בוקר חמישי כאן!

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

מה זה גט שופט בבית משפט בניו יורק, מטפל בעניין הגירושין של זוג יהודי. כשנגמר כל התהליך, אמרה האישה לשופט שאין ברירה והיא צריכה גם גט. שאל השופט : " מה זה גט ?" ענתה האישה : "זה סוג של טקס יהודי." השופט : " טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?" האישה : " כן, משהו כזה. אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה " " מה ההבדל ?" שואל השופט. עונה לו האישה : " בגט אתה נפטר מכל השמוק...." סוף שבוע נעים לכל בעלי התקווה

ברק 188

New member
גט מאי ליבן... השמוקה

גבר: בכול מקרה מפסיד משהו בברית וגט ,זה לא פייר

paloma blanca

New member
אוקי .. בכית שתמיד דופקים את הגברים ?

אז יש לי להציע לך הרבה דברים שאין לגברים ... כמו מחזור כל חודש וכל החבילה הכאבים נפיחות ויאק .... לסחוב הריון 9 חודשים עם הקאות צרבות התנפחויות עליה במשקל נשירת שערות ועוד..... לחוות לידה .. יאמי איזו "חוויה" .... אאההה גלי חום למינהם בגיל מסויי ועוד כהנה וכהנה ...... ואתכם דופקים כולה פעמיים בחיים .... רוצה להתחלף ?

ברק 188

New member
פלומקהזה הכול ../images/Emo4.gif אז בשלב זה אין מה לדבר

תתגמשי יש על מה לדבר רוצה להתגלח כול יום רוצה להגיש מחסור דם במוח ? כול פעם שאחת מנכם משחקת איתנו באש? 9 חודשים לפנק את האישה להביא לה כול שמתחשק לה בזמן ההיריון אחרת... חס וכרפס יהיה איזה כתם לילד שלי חוותי לידה ולא בשכיבה בעמידה לאורך כול הלידה של אחרון בני כשחזקתי את איישתי באופן אישי שעתיים בידיים שלי לה היה ציר ולי יש צרה עד היום נקרע הגב עד להיום מרגיש את זה והשגייץ הזה יצא בסוף 4.150
בלי עין הרע , אגב מי את חושבת מנקה את ההקאות שלכם וגלי חום שיש לכם , זה כ'לון מול כוויות הקור שאנו הגברים חוטפים כול חורף במיטה מהרגלים שלכן ומ לא להכליל... אתם דופקים פעמים השנה.... זו עלילה...לא אני הוא הברנש חביבתי לא אצלי .

ברק 188

New member
אכן גאיה גם במקרה של אלכס

לא אני הוא האלX הזה אבל השיר וביצוע יפה ומרגש

alondli

New member
קראתי את המשא ומתן שלכם,שקלתי בכובד ראש../images/Emo163.gif

את הטעונים
השונים והחלטתי
שאני..מהאו"ם
..
ואם זה ..לא מעשי ואפשרי, אז אני נשאר בצד שלי..
תרגישו שניכם חופשי לבוא לבכות על הכתף שלי, אצלי זה נגמר..ברבע שעה..בקושי הספקתי להגיע בזמן, מזל ש..המעלית לא הייתה תפוסה..
וגם היה ק"ג אחד פחות..
..
אז אני..לא מתלונן , ובלי החלפות!!
..

alondli

New member
באמת עדיף שלא, אני בדיוק עומד..

לשבת לארוחת ערב..
..

גאיה ק

New member
זה בדיוק ההבדל...................../images/Emo150.gif

לידה היא אירוע נפלא למרות הכל ואף על פי כן !! והנסיך והנסיכה ויורש הכתר שלי,אחחחחחח

ברק 188

New member
../images/Emo46.gif פלומה תראי מה עשינו לבחור הצעיר

מציע הפסקת אש לשישה חודשים ובלבד שלא נוציא לאמקה שלנו את החשק לנשק כלה שמע אדם ידידי הנושא נשואין טעון שיפור אבל הסיפור הזה שווה מה אכלת לארוחת הערב בתור רווק ? פלומקה כל מה שעשיתי זאת למען הבחור מרים ידים ל...

ברק 188

New member
היי פרפורית

"חיוך לא עולה כלום, אבל שווה הרבה" עשית לי את זה עם החיוך. אמרת פעם שבעלך היה אי שם ברמה חימושניק אולי הכרתי אותו אולי לא אבל תשאלי אותו עם הוא זוכר מזה"ריאו בום" ? ובשבילך עבור כול השנים שהיית ותמשכי לצידו והוא לצידך הא לך La Vie en Rose וזה לא בא לי כך סתם מהראש מגיע לך ביושר. ואני אני הלכתי לראות את משחק

למעלה