בוקר טוב בנות

בוקר טוב בנות ../images/Emo42.gif

המצב רוח לא משהו, בגלל מצב כלכלי לא משהו- הרבה הוצאות ועם 2 העבודות שיש לי לא מרוויחה הרבה, אבל זה מה שיש... ובנוסף לכל- לא רואה את החבר כנראה כל השבוע, וזה מבאס כי ממש זקוקה לו השבוע (ציון נכשל, טיפולי שיניים שמתחילים מחדש, המצב הכלכלי). והיום בכלל מחכה לי יום די מטורף: 16:30- 08:30- בייביסיטר 17:40- שיננית 21:30- בייביסיטר במשך שעה, כי הם הולכים לעשות ספורט. סתם יום שמתחיל בהרגשת נאחס, אוף- זקוקה לחיבוק שלו... הוא משתדל להראות לי שגם אם לא יוצא להיפגש הוא עדיין שם בשבילי, אבל זקוקה למגע הקסום שלו, לחיבוקים... נו שויין, שיהיה לנו יום מקסים

מממאיה35

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

מקווה שדברים יסתדרו לך.. זכרי שהחיבוק שלו נמצא בתוכך.. ואת יכולה להתחבר אליו, "אל המגע הקסום" שלו, גם בלי שפיזית הוא יהיה נוכח (למרות שזה לא אותו הדבר, זה גם משהו..) לא ישנתי הרבה הלילה ויש לי יום ארוך וגדוש, מקווה להחזיק מעמד
~יום נעים~

nataly36

New member
בוקר אור כולם!

אני יחסית מאופסת הבוקר, כי הנסיכה שלי ישנה די טוב, משהו כמו חמש שעות רצוף - שבגילה - זה הרבה. מוזרה לי החזרה הזאת לעולם. כאילו הכל הפסיק לתשעה ומשהו חודשים..... קשה לתאר את ההרגשה. בכל אופן אני משוכנעת שזה טוב וחיובי. מה צפוי לי היום? אין לי מושג. הקייטנות הסתיימו. הילדים כאן, בטח "ידאגו" שלא יהיה לי משעמם....
יום נעים , שמח ורגוע לכולם!

תאירU4

New member
בוקר טוב, עם הרגשת כבדות משהו...

אתמול אחה"צ ישנתי, כבר מזמן לא עשיתי את זה. הבעל המקסים שלי פינה אותי לאיסוף כוחות קצת. התעוררנו לבוקר עם המון סימני שאלה בנוגע למצב. עם המון פחד ממה שירקה למוחורת הפסקת האש, כל כך הרבה צעירים שאני מכירה גויסו עם צו 8...

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

בטוחה שמצבך הכלכלי יסתדר.יש גם תקופות כאלו.אבל בסוף הדברים מסתדרים. היום ה1 לחודש
היום קמתי עם הרגשה טובה ישנתי שינה רצופה ומעולה עד הבוקר. כך שקמתי עם אנרגיות וכוחות ליום הארוך שמחכה לי. שיהיה לכולנו יום מקסים,שקט ורגוע

בוקר של אור לכולנו ../images/Emo140.gif

קמתי בתחושת כבדות מסוימת אני קוראת אתכן ורואה שאני לא לבד יש משהו ואולי זה תשעה באב הקרב ובא ? הערב אני עובדת. סופסוף ! שלושת השבועות של בין המיצרים עשו לי הפסקה מייאשת - לא רק כלכלית אלא גם מורלית. אני אוהבת ורגילה לעבוד. אז הערב אני סופסוף חוזרת לשגרה שלי ולסופשבוע מלא בעבודה ומסיבות. מעין שלי אצל אמא שלי ואני מתגעגעת אליה נורא. היא עושה כיף חיים ונהנית מעל ומעבר. שיהא לנו יום טוב אסנת.

