בואי למיטה !!!

קחי את הזמן.....

הלכתי לעשות כמה ג`ובות, את האוברדראפט לכסות... ואת בשלי מיצי מחשבתך אשר אותי יביאוני לחזקך... לא במילים !!! ובלי... :cool:

*קסנדרה

New member
פסיפלורה :-(

פסיפלורה הפעם עברת, את גבול הטעם הטוב להבא איאלץ למחוק הודעה כגון זו ומן הסתם, גם את התגובות להודעה. ההודעה מכילה מלים שאין להן מקום בפורום זה. אז אבקש תודה מראש קסנדרה

קסנדרה

ההודעה הזו נכתבה ל-פ-נ-י הודעתך הקודמת.. ותשובתי עליה (אני מגוונת..) בכל אופן - את צודקת. ההודעה באמת קיצונית. לא המילים שבה אלה הצירוף שלהם. אני בטוחה שלזה התכוונת :) למען האמת , קסנדרה - אני חושבת שפירסמתי כאן שירים וסיפורים שאין להם תוכן אירוטי, יותר מאשר שירים אירוטיים. קל מאוד לבדוק את זה..כששאלתי באופן פרטי למה לא מגיבים על השירים/סיפורים האחרים אלא יותר על האירוטיים, נאמר לי שקל יותר לענות על שירה אירוטית משום שהיא קלילה.. זה מעליב קצת, בל זה מה שיש.. אם הקוראים/כותבים מעדיפים לענות לשירים אירוטיים יותר מאשר לשירים אחרים, זו לא אשמתי. כנראה שזה נושא שקרוב לכולם וכולם מרגישים יצירתיים לגביו. הדרך למנוע ``סערה`` סביב הנושא היא לאסור פרסום שירה אירוטית בפורום הזה וזה משהו שיהיה קשה לעשות.. הדרך האישית שלי למנוע זאת היא הימנעות ממענה על תגובות לשירים שלי. בשבוע האחרון נוצר כאן משחק פינג פונג של שירים שרובם היה סביב הנושא האירוטי ואני מקבלת עלי את האשמה בנושא הזה. לא הייתי צריכה להגיב ולעורר יותר. טעות שלי.. ניסיתי להתנצל כמה פעמים אבל זה נבלע בשאר התגובות.. אני מבטיחה להימנע בעתיד מלענות להודעות עם רמז מיני כלשהו.

*קסנדרה

New member
פסיפלורה , תודה על ההבנה

פסיפלורה אין כלל בעיה לכתוב שיר שמרמז אירוטית או שהמוטיב אירוטי יש בזה יופי משלו והיו בין יצירותייך שירים יפים. אלא מאי???? מרבית התגובות לא התייחסו לשירה כלל, לא לאופן הביטוי או לתחושות אלא הגיבו לקונטצייה המינית בלבד ולפתע איבד הפורום, את צביונו פורום ספרות ושירה !! מה חבל.. יפה שהבנת ואני מעריכה זאת. קסנדרה

והפעם קצת חמשירים כתשובה ;-)

הנה איש רב פעלים גם בוקר גם איש אלוהים פליט מיקלטים אוחז פלצורים וחובב מחוזות אחוריים גלימת נזירים עוטפת תשוקותיך לא חושפת רק אני ואתה ומצעי המיטה נגלה תאוותך השוטפת..

אפשרי הלילה??

אהבתי היא חשאית אך בליבי לא אכחיש, אהבה אלומה לנשואה נחבאה. אך בבוא הלילה שם,מול המסך תתעורר ערגתי אלייך ותאוותי אל שדייך....

mna

New member
אופק

אין לי סוס, וגם לא אופנוע, אך ללא היסוס, אתן לי בי לנגוע. אושיבך לידי, ואל האופק ניסע, ושם מתשוקה תרעדי, כשנעשה דברים - שאיש לא ניסה . . .

אורמור

New member
אבל עוד לא ציחצחתי שיניים..!!!!!

ארבלוני חוץ...מהצחוק השיר נהדר..מזמין..חושני חוזרת על עצמי אבל לפחות עקבית.. אוהבת אור

למעלה