שאין לי עדיין) אז אחרי כמה דקות זאקום [גוף שני] היה עושה את השילוב הזה שוב, איך בכלל אפשר לנצח כזה דבר?

כאוס זאקום

זה אחד הבוסים היותר קשים במייפל אם אתה שואל את דעתי..... אני שנאתי אותו עם ההרואית שלי . לא כי הייתי מתה שם אבל כי הוא לא מפסיק לקלל.... אחד הדברים החשובים לשרוד את כאוס זאקום זה הרו ויל.... למה אין לך את הסקיל הזה???? והדבר השני החשוב זה להרוג אותו מהר....
והשלישי, אם יש (בסקניה יש מצוקה של זה) זה בישופ טוב. והדגש הוא על בישופ מעולה..... גם פינק בין ו HT עושים התקפות דומות לכאוס זאקום אבל כאוס זאקום מעצבן במיוחד.... אני שוקלת ללכת לעשות על כאוס זאקום סולו עם הדימון סליירית שלי....

אבישי ר

New member
בדיקת מחיר

הייתי רוצה לדעת כמה 30 AEE, MW 30, AW (הסקיל של המרסדס) ו TT 30 נמכרים היום... תודה לעוזרים :)

miss_t

New member
בברה ראיתי

MW 20 ב300 מיל MW 30 ב700 מיל AEE ב20 מיל TT30 לא יודעת חכה לעוד תגובות כדי שתהיה בטוח בזה

צ ל י ל 8

New member
נדמה לי ש-MW30 עדיין עומד על 700 מיל

אבישי, מישהו באליאנס שלי אתמול אמר שהוא מוכר TT30 ב.... 75 מיל
כן, ככה המחיר שלו ירד. את שאר הספרים אני בכלל לא מכירה, והייתי עושה במקומך סיבוב ב-FM מה שבטוח. ואגב אבישי, המכירות שלי בערוץ 2 (חדרים 2-6) הרבה יותר מוצלחות מאשר בערוץ 1. משום מה לא קונים ממני כלום אם אני ב-1, גם אם אני עומדת בחדר 7 או 8.

אבישי ר

New member
באסה...

החנות נגמרת לי ביום שבת ולא הספקתי למכור שום דבר חבל
את יוודעת אולי מה ה NX רייט?

צ ל י ל 8

New member
כשתתחבר תעשה לי ויספר אם אהיה מחוברת

כי אני לפעמים ב-PVP ולא רואים צ'אטים. אני אשאל בשבילך את האליאנס שלי. אגב, אם אתה מסתובב ב-FM ממש במקרה.... אני מחפשת לקנות מיני פיאנוס. יש לי 2, אני רוצה עוד 1 או שניים ואני אלך לעשות את המשימה של הירו-ויל. אגב, אחד היה לי פעם ממזמן, אחד קניתי ב-1 מיל, אז שלא יהיה מחיר מופקע מדי

Guid

New member
אבישי, רק להבא

תקפיד שלא לשרשר בקשות למחירים לשרשור ה"י, בשביל זה קיים שרשור 'מחירים ומכירות' שאפשר לפתוח (אם אין אחד קופץ) ולשרשר אליו את השאלה שלך...

miss_t

New member
Chat לא עובד לי במשחק

אם אני מקליקה פעמיים על שם של דמות ואם אם אני נכנסת לצ'אט (הפרטי) וכותבת invite ..... למישהו אחר זה גם קורה?

miss_t

New member
אבדוק אם זה פותר גם אצלי את הבעיה

קצת מוזר הקטע הזה

מ י ל ר

New member
חח איזה יום חפירה

מתנתק לי כול הזמן המשחק, אי אפשר לפתוח חנות עם המחשב הנייד

סקניה קרסה כבר פעמיים ב20 דקות האחרונות

עם רול בק.... הדופרים עובדים קשששהההה...... ונקסון ישנים.....

למעלה