בודגוב
חבר'ה, היום הייתי בבודגוב פעם ראשונה.. מה אני אגיד לכם, אחלה של מקום. באתי תכלס עם חבר לקנות מיתרים אבל אני גם מחפש לקנות סטראט, אז רציתי לדעת לכלים שלו הזדמנות. פגשנו את שמוליק, אחלה של בנאדם. אמר לנו שסוף סוף נגמר החופש כי ילדים שיגעו אותו כבר
בכל מקרה.. נכנסתי לחדר עם המגבר, המוכר הנחמד הביא לי מהמחסן גיטרה שמאלית -חדשה- מהניילונים רק כדי שאנגן עליה, חיבר אותי למגבר ואז פשוט נתן לי לנגן, בלי לחץ ובלי לעמוד לי על הראש. ניגנתי על גיטרה סטייל סטראט עם 2 סינגלים והאמבקר, במחיר מצחיק של 1200 שקל והגיטרה הזאת נשמעת חיה רעה! בפיקאפ צוואר הורדתי את הטון, שמתי קצת קורוס עם ריברב ונגנתי קטעי ג'אז קלילים שנשמעו ניפלא. במידל, קצת אוברדרייב מלוכלך והגיטרה הזאת יודעת לעשות את הבלוז. ההאמבקר בגשר בכלל חיה רעה. נשמע אכזרי ואיכותי במטאל. אחר כך גם ניסיתי דגם חדש שהוא הביא, סטייל פנדר ג'זמסטר, בצבע כתום זרחני עם קטע, היא לא הייתה שמאלית אז ניגנתי עליה קצת פחות [אני יודע לנגן גם על שמאליות וגם על ימניות אבל בימין פחות] יצאתי משם עם הבטחה לחזור עוד מעט ולקנות את הסטראט. בכל מקרה חברה... אני ממליץ בחום על המקום הזה. אחלה אנשים, אחלה גיטרות ואחלה אווירה 
חבר'ה, היום הייתי בבודגוב פעם ראשונה.. מה אני אגיד לכם, אחלה של מקום. באתי תכלס עם חבר לקנות מיתרים אבל אני גם מחפש לקנות סטראט, אז רציתי לדעת לכלים שלו הזדמנות. פגשנו את שמוליק, אחלה של בנאדם. אמר לנו שסוף סוף נגמר החופש כי ילדים שיגעו אותו כבר