בוהו.

אנבלייי

New member
מה רע בפטמות אדומות?

גם לי יש פטמות אדומות. הן לא שחורות. או צהובות. הן אדומות. מה רע באדום? זה סקסי.

אנבלייי

New member
אההההההה

כן>> נו אבל מה, אצלו הן אדומות-אדומות? טוב. הוא בריטי:p [ד"א אני שונאתאת המילה פטמות. איכסאיכס. איכססס פטמות זה מילה כזאת מגעילה. זה מן.. פטמות:S|חלחלה|]

זה לא היה נסיון להסתיר LOL

זה היה נסיון לגרום לי להנות ולהראות לי הכל
אוף, אני אפסיק>< אני חוזרת לכיתה ט', הבנות נתנו לי ליומולדת בין היתר תמונה של דן בלי חולצה^^ זה היה יומולדת 14 אני חושבת והוא גדול ממני בחצי שנה בדיוק (על היום
) וכל כך התלהבתי אבל האמת, הוא נראה טוב בלי חולצה גם אז
כשהוא היה בן פחות מחמש עשרה..

Stinki Winki

New member
איכ../images/Emo5.gif

כתבת "דן בלי חולצה". דן הוא ילד מכוער מהכיתה שלי. פיכס.>_<

Stinki Winki

New member
אוף.

אוףאוףאוף. אני מרגישה כ"כ חרא עם עצמי. כל מי שהיה לי איתו קשר היום נכנס להרגשה רעה.:/ וכולם רוצים ממני כל הזמן עצות, אבל מה אני מבינה בכלל?? אני לא מבינה כלום מהחיים שלי. ואני לא יודעת לעודד אנשים. ואפילו אני נגעלת מעצמי. איכס.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

נמנ. אה, אני לאיודעת מה להגיד לך.
אני גם לא יודעת לעודד אנשים.><

broken winges

New member
../images/Emo24.gif את לא חייבת כלום לאף אחד

ואם זו ההרגשה שזה נותן לך אז עוד יותר. את צריכה קודם לדאוג לך ואחר כך לאחרים. גם לך יש חיים
. תגידי |איןקשרלחיים| נכון שאת באה למפגש?נכון?נכון? :(

Stinki Winki

New member
זה לא מונע.

מה שמונע זאת אמא שלי. ואני לא אנסה לשכנע אותה, אין לי כוח. במילא יותר מחצי פורום פה אין לי מושג מי הן

poohandme

New member
פאק;;

הייתי אמורה לסיים היום בשלוש. אני לומדת ביולוגיה עם 20 בנים. ויש עוד בת אחת איתי אבל היא חולהP: הם אירגנו הברזה כיתתית
אז אמרתי שאם הם הולכים גמני כי זה לא נעים להשאר לבד ולהתחיל לנסות להסביר הכל למורה;; אבל ראיתי שחלק אומרים שהם נשארים אז גמני נשארתי כי אחרת היא הייתה כועסת. בסוף הסתבר שגם אלו שאמרו שהם נשארים הלכו
ואני נשארתי לבד והייתי צריכה להסביר.(אני מקווה שהיא לא תגיד להם את זה כי נדב מטומטם;;) ובזמן שהיא הלכה לבדוק אם יש אנשים במעבדות ראיתי אנשים מהכתה שלי. אז יש לי תירוץ
והיא שחררה אותי הביתה
זה לא שאני נגררת או משהו. אבל זה ממש לא כיף לעשות משהו נגד הכתה שלך שאני גמככה מרגישה כל כך לא קשורה אליה;[ לא? אה והיה לי מבחן בפיזיקה היום ועשינו אותו גם על ההפסקה ובאמצע היה וונדרוווווולDDDDDD:כי חברה שלי נסגדת עשתה את הרדיוP: זה היה כל כך מעולה ואני וחברה שלי שרנו באמצע והמורה שחשבתי שיכעס הסתכל וחייך
והיה לי מבחן נראה לי ממש טובDD: כי איילון איש יקר

אנבלייי

New member
>>

כולנו ישבנו לאכול ארוחת צהריים. בלהבלהבלה. אבא: "באמריקה המציאו דבר כזה, עושים חידוש לפור הדוב, רק שבמקום כריסטופר רובין תהיה ילדה." אמא:"כריסטופרה רובינזה חהחהחההחהחחהה" אבא: "כריסטינה משהו" שמנמן: "אבל למה? בגלל קטע שובניסטי או משהו?" אמא: "כדי לחדש..משהוו... חחהחהחהחהחהה" אבא: "כי הם רוצים משהו חדש, מי ירצה לראות פו הדוב שוב אם הם לא מחדשים שום דבר?" אמא: "כן, ילדה, במיוחד אם היא כזאת סקסית. חהחהחהחהחחה" שמנמן: "אווו, אבל הם בועלים את פו
" אמא: "מה זה בועלים?" (היא רוסייה D:) שתיקה. אמא: "מה זה בועלים?" שמנמן: "גוזלים את תמימותו." .. אמא: "אבל מה זה בועלים??" .. אמא: "מה זה בועלים??" אמא: מה זה בועלים? אבא: מזיינים!!!!!! הם מזיינים, טוב? מזיינים!!! כולם בוהים באבא. גוואלד.

the queen zohar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

הייתי אומרת שאת אחות של מישהו שאני מכירה אם לא הייתי יודעת שהוא אח בכור...

למעלה