בוםבוםבום.

Karin917

New member
בנות, התירוצים שלכן גרועים..../images/Emo6.gif

למה אתן מפחדות לעשות שינוי, לנסות משהו חדש? הרי איפשהו עמוק-עמוק-עמוק אתן יודעות שאני צודקת לגבי זה שיותר בטוח שם, קל להגיע ובעצם אין שום בעיה שנקיים שם את המפגש. אם תגידו להורים שלכן שאתן רוצות לפארק הירקון ולא סתם לצאת מעזריאלי, ותציגו להם את כל הנימוקים שלי אתן תראו שירשו לכן. חוץ מזה, אם לא בא לכן פארק הירקון אפשר גם פארק אחר.. פשוט הצעתי את זה כי הכי קל להגיע לשם והוא מתאים מבחינת הגודל.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמעניין לי תחת התירוצים שלי

גרועים,אני ממילא לא רוצה שופ אכבל שום פארק

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמה תירוצים?

אני לא ממציאה תירוצים, אני פשוט רוצה בעזריאלי, כמו שאמרת יש שומרים שם, זה מאוד בטוח..ואם את אומרת שאותנו מעיפים מכל מקום, למהנראה לך שערבים עם פצצות[למרות שאני ממש אבל ממש לא חושבת שיהו כאלה] לא יעיפו? אתן מנסות לשכנע אותנו, תירוצים לא תירוצים אני לא רוצה ולא יכולה, וגם ככה עוד הרבה בנות.

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

עוד לא החלטתי,לי זה נשמע ממש נחמד,ויש סיכוי שגם אמא שלי תסכים,אבל איך מגיעים?רכבת? אבל הרבה בנות לא יבואו אז.. אולי ניקח את שני התאריכים הכי טובים,ובאחד מהם נעשה בפארק ואחד בעזריאלי?

Miss Naama

New member
יש לי

נחש של מי הדולי ונחש של מי הבייס. ממפגש לפני כמה חודשים. ששכחתי את זה בבית ;; ~מטומטמת~ אז, אר, אמ, אפשר להביא? ;;

Damn it

New member
ארמ, אין בעיות.

זה חוסך עבודה. אם בא לך את יכולה לעדכן את זה מעט ולהוסיף דוליז או בייסים חדשים.
.

Karin917

New member
אממ..

אני חושבת שאני הייתי אמורה לארגן את המפגש והייתי אמורה לפתוח היום שרשור עם התאריכים וההצעה לשינוי מקום המפגש אבל רק עכשיו יצא לי להגיע למחשב..

Karin917

New member
כתבתי מהפל' אז ההודעה נמחקה..

כתבתי שגם אני קבעתי עם ספיר לפני כמה ימים.

המהמ. סורי וזה:/ ~סנילית~

אבל נתתי ליאנ לארגן לפניך. פשוטפשוט. שכחתי מזה]; אני כלכך מצטערת. יש סיכוי שתעשו את זה יחד?
. לשתיכן:)

InvisibleTouch

New member
אני כזה. מעדיפה עזריאליP:

יותר בטוח, ממוזג, אוכלD:.. ובכלל יותר נוח כזה. ההצעה שלי היתה שניפגש בעזריאלי, נאכל שם והכל, ואז נלך לגן המשולש או לפארק או משהו [שזה 5 דקות הליכה], ושם כאילו נעשה את הפעילויות וזה. מה אתן אומרות?^^

למעלה