איך פיספסת???
J JamicaniT New member 22/4/07 #96 חחח ../images/Emo47.gif אבל למה דוקא בומבמלה ורוק עצמאות? אם זה כבר עכשיו נמאס אז עוד 30-35 שנה ... אני כבר אמציא פסטיבל
חחח ../images/Emo47.gif אבל למה דוקא בומבמלה ורוק עצמאות? אם זה כבר עכשיו נמאס אז עוד 30-35 שנה ... אני כבר אמציא פסטיבל
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 22/4/07 #99 שטויות לאייריש יהיו 4 ילדים - שלושה בנים ובת. הראשון - ג'ובניק בקרייה השני - ג'ובניק בתה"ש השלישי - יצא על 21 הבת - תשנא לוחמים ותשרת בקצין העיר ואביהם יהיה נגד מטבח מצריפין
שטויות לאייריש יהיו 4 ילדים - שלושה בנים ובת. הראשון - ג'ובניק בקרייה השני - ג'ובניק בתה"ש השלישי - יצא על 21 הבת - תשנא לוחמים ותשרת בקצין העיר ואביהם יהיה נגד מטבח מצריפין
I IrIsH BaBe New member 22/4/07 #106 חחח קצין העיר עאלקקק הבת שלך תהיה הפ"פית בפלוגה של הבן שלי. והיא תכין לו קפה כל בוקר
ק ק ד ו ש New member 22/4/07 #116 לך אתה תבין את אייריש מה אתה סתם מטיל עליי משימות, תראה מה השעה. יאללה לילה טוב, יש כושים שעובדים ב-7 וקמים ב-6 וקצת. הייל!!!!!!!
לך אתה תבין את אייריש מה אתה סתם מטיל עליי משימות, תראה מה השעה. יאללה לילה טוב, יש כושים שעובדים ב-7 וקמים ב-6 וקצת. הייל!!!!!!!
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 22/4/07 #111 אם הבת שלי תיכנס להריון מהבת שלך, אני חותך לה את הבטן ושורף את העובר! חוץ מזה, למה לעזאזל שהבת שלי תסתובב בקריית גת? אני יחנך אותה ליותר איכות.
אם הבת שלי תיכנס להריון מהבת שלך, אני חותך לה את הבטן ושורף את העובר! חוץ מזה, למה לעזאזל שהבת שלי תסתובב בקריית גת? אני יחנך אותה ליותר איכות.
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 22/4/07 #112 *הבן שלה למרות שעד אז זה יהיה אפשרי ששתי בנות יביאו ילד לעולם
I IrIsH BaBe New member 22/4/07 #114 *אחנך!! נו מה יהיה מואיז?!? אתה מאכזב וזה לא בקרית גת. זה בפלוגה בשטחים
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 22/4/07 #108 הבת שלי תלך בעקבות אביה ותיהיה חובשת. הבנים - אחד יהיה קמר"ש הלור"ל והשני יהיה הקרפ"ר הבנים שלך יהיו כולם ג'ובניקים!
הבת שלי תלך בעקבות אביה ותיהיה חובשת. הבנים - אחד יהיה קמר"ש הלור"ל והשני יהיה הקרפ"ר הבנים שלך יהיו כולם ג'ובניקים!
J Jan22 New member 22/4/07 #115 קמרש הלורל והקרפר נשמעים כמו דמויות משר הטבעות בשיתוף עם הארי פוטר. פרש עבורנו את הר''ת.
I IrIsH BaBe New member 22/4/07 #117 הלו אחי: קרפ"ר- קצין רפואה ראשי השאר לא יודעת אבל אחלה דמיון יש'ך חחחחחחחחחחח