בוקר חמישי

אםפי7

New member
השריונר סמל!!!!!

הבוקר התקשר בקושי שמעתי אותו כי הרוח נשבה מאחוריו ומלפניו. סיפר שבלילה הוציאו את החדשים (הכוונה לבן של שויו וחבריו) למסעון גיבוש עם על האש, חזרו לישון רק נעצמו העיניים העירו אותם, הריצו אותם, ואז חטפו "מכות" של אהבה ודרגות. הוא חטף מהמ"פ שלו. הסביר לי שלא צריך להתרגש כי במחזור הבא הוא יהיה ממארגני טקס הדרגות של דור השריונרים הצעיר. נשמע מבסוט, אמר לי בפירוש את המילים שכל אמא חולמת עליהן: "טוב לי, יש לי חברים נהדרים, וכרגע זה מספיק לי." אז מה עוד אני צריכה? וכמו שויו כבר אמרה הם הולכים להתחיל קו כשכולנו נמרק מטבחים ונבשל לקראת פסח, הכין אותי שהסיכוי שיגיע לחג לליל הסדר קטן. ואייך שאני מכירה אותו אם צריך מתנדבים הוא הראשון. הולכת לעשות טפ"ש שבועי מלווה בטפ"ש פסחי.

ל י ת י1

New member
מזל טוב לשיריונר הסמל הטרי

ומה אפשר לאחל לו, לילד המיוחד הזה? שהמשפט "טוב לי", יהיה תמיד שגור על שפתיו
ועכשיו אני חייבת להתחיל לעבוד

ברכות לשיריונר הסמל

ומצטרפת לדבריה של ליתי : שהמילים שלו , שצוטטו לעיל , יחתמו קבע על שפתיו...

ברכות לסמל החדש!!!

כל הכבוד ושיהיה המון בהצלחה בהמשך. הכי חשוב זה שהוא מבסוט. ככה גם לאמא יותר טוב על הלב.

שויו

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שפע ברכות לסמל הטרי../images/Emo78.gif

בשעה טובה ומזל טוב ל"חתיך ההורס" על קבלת הדרגה המכובדת.. נשמע לי שהרויח ביושר ובעמל רב כל פס ופס בדרגה הזאת... ילד מיוחד מאד ומקסים, ואת זה למדתי לא רק מסיפוריה של אמא אם.פי... מאחלת לו שימשיך להיות מרוצה ושיהיה לו טוב לפחות כמו עד כה
וגם שלא יצטרך לעולם להשתמש בידע, במקצועיות ובניסיון שרכש בצהלינו.....

אםפי7

New member
קודם כל תודה לכל המברכות

ושלא תגלו לאף אחד אבל שלחתי סמס למ"פ המיוחד שלהם וכתבתי לו את המשפט הנהדר שאמר לי הבוקר והוספתי תודה רבה שדואג ושומר על הילד שלי. מגיע להם, הסגל שלהם כל כך דואג ואישי אז החלטתי שחובה להגיד תודה. כשחזרתי בתשובה למדו אותי שיש מידה שנקראת "הכרת הטוב". אדם צריך לדעת מתי להודות על מה שיש לו ולהכיר בטוב, לא רק להתלונן. ושוב תודה על הברכות.

הוא לא פשוט שיריונר ,מזל טוב לסמל החדש ישן

ומקווה שהצפחות לא כמו בזאבים של פעם:- D

אםפי7

New member
הצאפחות כמו במשפחה לוחמת.

איריס כמה טוב לראות אותך כאן, מה שלום הרגליים של השריונר שלך? ובכלל מה שלומו?

