מה אתה דפוק?? רשמת בולבול בהודעה אז היא ישר הגיבה עם פרצוף של מציצה. מה הבעיה שלך אח שלו?
ק ק ד ו ש New member 21/4/07 #73 מה אתה דפוק?? רשמת בולבול בהודעה אז היא ישר הגיבה עם פרצוף של מציצה. מה הבעיה שלך אח שלו?
N nisanil New member 21/4/07 #74 חחחחח וואלה? אני לא רואה את התמונה יש לי פה בעיה, לא ידעתי תמונה של מה זה, טוב לדעת
J JamicaniT New member 21/4/07 #76 בדיוק! מזל שאת פה .. ליאור, יא גבר טיפוסי. פשוט בהמה. חוץ מזה גבר עם שני ציצים ובולבול זה לא ממש מגרה. [מצחיק אותי לכתוב בולבול. לוידעת למה D:] ניסן - חכה חכה בבית. אני הלכתי לעבוד. לשם שינוי. שבוע טוב שיהיה
בדיוק! מזל שאת פה .. ליאור, יא גבר טיפוסי. פשוט בהמה. חוץ מזה גבר עם שני ציצים ובולבול זה לא ממש מגרה. [מצחיק אותי לכתוב בולבול. לוידעת למה D:] ניסן - חכה חכה בבית. אני הלכתי לעבוד. לשם שינוי. שבוע טוב שיהיה
N nisanil New member 21/4/07 #78 לכי תביאי כסף הביתה מחכה, מחכה. אה וציצים ובולבול לא מגרה אותך? מוזר, כי אני בטוח שיש בנות שזה כן מגרה אותן
לכי תביאי כסף הביתה מחכה, מחכה. אה וציצים ובולבול לא מגרה אותך? מוזר, כי אני בטוח שיש בנות שזה כן מגרה אותן
ק ק ד ו ש New member 21/4/07 #69 למה להסתבך? אמרתי שני ציצים ותו לא. תבין מזה את מה שתבין, תמיד זה יהיה נכון.
J JamicaniT New member 21/4/07 #60 אוהו, זה זיוני שכל. יותר גרוע מהזקנים שיושבים לרכל כל בוקר בספסל אצלנו ...
L Lady McBeth New member 21/4/07 #48 כן כן... נדבר עוד 9 חודשים...נראה למי היה דמיון פורה ולמי שמו GHB בכוס שתייה..