בוקר חמישי

49צהוב

New member
בוקר טוב

סוף שבוע ובתקוה החיל שלי יגיע הביתה קמתי מוקדם- יצאתי לצעידת בוקר מחר יזיזו את השעון אז כמובן לא אתעורר מוקדם כל כך
מזל טוב לבן הזוג שלך פולי- איך תחגגו ? מסעדה? מסיבה? משהו? והלוואי שהחיל יקבל את התפקיד המבוקש (לא מסתדרת כל כך עם ראשי התיבות- אבל אם זה טוב בשבילו- אז זה העיקר.
קוליבירי... אל תעבדי קשה כל כך- תשמרי כוחות גם בשבילנו
וקשת 100- איזה כיף לשאוף את ריח הבן- 28 ימים ואווו זה המון המון- את בוודאי כבר לא יכולה להמתין
- MP איזה שיר מרגש .... אגב- השבוע יש לנו טיול להר שלך...
ולכולן בתקוה שהחילים שלכם יגיעו השבת הביתה ושתהא לכם שבת שלום

אםפי7

New member
צהוב מה זה השבוע?

טיול שבת ? אם זה יום חול אשמח לפגוש אותך אני בימים הקרובים בעמדת נקיונות לפסח. תשלחי מסר.

atalia

New member
מי לא מכיר נפש בהמתו? ...

חיילי השאיר את הנשק אחריו ו... ? חטף שעות ביציאה. לפחות לא שבת שלמה (בשבוע הבא הוא סוגר פעם ראשונה, אתם עוד תשמעו ממני :( אז מה מחכה לנו מחר? שעון קיץ (זוכרות? לא לפספס ולעשות פדיחות מחר ! ), אין לי מושג כמה זמן המתנה בעיר הדרומית (כי ההסעה לוקחת את כולם בשעה המיועדת,העונש הוא לפני הפיזור). אמר שלפחות 3/4 מחלקה איתו בעסק, מוכשרים החבר'ה
. מה שאומר שבמקום 6 שעות בדרך הביתה נוכל להתארגן ישר על ארוחת ערב נראה לי. יום מקסים לכולן

מה שטוב בשעות ביציאה

זה שהסיכוי שזה יקרה שוב הוא קטן מאוד. הם זוכרים את השעות האלה טוב טוב. אל תדאגי בכלל. אם זה רק שעות - זה בקטנה. העיקר שיגיע.

Rainbow100

New member
../images/Emo39.gif להגיד/לא להגיד/להגיד/לא להגיד

האמת שיכול להיות שלשעות ביציאה יש אפקט כזה של חד פעמיות. אבל,- כשהגולנצ'יק שלי רק התחיל את הטירונות איבד כומתה וחטף. ואח"כ איבד עוד כומתה וחטף. ואח"כ עוד אחת ועוד אחת ועוד אחת וכן הלאה...
היו זמנים... בכל מיקרה atalia אם רוב המחלקה איתו בעסק אז בכלל זה ארוע מכונן לגיבוש ובילוי מחלקתי.

atalia

New member
אז זהו שעודכנתי עכשיו שכולה מדובר בחצי שעה !

מה שאומר ש...עוד ירבו
בסוף הם ילמדו איך לחנך אותו

ל י ת י1

New member
למה בהמה, למה?

דווקא עושה רושם של ילד טוב, אז מה אם קצת מפוזר? זו לא סיבה לכנות אותו בכל מיני כינויים
את מזכירה לי שזה היה המשפט האהוב על אבא שלי, שבכל הזדמנות היה אומר לאחיותי ולי במבט זחוח: "יודע צדיק נפש בהמתו". עד שיום אחד נשבר לי, והודעתי לו שאני לא בהמה והוא ממש לא צדיק. אל תשאלו אותי מה היתה התגובה שלו. לא זוכרת. כנראה שיש דברים שלא כדאי לזכור

יומטוב5

New member
בוקר טוב

פולי מזל טוב לבן זוג עתליה (מקווה שלא מתבלבלת בשם)בשלב הזה כמעט על כל דבר הם מקבלים שעות ביציאה הבן הליצן שלי התגייס בזמנו עם חברו הטוב ביותר וקבלו כמה פעמים שעות ביציאה כי דברו או העבירו צחוקים לדברהם בזמן הלא מתאים לא עזר ההסבר שמי שנולד בפורים ככה הוא. ואני סופרת עוד יומים יומים לא מאמינה עוד יומים ליום הגדול יום טוב ושבת שלום

שויו

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ליום חמישי

אצלנו שביזות של חמישי לקראת סופ"ש ללא שיריונר... נשמע מבואס כי קיבל יום ביציאה המתוכננת של שבוע הבא... על איחור של 2 דקות... זה משאיר לו מעט מאד זמן להתארגנות לפני כניסת השבת.. הם עולים, או יותר נכון יורדים, לקו לפני פסח מה שמריח לי כמו "ליל סדר ראשון בלי אמא "
פולי, מזל"ט לבן זוגך שיחיה. רוב אושר והעיקר- בריאות
(לנו יש בבית 2 טלאים מתוקים. הבכור חוגג מחר יומולדת .. השני בעוד קצת פחות משבועיים)... יומטוב, התרגשות נעימה וכיפית, מזל"ט ענק לחתונת הבן... קשת- אילו ניצוצות יהיו אצלכם מחר, כיף צרוף
ולכולן יום נעים ומקסים באשר תהיו.

נראה לי שעשיתי "סיפתח" לא מוצלח במיוחד

כשכתבתי כאן לפני כשלושה שבועות שגם חומי וגם וניל סוגרים את ליל הסדר... מאז מצטרפים רק עוד ועוד ... אם יש כאן מישהי שמתעסקת במיסטיקה-נא להסיר את רוע הגזירה...
אולי מחיקת ההודעה ההיא תחזיר גלגלים לאחור

פיטנגו4

New member
עוד יום אחד

ואראה את הנסיך שלי. כמה שאני מתגעגעת... ומתה לחבק אותו על ההחלטות החכמות שקיבל לאחרונה. התבגרות שכזו. הוא באימון מתקדם והם לומדים נושא מסויים. יומייים נשלח לתורנויות מטבח-שמירות-רס"ר, ועוד יום נסע לטיפול רפואי, כלומר: לא נכח בשיעורים. אבל במבחן אתמול הוא קיבל את הציון הכי גבוה במחלקה... כל פעם מחדש אני משתגעת ממנו איך הוא עושה את זה.. שיהיה לי בריא
מזל טוב ליומולדת של בעל-פולי, מחזיקה אצבעות לטורקיז של פולי, ולריינבו שתשמע מהר את שלמה ארצי . (אצלנו לזה, לא תאמינו
בוב מארלי!!!)

בוקר טוב ../images/Emo39.gif

רק אתמול החייל שלי התחיל להתאושש מהוירוס שתקף אותו , רוב הזמן היה תשוש ושפוך ... מה שחשוב שזה כבר מאחורינו... מקווה שהרבה חיילים יגיעו הביתה בסופ"ש , מזג האוויר מסביר פנים במיוחד
... יום נעים וכייפי לכולם

למעלה