........בתיקווה לסופ"ש.......סביר ...בסימן החגיגותתתתתתתתתתת היום היתפקדות !! רוצה לשמור מקומות ב VIP רוצה , רוצים לראות את כולםםםםםםםםםםםםםם........תנו לנו להיות מאושרים איתכםםםםם !!! (15 רשומים כבר)
יום רביעי..עוד קצת והשבוע הזה נגמר, מחזירה לעצמי כוחות שאיבדתי משאירה מאחור אנשים שהכרתי לא פשוט..אבל כנראה בריא. מלא אהבה לכולם, טינג...נפגש ביום שישי...זקוקה בהול למוזיקה מחרישה אוזניים שתנקה את התאים.
אוחח.. הקטנה הזו.... הקטנה המדהימה שלי.. העירה אותי בנשיקות וחיבשושים וליטופים.... ולחשה לי באוזן: "אמא אני אוהבת אותך עד השמים וחזרה הכי הכי בעולם"!!! איזה כיף להתעורר ככה... יום טוב לכווווווללללםםםםםםםם בוקר נפלא לכולם
אוטוטו סופ"ש .... איזה כייף ... בוקר שהתחיל מדהים ... ובתקווה ימשיך לסופ"ש חלומי ..... שיהיה אחלה יום ..... ( לא לשכוח להביא מצלמות למסיבה ... שיהיה לאלו שלא יהיו במה לקנא .... )
מקנא מספיק? דפקת נפקדות? החזרת ציוד? מה קורה איתך באימא'שך? למה לא רואים לך בזמן האחרון? (עסוק אה?)...חחחחחחח הכל עם חיוך(כי היום אף אחד לא יצליח למחוק לי אותו)..... יום נפלא מר ד' היקר יוני היחידה
פספסתי מפגש אחת מסיבות של ארוחה משפחתית ... מבטיח שלהבא לא יפלו יחד הארוחות והמפגשים .... והשבוע .... השבוע יש לי סיבה מעולה .... נוסע לסופ"ש בצפון .... ככה שקצת רחוק מהמרכז ... והגמל בבית ... אז אין תחבורה ... אבל אל תדאגי ... הגעגוע רק גובר .... בהיזדמנות הבאה.... אני שם ...
יענו גם לא לבוא...וגם שנצלם לך? מה ניהיה? למה מה קרה? אההההההה (עם סיבוב יד כזה ערסי!) אהההההההה ומה, מה קרה לגמל? לא שמתי לו אנטי פריז לחורף? לא יפה. קפאו לו הדבשות שם במדבר!!!
(טובאין תמונה של גמל! מה'ני אעשה?...) עכשיו הוא חורק בסיבובים! קיצר בוןבון - תבלה ותהנ ואל תתפלא אם פתאום נופיע בצימר! כמה אפשר להתגעגע!כמההההההההההההההההה
יש לי טסט סוף החודש ואני אדישששששששהההההההההה..... יאללה מיצעעעעעעעע אם את מוצאת מישו כזה שלחי אותו גם אליי, טוף? אוף כ"כ שונאת להתעסק עם כל ענייני הרכב....
לא למדתן שום דבר ממה שלימדתי אתכן, איפה האחריות איפה? איפה האסרטיביות איפה? איפה הכח הנשי איפה? איפה הייתן כהעברתי את השיעור "איך מוצאים גבר שיעביר לך את האוטו טסט", אה..איפה?