בוקר טוב/ה"י 25.1.12

תודה. פשוט סיימתי אותו כבר...

רוצה עוד מטבעות

הסרבר קרס פעמיים בלילה

פעם אחת בבוקר מוקדם. חבר עידכן אותי בסקייפ..... ומאז המיין לוג אין סרבר של המשחק לא עובד. הדופרים מחבלים יפה יפה בסרברים.....

לכל מי שרוצה לנסות לעשות סולו ל VL

הקטע הוא לא כמה נזק הדבר הזה עושה עליכם. זה ממש לא קשה לשרוד אותו. (זה לא האמפרס..... ) צריך לשים לב שכשהידיים שלו מוארות בסגול זה סימן שמגיע דמג' ריפלקט ואז צריך להפסיק לתקוף ולחכות. הקושי בלהרוג את VL הוא שהוא מזמן מפלצות שמרפאות אותו.... כלומר נניח והשקעתם והורדתם לו חצי מהחיים, תוך שניה הוא מרפא כמעט את הכל ..... וזה קורה שוב ושוב ושוב. אתם יכולים לחשוב שכמעט הרגתם אותו ואז בשניה יהיה לו 100 % חיים וכאילו אתם מתחילים מחדש..... אז הקטע הוא לעשות לו נזק מספיק מהר וחזק כדי להוריד לו המון HP מהר יותר ממה שהמפלצות סביבו מרפאות וגם להרוג את המפלצות המרפאות מהר מספיק לפני שיספיקו לרפא. חחחחח מקווה שזה יצא מובן..... בקיצור, מה שמשפיע על הצלחת ההריגה זה החוזק של השחקן והמקצועיות שלו ופחות היכולת עמידות שלו.....

skini11

New member
היי קיבלתי טבעת

legendary black dragon רמה 30 ואני לא מצליחה לשים אותה על אף שחקנית למה?

צ ל י ל 8

New member
באמת? לא התעמקתי מה כתוב עליה רק שראיתי

שזה לWARRIOR. כמה ניסיתי להשיג את הטבעת הזו עם ה-BM... פתחתי מלא קופסאות ולא יצא כלום. בסוף אתמול כשחיכיתי עם ה-DS שהשעה תעבור הלכתי לחפש את הדרקון הזה ובסופו של דבר היא קיבלה את הטבעת בעצמה

צ ל י ל 8

New member
אני מכירה את הסימנים הסגולים שיש לא רק לו

גם לדוג'ו, גם לברלוג הגדול, גם ללילי בTOT - ובכל זאת ההוריקן כ"כ מהיר שאני לא מספיקה לעצור בזמן. אחרי שאני מורידה את האצבע, נורים עוד כמה חיצים ואז זה כבר מאוחר מדי

לכל בוס יש את הסימנים המקדימים שלו

את ואני לא מדברות על אותם סימנים. את מדברת על הסימן הסגול על הראש ואני מגלה לך בסוד ונותנת לך טיפ גדול שלפני שלאריה יש סימן סגול על הראש, כמו לכל הבוסים שהזכרת, הידיים שלו נעשות סגולות. וזה נותן לך זמן להפסיק את ההוריקן שלך.

צ ל י ל 8

New member
גם לשאר המפלצות יש סימן לפני הדמג' ריפלקט

אני לא סגורה על דוג'ו, אבל ללילי הקרניים נהיות סגול מהבהב, כנ"ל הבארלוג. האריה נשמע לי בדיוק כמוהם. ושוב אני אומרת. עד שאני מספיקה לראות את הסימן בקרניים/ידיים/רגליים זה כבר מאוחר מדי.

נכון. זה בדיוק מה שכתבתי

שלכולם יש סימן מקדים. תנחומי. כנראה יש לך לגים. יכולת ההשרדות שלך קטנה בהרבה....

צ ל י ל 8

New member
זו בהחלט מסקנה סבירה

ובכלל בשבועיים האחרונים, המשחק לגמרי נתקע אם אני נשארת הרבה שעות מחוברת. אני צריכה לעשות אתחול למחשב כדי שהכל יסתדר. וגם אז, תמיד יש את אלה שמספיקים לעשות הכל לפני. גם חבילת גיימרים לא ממש מועילה למהירות התגובה במשחק. כל מה שזה פתר זה את האפשרות להיכנס לכל הערוצים וזהו

מ י ל ר

New member
אז ממה שהבנתי נכון

את אומרת שבשביל להרוג VL צריך פשוט להיות חזק? (
)

למעלה