בוקר חמישי כאן!

תודה ברקי

אשאל אותו אחרי המשחק. ב73 הוא היה בן 22 עדיין לא הכרנו .
תודה על הפרח המקסים

ברק 188

New member
שיר יפה הקדשת לנו פרפור

אכן איזה עולם מוזר בועז שרעבי זמר ענק ומיוחד ראיתי הופעות שלו מה פעמים תמיד צרוד בדיוק בערב הזה...הוא מתנצל לא הוא לא יודע שאני מכיר כבר את הטקסט השיר הזה אהוב עלי גם ולפני שהולך למיטה מקדיש גם שיר על העולם כבר העליתי אותו לכאן לא פעם שמו... What A Wonderful World "חולה עליו" -יצא שהערב הזה זמר הבית שלי הוא Louis Armstrong

ברק 188

New member
הוא זוכר נכון

המשאית עם המנוף עבדתי איתם בתור נהג טנק הם תמיד הציעו לי את המנוע והמיץ -חברה עשר לנו הייתה חוליה כזו סדירה בכול פלוגה, לא יודע איך זה כיום יבוא אדם ויספר תשאלי אותו אם הכיר את ... החטיבה בשם הלינק שלי הינו " ברק 188"
אז הוא זקן ממני בשנתיים לי ביום השני למלחמה ההיא 8.10 מלאו 20 שנה לא האמנתי שכך אחגוג את ה העשרים אביבים היו היו ימים היו היו לילות חלפו שנים והמלחמות לא נגמרות
אגב שאלה: אייך הוא התנהג במשחק....? לא הינו במיטבנו

כן בקר. העלי אומר שכמובן

שמכיר את 188 אתם חטפתם מהסורים מכה רצינית. החימושניקים שלכם עברו אל היחידה שלו. הוא היה ב ג,ש,ח 702.

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifטוב .... אם נמשיך סביר להניח שלא נסיים

רוצה להסיר שערות מהגוף בשעווה ?
יופי שחווית את הלידה בעמידה אבל אף אחד לא פתח לך את הקרביים
את ההקאות שלי אף אחד לא ניקה בשבילי
בהריון הראשון מודה לגבי כל מה שהתחשק אבל בשני כבר התבגרתי
מי משחק איתך באש מי ???
לא יכולה לעזור לגבי מחסור דם למח
ומודה באשמה לגבי כוויות הקור ברגליים
ולא אמרתי אתם דופקים פעמיים בשנה

ברק 188

New member
אני לא מצטער אני ב'רק מצער...

בקשר לשעווה למרות הזוועה והזעקה כאב אתן אהבות להיות חלקות ואותנו זה משמח אבל אף אחד פה לא מאלץ אוותכן לעבור זאת

גאיה ק

New member
ואני?

אין.אין על וולט דיסני. אפילו יורש הכתר שכולו בן סנתיים(זוכרים?
) רואה שוב ושוב ושוב ושוב את "ספר הג'ונגל"בשלב זה ומרותק. ממש ממכר. אולי גם מפני שהוא במו עצמו נראה כמו מוגלי
ושוב

ואני היום סוף סוף לעצמי- אצא לצפות בסרט

"ההחלפה" מבוסס על מקרה אמיתי. כבר אמרו לי שהסרט מעולה אבל קשה לצפיה יום עם בשורות טובות

גאיה ק

New member
התקשרתי במיוחד ומסרתי

ועוד 999| נשיקה|
ושוב ושוב ושבו ו.. תודה !

ברק 188

New member
עם כזה גם אני לא מתווכח

אבל אל תשאלו איזה יום היה לי החלפתי חבר טכנאי הקפיצו אותי כול הים לזאת הכבלים לא בסדר, לזאת המחשב לא מת-חשב, להוא האלקטרוניקה בים לא נשבה מספיק משהו אני אומר לכם משהו משהו לא נחתי ולכם איך עבר היום ?

למעלה