בודגוב

sheepeH

New member
בודגוב

חבר'ה, היום הייתי בבודגוב פעם ראשונה.. מה אני אגיד לכם, אחלה של מקום. באתי תכלס עם חבר לקנות מיתרים אבל אני גם מחפש לקנות סטראט, אז רציתי לדעת לכלים שלו הזדמנות. פגשנו את שמוליק, אחלה של בנאדם. אמר לנו שסוף סוף נגמר החופש כי ילדים שיגעו אותו כבר
בכל מקרה.. נכנסתי לחדר עם המגבר, המוכר הנחמד הביא לי מהמחסן גיטרה שמאלית -חדשה- מהניילונים רק כדי שאנגן עליה, חיבר אותי למגבר ואז פשוט נתן לי לנגן, בלי לחץ ובלי לעמוד לי על הראש. ניגנתי על גיטרה סטייל סטראט עם 2 סינגלים והאמבקר, במחיר מצחיק של 1200 שקל והגיטרה הזאת נשמעת חיה רעה! בפיקאפ צוואר הורדתי את הטון, שמתי קצת קורוס עם ריברב ונגנתי קטעי ג'אז קלילים שנשמעו ניפלא. במידל, קצת אוברדרייב מלוכלך והגיטרה הזאת יודעת לעשות את הבלוז. ההאמבקר בגשר בכלל חיה רעה. נשמע אכזרי ואיכותי במטאל. אחר כך גם ניסיתי דגם חדש שהוא הביא, סטייל פנדר ג'זמסטר, בצבע כתום זרחני עם קטע, היא לא הייתה שמאלית אז ניגנתי עליה קצת פחות [אני יודע לנגן גם על שמאליות וגם על ימניות אבל בימין פחות] יצאתי משם עם הבטחה לחזור עוד מעט ולקנות את הסטראט. בכל מקרה חברה... אני ממליץ בחום על המקום הזה. אחלה אנשים, אחלה גיטרות ואחלה אווירה :)

itai 20

New member
שמע אני לא מומחה גדול

אבל בין סטראט לבין גיטרה "סטיייל סטראט" יש הבדל... אז תחשוב טוב מה אתה רוצה אל תשכח שבסטראט הקלאסית יש לך S-S-S

sheepeH

New member
בודגוב לעולם לא תהיה 'סטראט'

רק פנדר יכולה להיות 'סטראט'. כל השאר חיקויים. אם אלה חיקויים טובים, תלוי בדגם. ויש גם סטראטיות עם HSS. אני אהבתי את ההאמבקר.

itai 20

New member
כן כל ה FAT STRAT למניהם

יש כל מיני HYBRID היום סטראטים עם פלויד רוז וכל אלה... שמע שאתה אומר סטראט זה משהו קלאסי SSS אני פשוט מניח שאם אתה רוצה האמבקר אתה הולך לנגן סגנונות שמצירכים גם סאונד עם GAIN גבוה כמו מטאל וכאלה... הייתי ממליץ לך לבדוק דברים אחרים. אני אישית רוצה להמליץ לך על החברה CARVIN יש לי גיטרה שלהם שעדין לא שמעתי יותר טובה ממנה בהבטים שונים... יש לה מגוון צלילים מדהים והיא HSS ההאמבקר שלה זה STEVE's Special שהוא אדיר מבחינתי אבל שוב זה בהנחה שהבנתי תכיוון שלך...

sheepeH

New member
אני לא צריך את הסטראט בשביל מטאל.

בשביל זה יש לי את הSG האכזרית שלי >:) תכלס אם אני אקנה את הסטראט סביר להניח שאני אבקש SSS ולא עם האמבקר, אבל אני עוד אחשוב על זה..

RoieL

New member
../images/Emo128.gif!!

סטראטוקסטר זה שם של צורה של גיטרה, דגם אם תרצה. בודגוב לעולם לא יעשו "פנדר סטראטוקסטר", סטראטוקסטר הם עושים יפה מאוד

mosesg

New member
רק המלצה קטנה

כשאתה בודק את הגיטרה לפני שאתה קונה תעבור עליה גם על כמה מגברים כי לרוב הם מחברים של לפיווי מנורות הזה שהוא מגבר בנזונה אז שתשמע אותה בעוד צורות וגם על מגברים מעפנים.. ומסכים איתך אחלה מקום אחלה גיטרות, לי יש בודגוב לספול ואני מרוצה ממנה עד הגג!!

sheepeH

New member
אמממ

הוא חיבר אותי למגבר KUSTOM 65 וואט, מגבר מעולה.. אבל גם בבית שלי יש אחלה מגבר וגם בחדר חזרות אז זה לא ממש משנהץ כל גיטרה טובה תשמע בהכרח חרא על מגבר TB 15 וואט של איבנז למשל, אין מה לעשות.

eran377

New member
פיווי לא זכור לי שיש להם...