מממאיה35

New member
מוזר ../images/Emo4.gif

שהרבה מאיתנו קמו עם משהו כבד בלב.. אני אישית לא מקשרת את זה לתשעה באב או לתקופת בין המצרים.. אפשר לפעמים שיהיה כבד בלב, שיעלו מחשבות והרהורים.. רק שיעבור מהר
בקיצור, שיהיה יום טוב יותר מאיך שהתחיל

קטיפ

New member
גוד אפטרנון יקירותי ומונשרי../images/Emo23.gif

שנעבור את התקופה בשלווה רבה יותר כאמור נידבתי את החדר וחצי סטודיו שלי למשפחה מהצפון 4 נפשות ואני מרגישה ..צדקת....:), הלוואי ויכולתי לתרום עוד , מלבד החבילות ששלחתי לחיילים, ושיחות העידוד לצפוניים. בא לי לסיוע ולצלם אבל אני מתאפקת ....שכן אני אם ל 2....בכל זאת.... כל טוב לכל עם ישראל

המונשרי

New member
../images/Emo24.gif

היום היו אצלינו רק שתי אזעקות... פיזית לא נגרם שום נזק. קוראת את פרק צ'א בתהילים. (ו המילים שבו מקבלות משמעות ממשית). לגבי הנסיעה לצפון לא מומלץ - כעת הכיוון הוא דרומה. ממה שלמדתי ישנו סיווג גם באיזורי הסכנה - ככל שמצפינים הנזק רב ביותר. מעניין כמה זמן האנשים עוד יוכלו להמשיך כך... אומרים שהאדם הוא חיה שמסתגלת לכל מצב. כמה שזה נכון. היום "ברחתי " מהמצב בעזרת הסרט - כשרונו של מר' ריפלי - ממומלץ ולו רק בגלל הנופים הקסומים / הצילום האיכותי/ המשחק המשכנע. מרגישה לאחרונה זילזול בכללים הנוקשים של כניסה למרחב המוגן .חושבת ש "לי זה לא יקרה" ומאמצת גישה פטאליסטית שמה שצריך לקרות יקרה any way . חיה בתחושה שהכל תלוי על בלימה- אתה חיי את חייך ומקבל דברים כמובנים מאליו כששום דבר בעצם לא... כואב הלב על אותם הבנים הצעירים שלא ראו חיים וכבר אינם. כואב הלב על העיוות בתיקשורת העולמית שמוציא את הקורבן אשם. והאין אונים הזה... לחכות ולספוג...כאילו זה הגורל משמים עבור העם הזה - שמדי כמה שנים יסבול מפוגרום , מרדיפה, מגירוש, מאפליה, מחטיפה, מפיגוע, מעלילת דם. כל דור וכאבו הוא. "העם הניבחר" , "עם הסגולה" - למה בדיוק נבחרנו? כבר עדיף היה להיות ככל העמים... כמה יגון היה נחסך. מתנצלת מראש על האורך ועל ההשתפכות הריגשית.

בסוף נפגשנו בין לבין ../images/Emo13.gif

הוא היה "פרייאר"
ובא אליי לעשרים דקות עד שהלכתי לבייביסיטר, קצת לא היה לי נעים כי בכל זאת הוא עייף מהצבא וכו', אבל הוא התעקש: "עדיפות חמש דקות איתך מאשר שעות של געגועים". מקסים או לא מקסים הבחור שלי

hayapollak

New member
יום חדש-בינתיים שקט מתוח

ולאלה הדואגות למצב הכלכלי,לעבודה,לפרנסה, יש משפט חכם האומר - כדאי ללכת בנתיב המביא אושר לליבכם ולא בזה המביא עושר לכיסכם, העושר יגיע בעקבות האושר. מי מכן מתחברת למשפט הזה???

hayapollak

New member
נוכחות?

שירה,כשרונית,מונשרי,אריאלה, מה שלומכן? איך אתן מתמודדות? חיבוק חם וגדול ממני ואיחולים לרגעי אושר.

