בוקר חמישי כאן!

בוקר חמישי כאן!

סוף השבוע מתקרב יששששש
ואין כמו לפתוח את הבוקר עם משהו מדיסני הישן והכל כך טוב מעבר לסדט המצויין חשוב לראות את המעבר, את המסר הנהדר בוקר של תקוות וסימנים טובים לסיום המלחמה
יום טוב לכוווולם רק טוב!!!

ר נ א ל

New member
כן הוא כבר כאן ../images/Emo140.gif

יום חמישי כמובן. חיכיתי וחיכיתי והוא הגיע סוף סוף... הבית מסודר, הילדים התפזרו לעיסוקיהם ואני יושבת ומחכה לפגישה עם טכנאי הכבלים ככה זה שעושים עבודה בערך... יהייה בסדר גיברת לא לדאוג גיברת, עכשיו תראו כמו שצריך גיברת, הכל עובד גיברת ואני בא לי להרוג אותו. מיצעד הטכנאים כבר מתחיל לעצבן אחד שם מגבר והולך, כמובן שיש מישהו שאצלו בחדר זה לא בדיוק בסדר שני בא, מיד מפרק את המגבר ונותן הרצאה שלמה למה לא צריך .. אחרי הרביעי הפסקתי להקשיב, בא מדבר ואיך שהוא יוצא אני מתאמת כבר את הביקור הבא אולי הגיע הזמן שישלחו מישהו שווה ? ז. א. חתיך בלונדיני עם עיניים כחולות לפחות יהייה על מי להסתכל

צילוש43

New member
../images/Emo6.gifכנראה זה היום של...

כל התכנאים להגיע לבדיקות והסברים. כך גם אצלי עלבוקרו של יום...התכנאי למחשב המסרב,קפץ להרצאה ובדיקת וירוס סרבני. נילקח לבדיקה מקיפה, ןאני מתגנבת למחשב מארח
עיניים כחולות את רוצה? טוב נו אני חשוב חשבתי על משהו אחר
בוקר אור לבית התקוות
אני אומר לכם להתראות עד לקבלת ההחזר מהוירוס המשחרר

alondli

New member
נראה לי ש..כדאי לעשות הסבה מקצועית..../images/Emo6.gif

..האמת שהבוקר אני אהיה טכנאי אלקטרוניקה, לעצמי.. אהי בטוח לא אומר לעצמי.." יהיה בסדר אדון, לא לדאוג, זה רק לחבר שני חוטים..."..
אכן בוקר נהדר בחוץ, רק אתאושש קלות על כוס קפה פיחטר וקרמשניט( אמיתי..
) משמרת הלילה ומהקניות..ואצא לשמש, ..ולים כמובן..
Buoqre toff Izrael !!

alondli

New member
השיר לא נפתח..../images/Emo4.gif אבל ../images/Emo51.gif על הכוונה..../images/Emo13.gif

adamsplit

New member
צילוש ידידתי

אני מרגיש אחראי לכל הטרטוריזציה שאת עוברת פה. הבטחתי לעזור, ופשוט השעון שלי הלך כל כך מהר שלא הצלחתי. דווקא היום כשהתיישבתי לכתוב לך הכל בצורה מסודרת שתפתור לך מרחוק ובקלות את כל בעיות המחשב עד לתום חייו, התבשרתי שאין כבר צורך... בקיצור, רוב סליחות...

צילוש43

New member
לא נורא ידידי ../images/Emo24.gif

בכל מיקרה הוא חסר תקנה. עשה על הבוקר רעש טרקטורי ונדם
כך שגם הוראות לא היו עוזרות, עשה את שלו ללא ספק. כך שתרגיש נח,ואני עדיין באירוח
ולפעמים אכנס ואחבוק בחברתכם...
...

adamsplit

New member
בוקר נפלא אכן

החלטתי לפנק את עצמי והיום אני לא עובד(מי ששמע לא יאמין), כן חברים, היום אני ללא נשק ופה רק לעצמי. טכנאי הכבלים אנשים נהדרים, כולם כוונות טובות, ובלי לוח שידורים.. אבל יש גם נותני שרות אחרים ,בטוח שטוב על הלב הם עושים... לה לה לה יום נפלא

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif לממממממממהההההההההה?

התכנאי שלי לא נראה כך??? אח אח אח
חחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי

alondli

New member
חייב להודות גחלילית שבעיני ה..טכנאי שלך

נראה במבט ראשון.., מתחזה
האם בדקת באם יש לו תעודת טכנאי מוכרת של משרד התקשורת??
אני ממש דואג לך בעניין הזה..
"ש..לא יעבדו עליכם"
..כדברי השדרן בטלויזיה.. למרות שבמיקרה זה, אני משער שלרוב הנשים לא היה איכפת אם הוא היה.."עובד" עליהן..

למעלה