בוםבוםבום.

Damn it

New member
בוםבוםבום.

מפגשפורומ. לא, זו עוד לא הודעה שבה יוחלט על התאריכים. רק רציתי שתדעו שאני אארגן את המפגשפורומ של החופש הגדול ^^. עוד דבר, אילו משחקים ודברים אתן רוצות שנעשה במפגש? יש לי שני רעיונות, אבל אני לא יכולה לעשות הכל לבד. אני צריכה שתי בנות שיישלחו לי מסרים ויארגנו את הגמד ענק, ועוד שתי בנות לארגן את נחש את הדולי, ונחש את הבייס. כשתציעו עוד רעיונות אני אאגד הכל ואם מישהי תציע ולא תרצה לארגן, אז אני אסדר מישהי שתארגן. כרגע- תציעו רעיונות. גם מי שלא תבוא למפגש יכולה להציע רעיונות :].

../images/Emo221.gif יש לי הצעה, אבל לא בקשר

לפעילות... בטוח בחופש עזריאלי יהיה מלאה מאד, ושוב יגרשו אותנו ושוב כולנו נתפצל. אז אולי אפשרי לעשות את המפגש במקום אחר? גם בתל אביב אבל אולי באיזה פארק?

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo31.gif ויש לי הסבר

רצוי להיפגש במקום מאובטח למען הבטחון של כל הבנות. אני אישית לא יודעת אם אני אבוא, אבל רצוי לעשות במקום שאולי יותר בטוח. וגם הרב מכירות את המרכז עזריאלי, לא כולן מתמצות בת''א..
אבל זו דעתי.

../images/Emo221.gif לא הייתי אומרת שעזריאלי מי

יודע מה מבוטח, בסך הכל זה עוד קניון ועוד מטרה ...

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifהוא כן מאובטח.

חוץ מזה שיש רכבת הישר אליו,אני לא חושבת שזה פשוט להתחיל לטייל בת"א כדי להגיע לפארק לא ידוע

Karin917

New member
....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא צריך להתמצא בת"א בשביל להגיע לפארק הירקון. כל רכבת מגיעה לשם ויש גם מלא אוטובוסים [את קווים כתבתי באחת ההודעות..]. ובפעם ה-1030330 פארק הירקון הרבה יותר בטוח מעזריאלי. גם אם אין מאבטחים בכניסה, בתוך הפארק יש גנים בתשלום ובכניסה אליהם עומדים מאבטחים ותמיד אפשר לפנות אליהם למרות שאני לא חושבת שנזדקק לזה כי מי ירצה להתפוצץ בפארק כ"כ גדול שהמרווח בין האנשים הוא עננננננק.

broken winges

New member
../images/Emo31.gif אני אישית אמרתי את הסיבות

בצ'אט... אני מעדיפה מקום שיש שירותים מסודרים,שאני מכירה.. עם הבטחה, ואוכל... ולא להסתבך עכשיו במקומות שאני לא יודעת איפה הם. אני גם מעדיפה מקום מקורה כמו קניון כי אם יהיה מאוד חם לא יהיה נעים לשבת בחוץ.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo31.gif

בתכלס זה מקום לא מסודר,ענק ואפחד לא ממש מכיר אותו.
חוץ מזה שיש הורים פרנואידים |:

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo31.gifנראה לי שעדיף שלא...

ההורים שלי בחיים אל יסכימו לי סתם במקום כלשהו בת"א. קניון עזריאלי זה מקום מסודר וכמו שכבר אמרו לפני- יש שם קירור, אם אנחנו נשב בחוץ בתל אביב באמצע הקיץ נמות מחום... עזריאלי הכי כדאי לדעתי

Karin917

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפארק שאליו ז'אנה מתכוונת הוא פארק הירקון. *ביטחון-אני לא בטוחה ב-100% שיש שם אבטחה כי כשאני הייתי שם אז היה אירוע ענק אז לגבי היום יום אני לא יודעת.. אבל זה מקום ע-נ-ק והרבה יותר בטוח מעזריאלי. *נסיעה-הרכבת מגיעה ממש לפארק. כל מה שצריך לעשות זה לחצות את הכביש. *קירור-במילא מעיפים אותנו מכל מקום אז בסוף אנחנו בגג ובגג חם באותה מידה כמו בפארק. חוץ מזה בפארק יש מלא צל. *שירותים-יש שם. *אוכל-אפשר לארגן שכל אחת תביא משהו בעזריאלי לעומת זאת-צפוף,אנחנו כל הזמן מתפצלות, מעיפים אותנו מכל מקום.. וכבר חרשנו,לא? לדעתי צריך לגוון קצת כי ממפגש למפגש פחות כיף.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifומה התשובה שלך להורים?

כי בתכלס הם הסיבה העיקרית.אני יודעת שלמשל לי 100% לא יתנו ללכת לשום מקום שהוא לא עזריאלי.

Karin917

New member
באמת?

אז מה הם אמרו כשהלכת לדיזינגוף[?] במפגש הקודם?

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifכלום,כי הם לא ידעו.

אם הם היו יודעים רוב הסיכוים שכרגע לא הייתי בחיים.

../images/Emo15.gifאבל מה עם אלו שבאים באוטובוס

ואי ןלהם רכבת לשם? זה סתם בלגן וזה לארגן מזון אפשר פשוט לעשות בעזריאלי ביום שאין מפגשים אחרים.. (או לפחות לא גדולים)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif.

אני באה באוטובוס מחולון ובאמת שאין לי מושג איזה קו מגיע לשם אם בכלל, ואין לי דרך נוספת להגיע לשם פרט לאוטובוס. [רכבות מחולון לת"א אין [
], מונית- אני מפחדת לבד ואמאבא במילא לא מרשים, וגם אי אפשר להסיע אותי כי ההורים עובדים, והדרך היחידה שנותרה לי זה אוטובוס..] זה נחמד והכל לעשות בפארק, אבל עזריאלי נראה לי הרבה מקום יותר נגיש למפגשפורום

Karin917

New member
...../images/Emo41.gif

אבל האוטובוס במילא לא מגיע לעזריאלי,נכון? אז במקום לקחת אוטובוס לעזריאלי לוקחים אוטובוס - קוים: 21,27,28,47,48,113 מה הבעיה עם האוכל? כל אחת תביא מה שהיא יכולה וזהו...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהוא מגיע בדיוק לעזריאלי..

זאת אומרת, יש שם גשר כזה שמגיע לכניסה של עזריאלי ומעבר לכביש יש מלא תחנות אוטובוסים של אגד ודן..

למעלה