בוהו.

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifחחחחח..../images/Emo6.gif

אבל לא ידעתי שבועלים זה מזיינים>.>

Blue Pencil

New member
אני לא בטוחה שקראו לו פו.../images/Emo122.gif

אבל א.א.מילן כתב את הסיפור הזה לבת שלו,ופו היה דובה. דיסני הפכו אותו לדוב,וככה אנחנו מכירים אותו.

grobear

New member
אני לא חושבת..

פו תמיד היה דוב פשוט היה לו שם של בת.. ווני הפו.. אני הבנתי את כאילו פו זה סוג של דוב.. וכריסטופר רובין קרא לו ווני... אבל פו הוא זכר עד כמה שצעצוע פרווה יכול להיות..

Blue Pencil

New member
כן..

אבל במקור במקור,הוא היה נקבה- ומשם הוא התפתח לגבר ככל הגברים. :p בכולופן,וויני זה באמת השם שלו,ופו זה באמת זן של דובים או משהו. [במקרה של פו הדב,לא באמת].

o0Invisible0o

New member
יש לי אלאניס!../images/Emo13.gif

וזה צהוב. אבל יש לי אלאניס.
אהאהאה!!! ואני מתגייסת יום חמישי.אה, זה קרוב.

shooroo

New member
דאוּן.

אני באמת לא מצפה מכן לחיבוקים וירטואלים, זה במילא לא עוזר. רק חבל שאין מי שיחבק אותי כאן וחבל שאני צריכה לפחד להיות עצובה, שלא ישאלו שאלות. הרי אתן תשלחו סמיילי מחבק, תחשבו שעודדתן אותי או משו ותשכחו אחרי שתי דקות. וזה בסדר. כאילו. זו רק קהילה אינטרנטית מזדרגגת. בכל מקרה, ארמ. אלו ממש לא הבעיות שלי, הפורום הזה. פשוט, מסתבר שגם בבלוג שלי אני כבר לא יכולה לפרוק, כי בפעם האחרונה שעשיתי את זה חברות שלי לא ירדו ממני. אז אנלא עושה את זה בשביל לקבל עידוד, רק להוציא את זה איפשהו, לא יותר. שלמישהו ידע שרע לי, אבל לא יציק. ואולי זו לא המטרה. אני לא בטוחה, זה לא ממש ברור לי. אבל נו. אע. בעע.

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

אכפת לנו ממך
:[ את יכולה לפתוח בלוג חדש... ולא לספר לחברות.

Radio Joe

New member
רוצים לשמוע משהו?

איילת בעצם רק ילדה תמימה בת 12. ובמפגש? ובתמונות? ובכן ,זו אחותה. והיא לא מתגייסת ביום חמישי. לאא. היא תשאר פה לנצח!!!!111

yaeloolik

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

אני עוזבת. אוקיי לא
. היה לי היום סיור לימודי. של"ח וידיעת הארץ
. היה כיף
. המורה שלנו.. קוראים לו שייקה XDDDDDDDD. והוא ממש משעשע. והיה מצחיק לראות אותו נופל >.> ואממ היה כיף. היו מלא קטעים מצחיקים וצילמתי תמונות בפלאפון החדש שלי (יש לי פלאפון חדש
) טוב אז להסבר: עלינו לאוטובוס וזה... וישבתי ליד בת אל אבל אז היא עיצבנה אותי (נו נסיעה של שעה.. איך אני אשב לידה שעה שלמה? XD) אז עברתי ליד אושר. ואז לא היו מקומות אז בת אל הייתה צריכה לשבת ליד אדם (שזה ילד שממש בטוח שהוא מגניב אבל הוא לא). אבל המורה לשל"ח (אוסנת) הייתה ממש גאה בעצמה על כל הכסף שהיא חסכה במקום להביא 2 אוטובוסים
. לאמשנה... אז אני ואושר התחלנו להצלם בפלאפון שלי עם פרצופים משעשעים. וצילמתי גם תמונה של התחת של אושרXD. ואחרי זה יצאתי מהאוטובוס והתחלתי להסתובב עם ניצן והיה הכי קורע בעולם
. היה איזה קטע שניצן רוני אוראל ונופר לקחו כאלה זרדים מהרצפה ועשו לעצמן שפם אבל נופר שמה גם גבות והיה לה שפם וגבות ענקיות מזרדיםXD. והיה איזה קטע שניצן כזה אמרה: "היי זה נראה כמו עצי חג מולד" ואז רוני אמרה: "זה עצי חג מולג" ואז אני אמרתי (לאור העובדה שנופר לבשה צהוב): "יואו צריך לתקוע את נופר בלמעלה שהיא תהיה הכוכב
" ואז הסתבר לי שמלא ילדים שמעו אותי
. והיה איזה קטע שניצן נעמדה מעל חרא והצטלמה ככה
. איזה מטומטמת היא! אני חולה עליה
. ואז באוטובוס חזרה- שלי ואור ישבו בספסל מולי ומול אושר והיו ממש מיניים
. שלי כל הזמן עשתה לו מסאג' וחיבקה אותו וזה.. אז הכרחתי את אושר לעשות אותו דבר וחיקינו אותם
. היה ממש מצחיק:]. ואז אני וספיר התחלנו לדבר וחצי מהדברים שהיא אמרה בכלל לא הבנתי אבל עדיין צחקתי
. כי היא צחקה ממש מצחיק
. ואז הגעתי הבייתה וישנתי שעתיים- שלוש
. ועכשיו אני מתעדכנת בפורוםD: היי אבל תגיבו לי:].

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifTDD

כל כך גאוניים*O* טוב נו
אבל ממש כיף להקשיב להם:]]] XDDניסיתי לשמוע קצת אלאניס והייץי בטוחה שאני לא אכיר בכלל את השיר למרות שהם מוכרים וזה. ושלושה שירים היו לי מוכרים ונוסטלגיה כאלה שאתה יודע ששמעת אותם פעם אבל היה ממש ממש מזמן
וגם היא נחמדת:]] אבל TDD

למעלה