בוקר טוב אירופה

Inuit

New member
בוקר טוב אירופה

יום ארפילי אצלנו מקוה שלכם יש יותר מזל עם ה

ipple®

New member
בוקר טוב מלונדון ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifועוד |שמ

Sparker

New member
בוקר!!

השמש פה יצאה אחרי יומיים של גשם... היום רק שעה אחת בפקולטה!!! ייפי!!

ribber

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

דרך החלון נראה לי שחמים ונעים לנו גם כאן.. אני לא מסכנת את זה ביציאה מחוץ לכתלי המבצר האישי שלי.. יום נפלא לכולנו!

blixgirl

New member
צהריים טובים../images/Emo65.gif

יום סגרירי משהו היום אבל לא נורא...סוף השבוע מסביב לפינה
יום טוב לכולם בליקסי

shlomitit

New member
שבת שלום מאיטליה

פה שמש כל היום. מי בא כדורעף חופים בנמל?

H€RM€S

New member
לא יאומן

שמש בלונדון וקצת חם אפילו (אוקיי לא צריך להגזים...ניסתפק ב 'לא קר מוות עד כדי ניוון עצמות') אני בא לנמל אם את מבטיחה לי שאני שאין שם גושי שמן או כל מיני גיפות שידבקו לי לרגל Hermes

een ogenblik

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifועוד קצת../images/Emo42.gif

ואפילו 9 מעלות מכיוון הפלוס של הצלזיוס. עכשיו רק ים חסר לי (והר, ואבטיח וגבינה בולגרית, ובריזה מהים), נו, מילא, כנראה עוד כמה דברים חסרים לי. אבל יש
וכולי רינה, שימחה, גילה, דיצה ואושר.

H€RM€S

New member
לא יכול להיות

נראה לי שהמד חום עובד עלייך בעיניים. את בטוחה שהוא לה הישתזף מתחת למנורה לפני שהיסתכלת עליו ?

een ogenblik

New member
משוכנעת

חזרתי מטיול של שעתיים וחצי בחוץ, לבושה בחולצה דקה ומעיל בלבד. לבשתי מכנסי ג'ינס, אך הם לא היו מגובים במגפי פרווה. לא היו עלי כפפות או כובע. בתוך הבית לא מופעל חימום (שוב, ליתר ביטחון - לא מופעל חימום, ולהזכירכם, פברואר עדיין לא הסתיים). כן, היה נחמד למדי (במונחים בלגיים).

ipple®

New member
שמש גם לנו יש פה.... השאלה היא

האם היא חמימה ונעימה? או יפה וזוהרת כל זמןשמביטים בה מבעד לחלון בעל זיגוג כפול? אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, אז - אני כבר מגיעה!! (שמש שמש תרדוף... )

shlomitit

New member
חמימה ברמת השתים עשרה

שלוש עשרה מעלות פחות או יותר. יאללה, באים? זה מספיק לכדורעף חופים, ואין אפילו את כל הג'יפה שהרמס דיבר עליה. או לפחות, אין קקי שנשפך לים כמו שיש עכשיו בתל אביב, כמו שמספרות השמועות.

H€RM€S

New member
היי צונמי מנ'שמע ?

איזה כייף נדיר זה לראות שמש בלונדון, ועוד בפברואר...? ממש כמו בדרום צרפת Hermes

ipple®

New member
היי הרמס, איפה ת'חבאת???

לא ראיתי אותך פה כבר כמה ימים???? היתכן שאתה והשמש אחד???? משהו כמו SUPERSUN!! ישראלי בלונדון למראית עין... כאשר למעשה אתה הוא הכדור הכתום שם למעלה?
ברוך השב, צונמי.

H€RM€S

New member
u got me

מה לעשות עסוקים רוב הזמן. דווקא היה דיי בהיר בכמה ימים האחרונים (או שאני שוב שוקע בהזיות אחר הצהריים ?) איך ב קיו ? בטח מהמם Hermes

למעלה