שירה1973

New member
חיה יקרה ../images/Emo140.gif

רק נדמה לי, או שבטעות הכנסת אותי לרשימת ה"צפוניות" שנאבקות בימים אלה באגו של נסראללה ?... על כל פנים, שלומי מעורב בימים אלה. מרגישה קצת "אשמה" על כך שדווקא באמצע התקופה הקשה והכואבת הזו בה נהרגים אנשים כמעט מדי יום, אני עסוקה באושר הפנימי והאישי שלי. מה לעשות, יצא ככה שהאושר שלי לא מתחשב במה שקורה מסביב למדינה האהובה שלי...
אני מקווה שממש בקרוב (מחזיקה אצבעות חזק חזק) תהיה חפיפה בין מה שקורה לי בפנים לבין מה שקורה בחוץ, ושהעולם של כולנו יהפך להיות צבוע בגוונים יותר מוארים. ומה איתך חיה ? איך את מחזיקה מעמד ? אתמול היה לפחות יום קצת רגוע יותר, לא ? נקווה להמשך כזה.

hayapollak

New member
שירה

יקירה - הכנסתי אותך לרשימה ולא בטעות, זכרתי שבזמנו סיפרת שבן זוגך גוייס ומצאתי לנכון לאותת לך שאני זוכרת אותך.. שמחה שאת מתמודדת או יותר נכון עסוקה באושרך הפנימי ואין שום סיבה לדעתי להרגיש רגשי אשמה אלא פשוט לשמוח ולהנות מכל רגע על אף המצב. באשר לי - אני לא שקטה , אפילו מתוחה וגם מוצאת קשר ישיר בין המצב הכללי להתפתחות פנימית - יש מצבים בחיים שלוקחים אחריות ועושים את מה שצריך (על אף מחיר כבד מאד) למען מציאות חדשה - בחיי כבר יצרתי לעצמי מספר פעמים מציאות חדשה... וברור לי שגם בתקופה זו (בפרטיות שלי) הכל תלוי בי , ברצוני וכוחי ליצור לעצמי מציאות חדשה - בפרטי אני עדיין בשלב של לפני עשייה.... וזה מזכיר לי היגד יפה שאומר משהו כמו כשאתה לא עושה אתה מת (מבפנים).

שירה1973

New member
וואו, תודה רבה שזכרת ../images/Emo13.gif

הוא אכן גוייס ועבר כמה ימים קשים, אבל בינתיים זה מאחורינו ואני מקווה שלא יזדקקו לו שוב. אם תרצי להרחיב על הפן הפרטי שלך, שנמצא בימים אלה לפני עשייה - אני אשמח לשמוע, להעניק פידבק אם תרצי או סתם לשמש ככותל (עם אוזניים ועיניים
)

היי חייה, אני אכן כאן

התקופה האחרונה מלווה אצלי בהרבה מאוד עייפות. אני "מבלה" את שעותיי בצפייה בחדשות, בציפייה לחזור לשגרה תקינה. לומדת להעריך את השגרה שבעבר העיקה עליי וכיום אני מייחלת לבואה... אני מגיעה מותשת מהעבודה ואין לי ממש כוח לכלום. לגבי העושר, האמונה שלי והמחשבות שלי תורמות מאוד למציאות בה אני חיה. אני מאמינה בשפע, בשכר ובגמול. אני יודעת שבדרך בה אני הולכת, אני לא אדע מחסור. אני עומלת קשה מאוד בתקופה האחרונה בהנחלת תפיסה זו בבעלי ובהוריי. אני מנסה ללמד אותם להשתחרר ממחשבות שליליות ולהאמין קצת יותר בעצמם ובדרך בה פועל הטבע. מבחינתי, העושר מגיע בעקבות האמונה. האושר הוא עניין של בחירה. יש הבוחרים לא להיות מאושרים ועורמים על עצמם קשיים ומכשולים, במובן מסויים, ההתעסקות בקשיים אלו הופכת אותם למאושרים יותר. האנשים הבוחרים להיות מאושרים, יידעו לאהוב את עצמם ואת חייהם כפי שהם גם בעיתות של מחסור, אלו הם אנשים המכירים בחשיבות ובהשפעת תפיסת העולם שלהם על המציאות בה הם חיים. מקווה שהייתי ברורה ברעיון הכללי, שיהיה לכולנו המשך שבוע שקט. אודליה

למעלה