בוקר אור..

tintong

New member
בוקר אור..

יום מקסים לכולם .........שתהיה קצת
........בתיקווה לסופ"ש.......סביר ...בסימן החגיגותתתתתתתתתתת היום היתפקדות !! רוצה לשמור מקומות ב VIP רוצה , רוצים לראות את כולםםםםםםםםםםםםםם........תנו לנו להיות מאושרים איתכםםםםם !!! (15 רשומים כבר)

Bubble Girl 27

New member
טמפוני כולם מגיעים תירגע

תזמין וזהו... אי אפשר לעשות התפקדות כל יום נשמה... כולם הבינו את הקטע, תעשה התפקדות מחר... שיהיה בוקר נפלא ויום מקסים
שלי התחיל מדהייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים

Bubble Girl 27

New member
אההה גם אותך? ../images/Emo8.gif

אפשר גם?... ואם כבר... אפשר קפה? שכל בוקר יראה ככה אומיייייייייייייייייייייייין

לילי301

New member
בוקר נפלא ויום מקסים..

יום רביעי..עוד קצת והשבוע הזה נגמר, מחזירה לעצמי כוחות שאיבדתי משאירה מאחור אנשים שהכרתי לא פשוט..אבל כנראה בריא. מלא אהבה לכולם, טינג...נפגש ביום שישי...זקוקה בהול למוזיקה מחרישה אוזניים שתנקה את התאים.

sharon30a

New member
בוקר בוקר

בוקר של חיוכים
בוקר של הפתעות
בוקר של...אהבה
אוחח.. הקטנה הזו.... הקטנה המדהימה שלי.. העירה אותי בנשיקות וחיבשושים וליטופים.... ולחשה לי באוזן: "אמא אני אוהבת אותך עד השמים וחזרה הכי הכי בעולם"!!! איזה כיף להתעורר ככה... יום טוב לכווווווללללםםםםםםםם בוקר נפלא לכולם

לילי301

New member
בוקר טוב בובית..

מקווה שנהנת אתמול ולא עייפת, שמרי כוחותיך לסופ"ש. שולחת לך
ענקי אחד..את השאר תקבלי ביום שישי.

אני 27

New member
בוקר אור .....

אוטוטו סופ"ש .... איזה כייף ... בוקר שהתחיל מדהים ... ובתקווה ימשיך לסופ"ש חלומי ..... שיהיה אחלה יום ..... ( לא לשכוח להביא מצלמות למסיבה ... שיהיה לאלו שלא יהיו במה לקנא .... )

אתה אתה

מקנא מספיק? דפקת נפקדות? החזרת ציוד? מה קורה איתך באימא'שך? למה לא רואים לך בזמן האחרון? (עסוק אה?)...חחחחחחח הכל עם חיוך(כי היום אף אחד לא יצליח למחוק לי אותו)..... יום נפלא מר ד' היקר יוני היחידה

אני 27

New member
שום דבר אישי ....

פספסתי מפגש אחת מסיבות של ארוחה משפחתית ... מבטיח שלהבא לא יפלו יחד הארוחות והמפגשים .... והשבוע .... השבוע יש לי סיבה מעולה .... נוסע לסופ"ש בצפון .... ככה שקצת רחוק מהמרכז ... והגמל בבית ... אז אין תחבורה ... אבל אל תדאגי ... הגעגוע רק גובר .... בהיזדמנות הבאה.... אני שם ...

בוקר טוב!! מר גמל יקר:

יענו גם לא לבוא...וגם שנצלם לך? מה ניהיה? למה מה קרה? אההההההה (עם סיבוב יד כזה ערסי!) אהההההההה ומה, מה קרה לגמל? לא שמתי לו אנטי פריז לחורף? לא יפה. קפאו לו הדבשות שם במדבר!!!
(טובאין תמונה של גמל! מה'ני אעשה?...) עכשיו הוא חורק בסיבובים! קיצר בוןבון - תבלה ותהנ ואל תתפלא אם פתאום נופיע בצימר! כמה אפשר להתגעגע!כמההההההההההההההההה

בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo199.gif

מי שלא עושה טסט בזמן, שלא יתפלא שהוא הגיע ליום האחרון...
מי לוקח לי ת'אוטו לטסט???

sharon30a

New member
אני אני!!!

יש לי טסט סוף החודש ואני אדישששששששהההההההההה..... יאללה מיצעעעעעעעע אם את מוצאת מישו כזה שלחי אותו גם אליי, טוף? אוף כ"כ שונאת להתעסק עם כל ענייני הרכב....

לילי301

New member
מיצעעע ושרוני לעונש..

לא למדתן שום דבר ממה שלימדתי אתכן, איפה האחריות איפה? איפה האסרטיביות איפה? איפה הכח הנשי איפה? איפה הייתן כהעברתי את השיעור "איך מוצאים גבר שיעביר לך את האוטו טסט", אה..איפה?

sharon30a

New member
../images/Emo12.gif וואלה...כשאת צודקת את צודקת

עכשיו הולכת לחדר לבדוק אם אני שם
ליליפוט!!!! אפשר שיעור חוזר על הסיפא האחרונה כפרה??

לילי301

New member
יום שישי..בין כוסית מרטיני לוודקה..

תביאי מחברת ועט.. יש הרבה לכתוב!

למעלה