בוקר טוב/ה"י 25.1.12

בוקר טוב/ה"י 25.1.12

טוב, למעשה אין לי שום התקדמות לספר עליה, אני פשוט לא מצליחה להתחבר לאתר ורציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את הבעיה הזו, הוא כל הזמן כותב לי ERROR... עוד מישהו נתקל בבעיה הזו

Don Nirtin

New member
הסיסמה נכונה?

תנסי גם את הדרך השנייה- דרך לחיצה על PLAY תצוץ לך תיבה כזו של שם משתמש וסיסמה. משם אני תמיד מתחבר...... וכן, בוקר טוב

בוקר טוב נירוש צ'אן

הסיסמא נכונה, בהתחלה חשבתי שזה בעיה בחשבון שלי אבל אז ניסיתי להתחבר גם לחשבון שלך וזה גם לא נתן לי. ניסיתי להתחבר גם דרך התקייה של המשחק, בשיטה הישנה אבל זה גם לא עבד... כנראה נדפק להם משהו, אני מקווה שיסדרו את זה מהר כי בערב אני לא בבית וגם הבנתי מהאתר שלהם שהם עושים היום SC או SM וזה יוצא ב-20:00 שלנו

Hasselblad

New member
וכנראה שחבל שאין

מקווה שיעשו אחד כי לפי מה שאת מתארת בסקניה ממש צריך אחד דחוף. אני לא יודעת מה המצב בברה כי אני רק AFK למרות שאני לא אהיה מופתעת אם גם בברה יש שיכפולים למרות שבטוח לא כמו בסקניה.

נכון חבל שאין

הבנתי, וגם ראיתי באתר שמראה את מצב הסרבר, שכל הסרברים קורסים לא רק סקניה....

miss_t

New member
אני מקווה שאת צודקת

חבל שבניתי על זה שיהיה מייפל מאוחר בלילה. אין לי טבעת לקוסמת
מעניין למה יש את הבעיות בשרתים... איך ההאקרים קשורים לזה בכלל?

זו אפליה

זה לא לכל החשבונות, לחשבון של בתאל כן הצלחתי להתחבר עכשיו ולשלי עדיין לא

Hasselblad

New member
נעמה ניסית להתחבר מהאתר

אבל עם הכתובת מייל ולא השם משתמש? לי הייתה פעם בעיה כזאת ורק עם האיימיל הצלחתי להתחבר

לא סיווני

לא ידעתי שאפשר להתחבר עם הכתובת מייל, בסופו של דבר זה הסתדר ובצהריים הצלחתי להתחבר לחשבון שלי רגיל אבל אם זה יקרה שוב אנסה עם הכתובת מייל. תודה

מצבניק

New member
התעוררתי לבוקר של 109...

אני לא מצליח להעלות תמונות! אבל גם לי יש תמנון ושפם
עוד רמה ברבאק ואז כבר יזוז לי. אגב יש לי כבר מאסטר לוטן, תודה. יש לי ידיד בבאדי ליסט שפשוט מגניב, הוא דואג להזכיר לי לנצל את האיוונטים. כבר יש לי 43 אמלבמים! מסתבר שהDS שלי מעולה בPVP. מאנסטר פארק בהחלט נעים וכיף גם בסולו.... והמטבעות נופלות. מה גם שנופלים חפצים עם פוטנציאל נחמד. יש לי MMB נחמד שנפל לי בזמן האימונים. ואני גם אוסף מטבעות לאיוונט כי אני רוצה לקנות נשק לרמה 110 מהחנות שנעלמת בקרוב וגם סקרולים. מצאתי את עצמי מכין 10 טבעות.... תזכירו לי כמה כל אחת תהיה שווה להערכתכם? כן, אני נחוש. עוד משהו קטנטן, מהאיוונט יש לי אפשרות לקבל ספר 30 מהNPC... איזה כדאי לי לבחור? סמדר כשחקנית רמה 200 אשמח לעזרה...

אני בחרתי את הבריקד מסטרי

שזה סקיל חשוב ביותר שעליך למקסס ראשון וגם הכי יקר לדעתי....

miss_t

New member
בהצלחה!

שים לב שהאירוע המטבעות נגמר ב31 לחודש זה! גאגא וCAN YOU RESIST של קסנדרה נותנים מטבעות. איזה טבעות אתה מכין?

קסנדרה נותנת עכשיו מטבע אחד

ביום,.... מה גאגא נותן? למה הוא לא מצ'פר אותי במטבעות? לא נשאר שום דבר להרויח ממנו מטבעות

למעלה