ל י ת י1

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

האמת שאני מרגישה שכמעט צהריים. קמתי מוקדם, נסעתי לתל אביב לאסוף את סבתא, ויצאנו שתינו מלאות רוח קרב להלחם בטחנות הרוח של הבירוקרטיה הישראלית. הבירוקרטיה כולה ראתה את שתינו, הבינה עם מי יש לה עסק, ונבהלה מאוד. הלך בקלות, מקווה שימשיך לנו כך
הספקתי לאכול ארוחת בוקר עם סבתא, שהודיעה לכל מכר שראתה בדרך: "זו הנכדה שלי, אמא של הנין החייל!", אין עוד סבתא כזו
ועכשיו כבר במשרד.
עדיין לא ברור אם האדום מגיע מחר, אבל גם אם לא - לא נורא, יגיע ביום ראשון לרגילה, ויהיה לנו אותו לכל השבוע. כל החברים בצבא, וגם החברה, כך שמה שנשאר לו זה להתפנק אצל אמא ואבא.
פולינקה, מחזיקה אצבעות לחייל שלך שיקבל את התפקיד ושיגיע מחר
, ומזל טוב לבעל ליום ההולדת.
אדמונית, שחומי ימשיך להתאושש.
קשת, מחכה איתך למחר 28 זה המווווןןןןן זמן. אולי כדאי שתשימי את שלמה ארצי כבר עכשיו, שקירות הבית יתרגלו מחדש
פנה, מקווה שהמילואימניק מגיע השבת, או שלפחות התקשר. מה זה? גם במילואים יש שעת ט"ש? לא יתכן, אנו דורשות ת"ש, לפחות למילואימנקים
לכולכן

ל י ת י1

New member
ושכחתי....

את פיטנגו - איזה כיף לשמוע על השינוי שהילד עובר, מחמם את הלב. ואת יומטוב - מחכים איתך בהתרגשות

עדיין לא שמעתי ממנו

אבל, יש כבר סירים על הכיריים, התנור עובד ודלת מכונת הכביסה פתוחה לרווחה מחכה "לבלוע" את כל מה שיביא. אופטימיות אמרתי? אמרתי
טוב מאוד שהתסדרו העניינים עם הסבתא. ו"בדיחה" על נפלאות הבירוקרטיה הפקיד אומר לאדם שבא לסדר כל מיני:"כל יום אני אומר לך לבוא מחר וכל יום אתה בא היום?"....

ל י ת י1

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שלפחות במראה המשרדים, מצב התורים ורמת האדיבות יש שיפור. היום באנו לבקש העתקי מסמכים, וזה היה בצ'יק צ'ק. כשנבוא לבקש שישנו את מה שכתוב במסמכים זה כבר יהיה פחות קל... הם נחמדים אליך הפקידים בשלב הראשון, רק כדי שיהיה לך יותר נעים בשלב השני שבו הם מראים לך מאיפה משתין הדג. ואופטימיות? תמיד! הרי בין כה בסופו של דבר קורה מה שצריך לקרות, אז בזמן ההמתנה צריך להינות

Rainbow100

New member
שמחה לשמוע שהבירוקרטיה נבהלה מיד, לפעמים

היא עושה שרירים וצריך להפעיל עליה הרבה לחץ פיזי מתון עד שהיא מתבהלת
. איזה כיף לכן שיש לכן זו את זו וארוחת בוקר עם סבתא נשמע לי כמו משהו = במיוחד!! אני כמובן בעד שיצא לרגילה כבר ממחר!

ל י ת י1

New member
כן, הסבתא הזו היא משהו מיוחד

לפעמים נדמה לי שיותר משהיא משוויצה בנינים ובנכדים שלה, כולנו משוויצים בה. כל רגע איתה שווה זהב. לא מזמן אמי אמרה לי שהיא רוצה "לנדב" את אחיותי, שיעזרו קצת יותר עם סבתא. אמרתי לה שלא צריך. אם הן לא מתנדבות הן לא מבינות שהן מפסידות, והרווח הוא שלי. מרגישה שקצת לפני שקיעה אני זוכה כל פעם להכניס לקופת החסכון של הזכרונות עוד כמה מטבעות... להתפרק עליהן אחרי 120.

למעלה