תקשיבי לי יא חתיכת טרול יקר מעיירת פיתוח
אם כבר את מנסה להצחיק ,תצחיקי עד הסוף : *לליידי יהיו תאומים ,מסטודנט ערבי למשפטים מאת''א ,ועוד תאומות מאחד המרצים השמאלנים שלה . *לקדוש תהיה ילדה עם ציצים סטייל פמאלה אנדרסון ,בימיה הטובים לפני הורדת השתלים. *לאייריש יהיו שלושה בנים משלושה אבות שונים ,האב הראשון רס''ר מטבח ,האב השני עובד ר''סר והאב השלישי אחראי שירותים-בתי שימוש בפיקוד צפון. *לג'יימס יהיו בן ובת ,והם אכן יהיו סטלנים ,ומקום השהייה המועדף עליהם יהיה הקופי-שופ(ס) ב...(טייק אה וויילד גס) *לג'אן תהיה בת ,ואכן היא תדע לדוג אבל היא תהיה בנאדם מאוד מיוחד. *למואיז תהיה בת שתכין לאבא קפה כל הזמן ,תדאג לו לבירות ,ולהרבה ארץ נהדרת. *לרייקו יהיו בן ובת ,שניהם מסקס עם עדנה הפרה וז'קלין האתון. וכמובן ,2 הילדים שלו יהיו כמו GOOD OLD DADDY ,ויקללו כל היום כל דבר שזז. *לאזרח יהיו שני בנים ,שמגיל צעיר ישחקו עם בארביות. הבן הראשון יעשה ביד עם בארבי כל היום ,והבן השני יפנטז על בארבי כל היום. *ואת טרולית ,לך תהיה בת שתעשה לי קפה כל היום ,תמצא לי תולעים ,ותסחוב לי את הציוד לחוף. במילים אחרות היא תצטרך להיות בחוריל'ה ,מכיוון שהציוד שוקל קרוב ל20KG ! בברכת שבוע טוב לכולם. (ובאמת ,הכל בנימה הומוריסטית)