בואי למיטה !!!

בואי למיטה !!!

בואי אישה, הבוז לעצלתיים אני נמק מרוב חיבוק ידיים. פרמי בגדייך שאת לובשת לחסום עיני טיפש סקרן מגשת. התירי שרוכי נעלייך,קולך עכשיו אומר לי שהגיעה עת מישכב. שימלה צונחת-ובא הוד מלכים כסגת צל גבעות משדות פרחים. הסמיכי את ידי המשתלחת לתור אחור,קדימה,בין,מתחת. אמריקה שלי! גילוי יבשת! ארצי שאיש אחד היא מאיישת !! מיכרה מרגליות, גילוי ארצות.... אבוא אל בין רגלייך ואשים חותמי עלייך.

שיו! בסדר, בסדר..מה אתה צועק?!

:))))) צ`מעו - השירים כאן לוהטים כמו ימי הקיץ.. בקצב הזה - תפוז יעשו לך מנוי לתאטרון.. יהיה להם זול יותר, כותב מדהים שכמותך!

******גירויים******

גירויים הם מעוררי יצרים ואפילו לא תמיד מיניים. את כולם נתאר כמעט באותן המילים וכולם יחפפו קימעה בתיאורים. אני על יצר הכתיבה מדבר ואתם אלה שמגרים אותי !!! ואם יוצא מזה גם מפגש, הרי שהינו מס הערך המוסף.... ;-)

אהממ.. גש הלום, איש!

מהדקת עורך לעורי נושמת ריחות של תשוקה יזע דבק ביזע נשימה בשאיפה ליטופך מצייר בי מותן ונשיקתך עטרת שד ירך חובקת ירך שניים פתאום אחד.. רכסי עונג נושקים שמים אנקותינו גולשות במורד ואז פוקחת עיניים לאחר-כך של לבד..

mna

New member
אגש H-)

אגש אלייך, ראש אתמון בין שדייך, אשמע את אנקתך, ואת הולם לבבך. אריח את תשוקתך, ואתהה בליבי, איך? איך נתתי לה להמתין, לאישה עם כזה גוף מזמין . . .

אז תתקרבי גם את.....!!!

אנצח על שירת תאוותך ואין חומה עומדת בעדך. תשוקתי אלייך ואל גנך ולשנינו קוסם החטא. עיני בך הלומות, שפתותי נושקות, גופי רוטט,גופך מפרפר וקול התשוקה אותנו יסבר.

mna

New member
לא חושב ;-)

לדעתי גם היא נהנית לקרוא, את ההגיגים, אשר גרמת לברוא. את התשוקות, והתאוות, וכמובן, את הרטטת הלבבות.

קסנדרה אוהבת שירים !!!!

אל תפחדי ילדה, כל עוד מדברת בשירה... קסנדרה תחכך ידה בהנאה, ואנו ניגלוש לעניני תשוקה.

*קסנדרה

New member
פסיפלורה :)

פסיפלורה החביבה לפטר ??? מי, אני ???? קטונתי. אבל, אם כתבת, אגיב... לדעתי להיתקע בשירה עם מוטיב אחד ולחזור עליו עוד ועוד, זה מעכב את ההתפתחות בשירה,במשחק, ביצירה ובאומנות חייבים לגעת בכל: בכאב, בתשוקה, בעצב, באהבה, בערגה, באבל, בשעמום, בטבע וכיוצא בזה. ותחשבי על זה..... בהצלחה קסנדרה

אני מגוונת..

משתדלת לפחות.. מסכימה איתך מאוד! כבר אמרתי לצאר שהשבוע האחרון היה עמוס מידי. אני מזדחלת אל הצללים קצת.. הגזמתי :)

קסנדרה-את צודקת H-) B-)

עד עכשיו התמקדנו בסתם שירה אירוטית שהביאה את ארבל למשל..למצב של הסטריה הוא רוצה כעת כאן,ועכשיו...הכל !!! שכח שעושים את זה במיטה,חראם.. אז בואי נגוון קצת מעכשיו נתמקדב שירת-זיונים נטו זה שונה זה מגוון זו מהפכה של ממש.. ואלה,הצחקתם אותי.. ;-) מרק.

אתה עוד ``עושה`` במיטה???? :cool:

ואני קניתי לך סיר לילה ליום ההולדת :cool: וגם לצורך ``הגיוון`` כדאי לרדת מהמיטה !!! H-)

טוב,לא חוכמה-לך יש הרי קטטר..B-)

אני אסתפק לי בינתיים בסיר תודה ארבל-תמיד אתה חושב על הכל.. מרק.

טריגר לפסיפלורה !!!

על שדייך,אישה,אני בוער ולא אבוש!!! ממקלט הנזירים נמלטתי ותשוקתי בכל מרחבי גופי, אני שמח ,אני חומד ואחורייך ארדוף כבוקר. פלצור תאוותי את חמוקייך יקיף ואל סוסי אותך אניף, נידהר בשניים בתשוקה ונמצה את התאווה. ואם תגידי `לא` אז למה את מתכוונת??? ;-)

מה לא??!!

מתי, איפה ומי מביא קונדומים?? סתםםםםםםםם..לא להבהל. אני אמיצה באותיות ;-) תן לי קצת ואכתוב משהו :)

mna

New member
היה ברור לי שכן . . . ;-)

היה לי ברור, שלמערבולת תשוקה אותך אגרור, ביחד ניסחף, וביחד נתלפף, ונעשה ביחד הרבה כיף! וכאשר, הרגע יגיע, ו``צריך ללכת`` השעון יודיע, נלך שנינו בידיעה שבלב, שנוזלים שנינו - נמשיך לערבב.

למעלה