בוקר טוב אירופה

ditul

New member
גם שלי!

ועד שעניתי על הסקר הארוך ההודעה נעלמה

Sparker

New member
הודעה שלך נמצאת בכרטיס האישי

אפשר להעתיק ולפרסם מחדש... זו המפלצת...

ditul

New member
תודה ספרקר

איזה פחד - מה מפלצות??? יש לי לב חלש (במבטא פרסי) ונחזור לסקר. 1. איפה אתה נמצא (עיר ומדינה)? - לונדון, אנגליה 2. כמה זמן מחוץ לישראל? -שנה וקצת 3. גיל - 26 כמעט 7 4. ארץ לידה -נו שויינט... 5. מה הדבר הראשון שאתה עושב בבוקר? - מתעוררת עם אישי היקר שקם כ"כ מוקדם מסננת בוקר טוב ומיד חוזרת לישון... 6. עם כמה כריות ישנת הלילה? -לא בריא, לא 7. חיית מחמד מועדפת - כלבתי האהובה שמעבר לים 8. האם שחית בערום פעם? -זכרונות של לילות ים בקיץ... 9. איזה מאכל הכי חסר לך מישראל (חוץ מחומוס ופיתות)? -אוכל של אמא, קובה של השכנה, שוקו ולחמניה של המכולת (בהקפה כמובן) 10. מה המקום הביזארי ביותר שעשית בו סקס? -בג'ונגל כשתנינים רצים בכל 11. מכונית אידאלית - חניה פרטית יש - נדיר כאן - כסף לביטוח:אין. אז למה לחלום......... 12. משפטם או מילים שאתה מרבה לומר - אין 13. סרט מועדף -החשוד המיידי, כל דבר עם יו גרנט ועוד הרבה... 14. הרגע הכי משפיל בחייך -כאחת שאומרת כל מה שעולה לה ראש היו הרבה.. 15. ספר מועדף - גרוסמן, באך וכל מה שעכשיו 16. באיזו מדינה לא תגור בחיים? -מדינות ערב 17. אם היית הומו/לסבית, למי היית עושה טובה? -מדונה!!!! 18. מוטו -think positive קלישאה, אבל עובד

Sparker

New member
סיבכת אותי...

איכפת לך לשים את ההודעה בשרשור היכרות?? אני לא יכול להעביר אותה מתוך שרשור קיים...

tomten

New member
משנים הרגלים

בשמש הטרמומטר הראה על 15 בצל על -1 אז יושבים בשמש ונהנים

ODISIOS

New member
מתחיל לארוז

בעצם אפילו לא אורז!בשביל קצת שמש הכל..אני מגיע.בתנאי שיהיו גם חתיכות מלבד השמש...

למעלה