אני זוכר שמזמן היה להם שם פיווי קלאסיק 30 אבל הוא נעלם. נשאר שם הגנז בנץ שאני מתחבר אליו באופן קבוע כי אני חולה על המגבר הזה, וכמובן מגברים של אשדאון ויש גם מגבר אחד של פנדר שנראה דיי ישן מאחורי הדלת אם מישהו שם לב במקרה... מישהו יודע מה הסיפור שלו?

eran377

New member
שראיתי את השם בודגוב בכותרת

ידעתי שהתוכן יהיה טוב
לגבי שירות באמת שאין מה לדבר על החנות הזאת... שמע, לך על זה! אני ממליץ על הגיטרות של בודגוב באופן כמעט קבוע ולא סתם. אני חושב שיש להם גיטרות באמת מעולות במחירים שפויים לגמרי. רק דבר אחד מעניין אותי - באיזה קורוס השתמשת שם?

tomsoier

New member
../images/Emo31.gifתגיד כמה בודגוב משלם לך?

תשמע זה קצת מוזר שכל פעם שמוזכר השם בודגוב אתה ישר מהלל ומשבח את האדם ואת החנות שלו. דיי עקבתי אחרי זה כי בהתחלה אמרתי סבבה הבן אדם אוהב את בודגוב, אחרי זה אמרתי טוב הוא אוהב אותו יותר מידי, אבל גם לא נורא. אבל שמע זה כבר יצא מפרופורציה. לדעתי זה לא במקום. איפה אתה יובל שצריכים אותך?

sheepeH

New member
מה רע?

בודגוב הוא אחלה בנאדם, גם צנוע מאוד. החנות שלו היא לא אחת שנותנת לך הרגשה שרוצה להוציא ממך כסף אלא לבוא לעזור לך בתור חבר נגן.

tomsoier

New member
אין לי בעיה עם אדון בודגוב...

הוא מיקצוען בין אם זה בכלי נגינה ובין עם זה בנגינה עליהם. לא הייתי עדיין בחנות שלו ואני מאמין שהיא ברמה גבוהה.. אבל בין זה לבין לעשות לו מעיין פרסום סמוי ואובססיבי זה כבר לא מתאים.

TheNightcrawler

New member
רק סטראט יכולה להיות סטראט ?

ממש לא. שמעת פעם גיטרות של טום אנדרסון ? של ג'ון שור ? סטראט גיטרה בינונית לידם, גם מבחינת איכות בניה ונוחות וגם מבחינת צליל

sheepeH

New member
לג'ון שור יש גיטרות מעולות

תנסו לקרוא שוב מה שכתבתי. לא התכוונתי שסטראט זה דה בסט. יש חיקויים יפניים של טוקאי באיכות יותר טובה מהאמריקאיות. פשוט רק פנדר סטראט היא באמת סטראט. כל השאר מבוססים על הדגם הזה.

RoieL

New member
זו לא שאלה טובה

השאלה היא אם רק פנדר יכולה להיות סטראט. ואגב, ספציפית השמות שזזרקת- ג'ון שור היה המסטרבילדר של פנדר ככה שהסטראטיות שלו הן סטראטיות כשל"פ למהדרין אם האחרות הן סטראטיות (רק) כשרות.

eran377

New member
תגובתי בנושא:

קודם כל אני חייב להגיד לך שממש מעליבה אותי הגישה שלך אלי. אתה חושב שאני לוקח ממנו כסף בשביל לפרסם אותו? אתה לא באמת מכיר אותי. גם לא ציפיתי שתכיר אותי אחרי הכל ההכירות בנינו היא מהניקים בפורום בלבד. אני ממליץ על מה שנראה לי טוב, המלצתי גם המון על חנויות אחרות. מה שנראה לי מתאים להמליץ עליו - כך אני עושה. לא רואה סיבה למה להימנע מלהמליץ על בודגוב כשאני רואה נכון לעשות זאת. אני לא רואה משהו רע בזה שאני "מהלל ומשבח" (עפ"י דבריך) את החנות, וכמו שאמרתי - גם "היללתי ושיבחתי" חנויות רבות אחרות. דבר נוסף - ההודעה הזו יכלה להגיע אלי גם למסרים. ודבר אחרון - מה הקשר ליובל פתאום?

tomsoier

New member
סליחה אם העלבתי זה לא הייתה הכוונה.

אני יודע שאתה לא מקבל ממנו כסף. ואני קצת יותר משנה עוקב אחרי הפרום ולא ראיתי אותך עדיין מפנה כל כל בן אדם פה בפורום שמעוניין לקנות כלי נגינה ונלווים ויש לחנות אחת מסויימת. הרי יש לנו עוד לפחות חמש חניות שהם ברמה של בודגוב ולפעמיים גם מעל. אז אתה אמור לתת דעה אובייקטיבית ולהמליץ גם בין השאר כל כלי זמר, מרום ,וינטאג' וכו'.. הרי יש להם מוצרים מעולים. מה שאני מבקש זה בסך הכל אובייקטיביות. וזה חלק מהשיפור שיובל מדבר עליו.

למעלה