בוקר חמישי

colibri

New member
בוקר חמישי ../images/Emo42.gif

והשעה 5:55, אז בכלל יום
סוף השבוע כבר כאן... הנסיכה מגיעה היום, המנומר סוגר, אבל ייצא בשבת הבאה
סליחה שאני לא כאן ולא מספיקה לקרוא - שחושה ימים רצופים מ-7 בבוקר עם קבוצת סטודנטים במחלקה, די סוחט את כל הכוחות. והיום יום לימודים, אז תכף מתכוננת ועפה לבאר שבע. אולי אם אגיע מספיק מוקדם, אצליח לקפוץ אליכם לפני השיעור הראשון.
לכווווולם

Rainbow100

New member
בוקר מצויין כי מחר...

מחר
נגיע ל - 28 וזה אומר שמחר סוף סוף הילד יגיע הביתה. דבר ראשון הוא ילטף וישיר לכלב את השיר "שלו" אח"כ הוא יכנס הביתה וינשום עמוקקק , ילך לחדר שלו ישים את שלמה ארצי והבית כבר שכח איך שלמה ארצי נשמע... ויבוא למטבח לבדוק מה חדש שם ו... בעיקר ימלא ריאותיו באוויר של בית. שיבוא כבר מחר!!!!

איזו התרגשות!!!

איזה יופי של תיאור שמלא ציפייה. אני בטוחה שהסירים רוחשים והתנור בטח עוד מעט ידיף ריחות אפייה והנשימה העמוקה של החמוד הזה שלך תהייה מהולה בכל אלה. הנה כבר מחר מגיע, ממש ממש עוד רגע

אםפי7

New member
פנה אייך שכחת את מכונת הכביסה?????????

איזה יופי קשת שהבן מגיע אחרי כמעט חודש ...........תהנו , תבלו, ושיהיה לכם בכייף.

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום חמישי

היום זה היום, החייל שלי יגיע בשעות הערב. צריך להחזיק לו אצבעות, הוא התחיל לגלגל את עניין התפקיד שאליו הוא שואף להגיע, בחפ"ק של הסמסו"ל (עתליה, זה בשבילך!), דיבר עם חייל שעושה כרגע את התפקיד הזה והוא אמור להחליף אותו ועם עוד אחד שעושה את אותו תפקיד אצל המסו"ל. שניהם חברים שלו ואמרו שימליצו עליו. הוא אומר שנראה לו שיקבל את התפקיד כי אין אף אחד אחר מבחינת פז"מ וכי הוא מתאים לזה, גם בגלל שבאימונים שהיו לא מזמן הוא הצטיין. אם יקבל את התפקיד זה שדרוג רציני מאוד מבחינתו, גם מבחינת האקשן וגם מבחינת התנאים, אין שמירות, אין תורנויות, אין לו"ז, ויש הרבה יותר מבצעיות. אז נחזיק לו אצבעות?
אני רק מזהירה אתכן, זה יכול לקחת קצת זמן, עניין של חודש בערך... וחוץ מזה, היום יומולדת לבעלי היקר, מאחלת לו המון בריאות, פרנסה טובה והמשך זוגיות טובה
לחיילים שבדרכים דרך צלחה, לאלו שממשיכים שיעבור בקלות יום טוב לכולם

atalia

New member
חחח נשבעת לך שאני מתגלגלת ../images/Emo67.gif

בהצלחה גדולה לסמסול, ומזל טוב ענקי לכם.

פולי44

New member
תודה, עתליה

וקצת התבלבלת, הסמסו"ל זה המ"מ, והחייל שלי רוצה להיות בחפ"ק שלו. את הבנת את זה?

פולי44

New member
עכשיו אני מתגלגלת מצחוק

מהתמונה שאני מדמיינת אותך מתגלגלת מצחוק. שנתגלגל ביחד?

atalia

New member
לא, לא... אין לי אויר ../images/Emo6.gif

הלך עליך, מעכשיו החייל שלך מבחינתי סמסול (ולמרות שהכוונה בטח ל- SAMSOL, אצלי זה הולך- SAMAUL :))))

בוקר טוב והאצבעות מוכנות

כמובן שנחזיק אצבעות לחייל החמוד שלך שרוצה את התפקיד ונקווה שיקבל אותו ויהיה מאושר. מזל טוב לבעל עד 120 ובריאות רבה

אםפי7

New member
פולי בהצלחה לטורקיז שלך

להיות בחפ"ק זה הרבה אקשו, בשריון קורעים אותם בתפקיד הזה, מכירה על בשרי.

פולי44

New member
עדכון

כרגע הודיע לי החייל שלי שהוא לא יוצא היום, יש "עוצר יציאות" ואתן תבינו לבד למה ומה זה אומר. אולי יצא מחר, אבל הוא לא יודע כרגע. אם לא יצא, אנחנו ניסע אליו לביקור. לא לראות אותו יותר משבועיים זה לא בשבילי בכלל!

Rainbow100

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif

לגבי ביטול/דחית יציאת החייל שלך הביתה, מאחלת לך הפתעה והודעה חדשה שתבטל את הקודמת ותתפלאי גם זה קורה
.

פולי44

New member
בכל זאת בוא יבוא!

הוא כבר בדרך, התבטל העוצר, ואין מאושרת ממני!

פולי , יום הולדת שמח לבעלך ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

( ואיך לא יהיה שמח כשאת לידו ?
) שתמיד יהיה עטוף בשריגי הגפ"ן (כמטאפורה , אחרת לא נעים בכלל
) (גפן = געזונט (בריאות) , פרנסה , נחת)

אםפי7

New member
פולי אני מצטרפת לברכות של אדמונית

מזל טוב לבן זוגך הרבה בריאות ואושר ושמחה והכי חשוב נחת והיא הביאה את הפירוש הכי יפה שאני מכירה לנחת והוא גפ"ן.

למעלה