בואו נשחק משחק!

P o o f i

New member
איציק ../images/Emo24.gif

טוב, יש לך תחביב נורא מוזר לקשקש על תמונות של אנשים, וזה מגניב.
וחוץ מזה, אתה פשוט מקסים! ממה שראיתי בפורום אתה תמיד מוכן להגיש עזרה לאנשים, וזאת תכונה נורא חיובות.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתודה רוזי ../images/Emo6.gif יאללה מפגש הבא- את באה~!

Hasselblad

New member
למי בכלל איכפת ממך ../images/Emo4.gif

איציק! אתה הראשון מהפורם שממש התחברתי אליו בתוך המשחק, והראשון "מחוץ" למשפחה שסופח אליה.. ובמשפחה כמו במשפחה... בתור "אחותך" אתה צריך לעשות כל מה שאני אומרת!!! סתם סתם... אתה יודע שאני חושבת שאתה בן אדם מקסים שאפשר לסמוך עליו, אבל אחד הדברים שאתה צריך לדעת להרגיע.. זה את העצבים שאתה מקבל על נוביזם....

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אחותי הגדולה ../images/Emo6.gif

תודה כוסית
נזכרתי עכשיו במפגש, שאת עושה לי "בוא נלך לחברים שלך נראה להם שאתה מסתובב עם כוסיות" XD ואז איזה אחד חיכה לנו במדרגות נעות ואיך שבאנו הוא רץ XDDD

icy woman

New member
שבית אל ליבי

כשעזרת לאיתמר עם ה fame ומאז לא התבדיתי
ואני מניחה שאורך רוח תלמד ככל שתתבגר

spongbob

New member
../images/Emo110.gifטנקס איריס ../images/Emo99.gif

אני אלך עכשיו למילון לפרש את המילה התבדיתי..

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי איציק אין עליך! נשמה טובה אתה!

miss_t

New member
איציק../images/Emo221.gif

ילדון אוהב את החיים ואוהב אנשים מצחיק ושנון לפעמים מוזר ומפתיע

D amaged R oses

New member
איציק -

אתה מקסים! הכרתי אותך ראשון בפורום שהצעת לי עזרה שהייתי נובית מוחלטת, ואני אפילו זוכרת למה! הייתי צריכה גארנט ואמרת לי להשיג אותו מחלזונות אדומים. שאגב זה לא היה נכון
אתה תמיד עוזר ומנומס לכל הבאים לפורום, אפילו טרולים מעצבנים.
אתה פשוט מדהים ואני נהנית מהשיחות שלנו במסן
[וגם מהתמונות הסקסיות בפייסבוק] אל תשתנה!

איצקווו DD:

אתה אחלה בחלה D: אבל אתה חושב שאני מדבר איתך רק כי אני צריך תמורה *שתוק ניר*, ואתה אף פעם לא שולח הודעות!! וזהו, חוצמזה שגנבת לי את מאיה במייפל, אין כמוך ^^

Don Nirtin

New member
אבל מאור../images/Emo87.gif

שמני? כן? תרגם לי את זה- MAPLE BLA BLA BLA BLA BLA מייפל בלה בלה בלה בלה בלה. תודה D: בבקשה. זה די מסכם את כל השיחות. את רובן לפחות....

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאיציקון=]

טוב זה שאתה מקסים כבר אמרו לך..:p אבל אתה מקסים~! אני אהבתי את יכולת השכנוע שלך, *אהם*יאלה נובים יאלה*אהם* ואני אוהבת את האופטימות ושמחת החיים שלך...D: אתה פשוט איש שמח..^_^

tinkiwinky

New member
"בעלי" היקר :)

אתה פשוט מקסים ואין הרבה מילים לתאר זאת. חם איכפתי חברותי . תמיד שם לכל דבר וכל אחד. בקצרה - אני אוהבת אותך! לא סתם כולם אימצו אותך.

איציק

אתה מקסים ומתוק, והראשון בפורום שנתן לי את המסנג'ר שלו וממש גרם לי להרגיש חלק מהחבר'ה
חוץ מזה אתה אינטיליגנט, ומוכן ללמוד! הרבה אנשים מתביישים לשאול כשהם לא מבינים משהו, ואז נשארים בלי לדעת. אני שמחה שאתה שואל
חוץ מזה, אני לא יודעת אם המדגישומטיק הוא רעיון שלך, אבל אם כן- ח"ח!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifניר, אני אוהב בך:

את זה שאתה מקלל את נקסון, נכון שלפעמים זה עובר את הגבול אבל זה מצחיק אותי תמיד מחדש. אני אוהב את הסקרנות המוזרה הזאת שיש לך במשחק, למצוא מקום אימון טוב לקוסם. אני אוהב את הסיגנון התבטאות שלך לפעמים [מתי שהוא לא עובר את הגבול] בקשר לכל מיני דברים כאלה ואחרים

Don Nirtin

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

ו.... ננסה לצנזר את עצמי... לרוב מה שאני עובר את הגבול זה די לא אשמתי... זה אשמת המוח שלי

deisy

New member
ניר...

אתה יכול לשגע פילים! ואני יכולה לרצות להרוג אותך לפעמים אבל די מהר זה עובר לי
כי מה לעשות אתה מצליח גם להיות נחמד לפעמים
מה שכן.. ת-פ-ס-י-ק להיות עצלן!!! מה שכן, אתה מצחיק אותי מאוד! כשאתה מחובר במשחק אני לא מפסיקה לצחוק!

למעלה