בוקר אור

יש משפט

"ילדים הם כמו נודים,אתה אוהב את שלך ושונא את של האחרים" אבל אני בכלל שונא ילדים, מסריחים,מרגיזים וגורמים למבוגרים להיות מטומטמים

הטRולית

New member
עוד 30-35 שנה, בזה הפורום יהיו

הצאצאים של כולם:
לליידי היו תאומים, תוצאה של לילה של שיכרות+לחץ בעבודה כתירוץ לאיחור במחזור יביאו לתוצאה העגומה.
לקדוש תהיה בת אחת, תענה לשם נופר, והכי חשוב - יהיו לה ציצים. גדולים.
לאייריש היו שלושה בנים, מאבות שונים. היא תקרא להם - שקד, צבר ורותם.
למורן יהיו בן ובת, אבל הם יהיו סטלנים מידי כדי לכתוב בקביעות בפורום, רק מידי פעם יבואו לעשות יחצנות לבומבמלה ורוק עצמאות.
לג'אן תהיה בת שבחתימה שלה יהיה כתוב - דייג, אוהב דגים??
למואיז תהיה בת שתכין לכל חברה חברי הפורום קפה.
לרייקו יהיה בן. שלא יפסיק לקלל, וכשגטי תחסום גם אותו, הוא יאשים את החינוך מהבית.
לאזרח מספר 111 יהיו שתי בנות, טכנאיות מחשבים, בנות לזוג הורים הומואים.
ולי, טRולית יקרה שכמוני, יהיה בן אחד, שיענה לכינוי - שמוליק קיפוד...

ק ד ו ש

New member
חחחח...!

אני חייב לציין שפעם ראשונה הצלחת להצחיק אותי. יפה. עלי והצליחי.

Jan22

New member
אם כבר לביא (חי'ר-מק)

אלה שחושבים שהם סיירת (ייה רייט!)

Jan22

New member
בבקשה ..

את כנראה מבינה יותר ממני בצה''ל. לכי על זה . ו''דבע'' תגידי לחברים שלך בבנק.

Jan22

New member
תקשיבי לי יא חתיכת טרול יקר מעיירת פיתוח

אם כבר את מנסה להצחיק ,תצחיקי עד הסוף : *לליידי יהיו תאומים ,מסטודנט ערבי למשפטים מאת''א ,ועוד תאומות מאחד המרצים השמאלנים שלה . *לקדוש תהיה ילדה עם ציצים סטייל פמאלה אנדרסון ,בימיה הטובים לפני הורדת השתלים. *לאייריש יהיו שלושה בנים משלושה אבות שונים ,האב הראשון רס''ר מטבח ,האב השני עובד ר''סר והאב השלישי אחראי שירותים-בתי שימוש בפיקוד צפון. *לג'יימס יהיו בן ובת ,והם אכן יהיו סטלנים ,ומקום השהייה המועדף עליהם יהיה הקופי-שופ(ס) ב...(טייק אה וויילד גס) *לג'אן תהיה בת ,ואכן היא תדע לדוג אבל היא תהיה בנאדם מאוד מיוחד. *למואיז תהיה בת שתכין לאבא קפה כל הזמן ,תדאג לו לבירות ,ולהרבה ארץ נהדרת. *לרייקו יהיו בן ובת ,שניהם מסקס עם עדנה הפרה וז'קלין האתון. וכמובן ,2 הילדים שלו יהיו כמו GOOD OLD DADDY ,ויקללו כל היום כל דבר שזז. *לאזרח יהיו שני בנים ,שמגיל צעיר ישחקו עם בארביות. הבן הראשון יעשה ביד עם בארבי כל היום ,והבן השני יפנטז על בארבי כל היום. *ואת טרולית ,לך תהיה בת שתעשה לי קפה כל היום ,תמצא לי תולעים ,ותסחוב לי את הציוד לחוף. במילים אחרות היא תצטרך להיות בחוריל'ה ,מכיוון שהציוד שוקל קרוב ל20KG ! בברכת שבוע טוב לכולם. (ובאמת ,הכל בנימה הומוריסטית)

Jan22

New member
נכון..

אבל יותר מצחיק מהכל זה שאת חושבת לקנות נייד 5K ב1.5K. באמת ,בעניין הזה לא הפסקתי לצחוק.

הטRולית

New member
האמת???

אם באמת הייתי רוצה את זה, הייתי משקיעה יותר. אני לא. ואני כן אשיג את זה במחיר שאני מוכנה לשלם. כזאת אני. עוד תראה. ועוד לא ראית אותי במכרזים....

Jan22

New member
תראי

מכרזים דורשים סבלנות ,וטקטיקה. אפשר להוציא נייד במחיר נמוך אבל לא במחיר נמוך דראסטית מתחת למחירי השוק. יש גבול לטמטום של WALLSHOPS. ואת צודקת ,לא ראיתי אותך במכרזים!

למעלה