בוקר אור..

rrredshay

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

כולי בהתרגשות, לקטן יש עוד שעה משחק כדורגל נגד קבוצה מאריאל. מי בא לעודד? רק שלא יצא כמו אבא שלו.... שלא ישבור ידיים כל משחק..
טוב אנחנו בדרך לאריאל

sharon30a

New member
../images/Emo50.gif אצלי הגדול

משחק בליגה הצעירה של בית"ר ירושלים.... (בלי עגבניות בבקשה!!!) שלשום היה להם טורניר ארצי ברמלה (נדמה לי שיחקו עם קבוצות מכל הארץ) והוא שוער בחסד... המאמן שלו צופה לו גדולות... איימן שיהיה לי שחקן כדורגל מצליח, סטייל יוסי בניון כזה....

אל תחשבי בקטן

הדגם של כריסטיאנו רונלדו מוצלח הרבה יותר
ומשהו מכאן - תחשבי על מודל שבגיל צעיר יוצא לפנימיה בקבוצה בחו"ל - סטייל גיא אסולין בברצלונה שעוד ישמעו עליו או בן סהר בצ'לסי.

sharon30a

New member
אימממאאאא!!!! מי אלה כל השמות הללו?

וואלה דחוף צריכה להכין שיעורי בית!!!! אני "מכירה" רק שם אחד... ברק יצחקי... הבן שלי שרוווווווףףףףףףףףף עליו!! וכיאה לאמא כל יכול, (כמעט) דאגתי גם להפגיש אותו איתו... והוא... הוא התמוגג מאושר.... ואני ודפקא חשבתי שחושבת בגדול... שויין

תתחילי ללמד אותו

שמות של כדורגלנים מרחבי העולם הביצה שלנו לא משהו
ובשביל ההתחלה, הנה משהו ממני :) להתחיל ללמוד בעל-פה

אני 27

New member
או הילד בן ה 9 ....

מדימונה שיצא שבוע שעבר למבחנים בחו"ל ... לא זוכר את זמו את הקבוצה ... אבל בן 9 ... רק הוא והסקאוט שלו בחו"ל .... שרק יהיה בהצלחה ....

../images/Emo50.gif

גם לאמצעי שלי יש היום טורניר
- השני בחג הזה הראשון היה ביום ראשון והסתיים בצורה מוצלחת מאוד <הבקיע הרבה
ולדבריו קילל רק פעם אחת את השופט
> בקצב הזה נקים קבוצה ילדים של הפורום :)

sharon30a

New member
../images/Emo6.gif וואי וואי... אצלי הוא ילד טוב ירושלים

לא מקלל בכלל...(או שבכלל אין לי שמץ מה הולך שם במגרשים...זה חלק נכבד מהענין בכדורגל, לא? )

בוקר נפלא

יום אחרון לחופש כמה חבל !!! לוקחת את הגדולה לסרט עוד הזמנתי כרטיסים מראש...נראה לי שנשב שתינו לבד באולם (איזה כיף) לכל נשות הטסט ולאלו שאוהבים לדחות מותר לאחר בשלושה חודשים ולא קורה כלום יום נפלא

בוקר טוב ל.....

אלה שהיום התחיל להם מדהים לילדים שלהם שעוברים טורניר מותח לאלה שדחו את הטסט עד לרגע האחרון לאלה שקיבלו בשורות טובות אלה שהלכו לעבודה (כמוני) שהעירו אותם בחמש בבוקר
שממשיכים לישון עוד טיפונת ולאלה שמריחים את הסופ"ש עוד מהיום.... בוקר טוב פורום בוקר טוב חברים.

לילי301

New member
היום שלך..כמו גם חייך יראו כפי שאת רוצה..

שיראו.. כווני לטוב, קחי נשימה עמוקה ותצללי, קשה לבצע, אבל אם את רוצה חיים טובים כווני לשם, לטוב, לרגוע... אני יודעת שיש ימים שמתחילים רע, אבל אין טעם לטבוע בהם, הרימי עצמך מעליהם, שלחי לי
כדי שאדע שירדת לסוף דעתי.. ושוב שולחת
מחמם שיעדה טוב.

איזה יום שמח לי היום! בוקר טוב

אח אח ! יום חופש הצרות מתגמדות (כמעט) קצת בית - עוד מעט יציאה.... ואוטוטו סופ"ש! יאאלה. (אני כבר מתבאסת כי אני יודעת כמה מהר זה יעבור!) אבל שטויות..גם אח"כ יבוא שבוע מקסים חולה על המשפחה הזאת! יאלה - בואי נתחתן...!!כולנו!!??נקים קומונה ונגור ביחידות מגורים צמודות..??
.....טוב טוב....בצחוק.

למעלה