בוגרים רגשית?????????

בוגרים רגשית?????????

יש לי נושא לדיון, שהוא טיפה מוזר[?] כלאופן, העניין הוא כזה: היום, בגלל שנשארים מ12 עד 4 בבצפר, לאיזה פרוייקט, והפרוייקט מתחיל ב-2 אז היה לכל מי שמשתתף בפרוייקט ככזה שעתיים לשרוף.. ושורפים הכי מהר בדיבורים. אז קיצר, ידידה שלי מהשכבה התחילה לדבר על זה שהיא הולכת לקרוא את הארי פוטר 7 באנגלית וכל זה, ואז היא אמרה: "וואי, אבל שימי לב דניאלה, שרולינג מזה יבשה בפרטים מיניים. כאילו, פאק! הילדים האלה בני 17, והכי רחוק שמישהו הגיע אליו היא נשיקה עם צ'ו! בעוד שילדים בני 13-14 כבר בטח התנשקו צרפתית וכל זה.." ואז אמרתי לה שהקטע של הספר לא עוסק בחיי האהבה של הארי וכולם ("חיי אהבה" XD), ושזה מד"ב ולא קשור והכל. ולא כל ספר חייב לשלב את כל הצדדים שבחיים של הגיבור, על אחת כמה וכמה נשיקות וכאלה.. אז לוידעת. דווקא חשבתי על זה, והחלטתי להעלות את זה פה לדיון. מה אתם חושבים? יש פה גולשים כמעט מכל הגילאים.. ישמצב שהיא טיפה צודקת? כאילו, בכל אופן, מסכן הארי, דפקה אותו עם כולה נשיקה קטנה עם הבכיינית של הבצפר. רולינג לא קצת שכחה להעשיר את החיים הפרטיים של הארי, רון, הרמיוני?... ואל תגידו לי שכל הקטע שהארי חשב על ג'יני נורא, או הרמיוני וקרום.. כי הארי אהב אותה, לא נמשך אליה פיזית אומשו.. קיצר, אני חותכת את החפירה ושואלת את דעתכם.:)

תכל'ס

ב"ה היא די צודקת. אבל, אמרת לה נכון-זה באמת לא הקטע של הספר. חוץ מזה, לי היה איזה קטע ששעשע אותי, בספר השישי הארי חולם על ג'יני באופן שאילו רון היה מבאר הכרה הוא היה הורג אותו. רולינג בהחלט נהנת לתת רמזים,אבל היא נזהרת במה שהיא כותבת, וחוץ מזה. בשביל זה יש לנו פיקים!

גברת!!!

תתרכזי בלהחזיר לי הודעות באייסיקיו, ולא להשתיק אותי ב"תשתוק", ואז לשלוח פה הודעות בפורום באותה הדקה שלי!

../images/Emo6.gif

ב"ה אבל אתה שולח הודעות שיקריות! ופה נגמר הדיון. ויקי חולה ומן הסתם תאכל אותנו אם נמשיך אז הוס!

mjlk

New member
חשבת שזה שיימוס בגלל השיער הבהיר

אבל זה בעצם היה דראקו!

ToryMaster

New member
זה פשוט לא העיקר

לדעתי, לא מין הנמנע שבחודשים שהארי וג'יני הספיקו לבלות ביחד, כן קרה ביניהם קצת יותר מנשיקה תמימה, כנ"ל עם רון ולוונדר. זה פשוט לא העיקר בספר, אז זה לא מתואר ולא מוזכר [וגם כי הספר הוא בעיקרו ספר ילדים ונוער], חוצמזה, שבעני זה לא עד כדי כך מוזר שבחור בן 17 לא עשה יותר מלהתנשק עם מישהי, אפילו מאוד נורמלי.

noosh

New member
../images/Emo45.gif

כי אני עייפה מכדי לכתוב את זה בעצמי במילים אחרות
.

mjlk

New member
זה לא העיקר, אבל זה מעניין

בשביל זה יש פאנפיקים שמתארים, בפירטי פרטים (תאמינו לי, אני וכל מה שקראתי ><) את כל מה שאת רוצה לדעת על חיי האהבה של הארי, וגם אם את ממש רוצה את של האגריד, והתאומים, וסיריוס
ורמוס, וסנייפ ובעצם כל דמות בספר!

מתניק16

New member
זה נכון וזה בעייתי

תכלס ילדים לא מעטים שוכבים בגיל 17, וגם הרבה לפני. אבל מדובר בספר שמילוני ילדים קוראים, וזה לא יתאים שהם יתחילו להתחנגל לאורך הספר, מה גם שזה באמת לא העיקר.

זה ספר שמופנה לקהל יעד מסוים,

של ילדים, בכללותו, ולכן הוא לא יכול בשום אופן להיות שופע תכנים מיניים. אז נכון, את הארי פוטר קוראים אנשים בסקאלת גילאים מאד נרחבת, אבל אי אפשר להתעלם מהייעוד המקורי של הספר. התמימות נמצאת בכל מקום בהארי פוטר. כל הרעיונות הם תמימים, כל המוטיבים. אפילו האלימות היא אלימות שלא לשם אלימות, אלא לשם מוסר השכל מסוים. ורולינג שומרת על הגישה הזאת, ומשאירה לנו מקום לדמיון (או לפאנפיקים) כמו שרק היא יודעת.

למעלה