בוקר טוב אירופה

ipple®

New member
מ ה מ ם !!! ולא אתה ממש לא הוזה

בהיר ומדהים גם יחד (רק חבל שעדיין קררררר). בקיו משגע. ואם מזג האויר ימשיך להתבהר ולהתחמם אז הפריחה תגיעה, ואז יהיה ממש, אבל ממש יפהפיה פה (ותוסיף על זה את ריחות הפרחים - בכללללללללללללללל חבל על הזמן). ודרך אגב קיו, מכיר משהו/ם (יחיד או זוג) שמחפש/ים לעבור לקיו לדירה קטנה אבל סימפטית ומלאת חום ואהבה?

ipple®

New member
הרמס, סוף סוף אני רואה איך השם שלך

מופיע (בלי הריבועים במקום הסימון של היורו כמו במחשב שלי במשרד). חביב ביותר.

tomten

New member
חולצה קצרה

אחרי חודשים של קור ומחסור בשמש היא הגיעה בגדול! אומנם קר מינוס 1 בערך אבל אפשר לשבת עם חולצה קצרה במרפסת ולעשן סיגריה רק שזה ימשך!

ipple®

New member
אני מתנדבת לצאת החוצה ולבדוק

מה מצב המעלות בלונדון. וחוץ מזה אני רעבה אז הגיע הזמן להפסקת צהריים. דיווחים לכשאחזור.....

een ogenblik

New member
ארוחת צהריים?

עכשיו? את בצום? על פי יאהו, אצלכם 10 מעלות חיוביות עכשיו.

ipple®

New member
../images/Emo140.gif שמחה רבה, שמחה רבה...

אביב הגיע; פסח בא. או קיי אז אולי קצת נסחפתי אבל..... חזרתי מסיבוב קצר באוקספורד סטריט - הלכתי לקנות באגט טונה בפרט א מנג'ר - ומה אגיד לכם, לראות ולא להאמין!! הרחוב הומה אדם! - טוב זה לא ממש חדש פה, מה שכן חדש הוא ש: אף מעיל חורף כבד לא ניראה על אף אחד מהם. צעיפים וכפפות הפכו לנחלת העבר. ואת מקומם תפסו תיירים עליזים במשקפי שמש!!! ולמרות שהשמש התחילה כבר לנדוד מערבה, השמיים תכולים, תכולים, אף ענן לא נראה בסביבה וכולם מחייכים לכל הכיוונים, ונעים, נעים, נעים!! איזה כייף שהאביב מתקרב!

shermond

New member
איזה כיף שיש לכם אביב ../images/Emo13.gif

תמיד תהיתי איך נראה אביב . חחח מה שלומך ריפל מתוקה? עדיין לא הבנתי למה שינית? (ואולי לא הבנתי את האנגלית..) קורס למתחילים??

ipple®

New member
שרי יקירה!!! בואי אלנו לאביב של...

לונדון!! עוד חודש ובכלל יהיה פה מדהים! ולגבי החלפת השם - פשוט ההוא היה קצת ארוך מידי ופחות שובבי,הוא נשמע יותר כמו "ילד טוב ירושלים" (למרות שבעברי הייתי ירושלמית ועדיין מחשיבה את עצמי כאחת...). אז עכשיו אני ריפל (ובשביל הרמס, צונמי). אז מה קורה? עידכונים בבקשה.

shermond

New member
עידכונים??

לא להכניס אותי לפאניקה.. אממ.. לא היכנתי את שיעורי הבית... עידכונים באיזה נושא??
עכשיו הלכתי לאיבוד לחלוטין למה צונמי?? ולמה רק להרמס? מה זה פרוטקציות!!

ipple®

New member
שרי, שרי, לאט לאט, בלי פניקה...

יום שישי, עוד 5 דקות סוגרים את הבסטה ויורדים לפאב לשתות כמה פיינטים של בירה בנחת - סוף השבוע מתחיל!!! ואם זה יעזור לשחרר לחצים אז את יכולה לקרא לי איך שבא לך.... לא צריך להתבלבל וכשיש קשרים אז לא צריך פרוטקציה.....

stevie1

New member
5 מעלות זה אביב??!!??

אפילו ביולי כאן זה בקושי אביב ואיך שהשמש בורחת נהיה קר. וואלה התחרפנתם

stevie1

New member
בוא נראה מה אומרים ב-ביב

כתוב בלונדון 9 מקסימום ואצלי מקסימום 7

ditul

New member
רגעים קטנים של אושר...

ובעצם שעתיים של שריצה בגינה והנאה אינסופית מהשמש החורפית הנהדרת הזו...פלוס אשה יקרה של יהונתן גפן.לצערי הייתי חייבת לחזור כי השמש כבר מראה אותותיה לשקיעה (מזכירה לי שזה עדיין חורף, רק שעה 4 תאיזה בעסה)ושוב מתחיל להיות בררררררררר. אגב ספרים, עד עכשיו ההשתפכויות של גפן + הרכילות דיי מעניינים
יום טוב לכולנו!

shermond

New member
יום נעים..

עכשיו הצלחתי להתחבר למחשב האנטרנט הולך בקצב של צב בלי 2 רגליים אחוריות, ממש מכה.. אני שמחה שבאירופה קצת מתחמם פה כבר כמה ימים לא מפסיק לרדת גשם, מה זה גשם.. מבול גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים בוקר טוב אירופה

H€RM€S

New member
שלום שרמונד

היתגעגעתי... אני מקוה שיפסיק המבול, אני בא לארץ בקרוב ומה זה בונה על שמש Hermes

shermond

New member
או לא מפלצת ההודעות מכה שנית

אני בטוחה שהייתה פה הודעה שלי |איקון משתומם|

למעלה