בואו נשחק משחק!

ווינגז

New member
בואו נשחק משחק! ../images/Emo23.gif

זה אומנם לא קשור למייפל, אבל מכיוון שכולנו במצברוח כ"כ טוב, לדעתי זה הזמן. במשחק הזה, אנשים בפורום יכתבו לאנשים אחרים מה הם חושבים עליהם, ובעיקר - למה הם אוהבים אותם. נשמע מסובך? אם אתם רוצים לשמוע מה חושבים עליכם, שרשרו להודעה הזו את המילה "אני". שאר חברי הפורום יצטרכו לכתוב את דעתם. שימו לב - מי שרוצה שיכתבו עליו, מתבקש לכתוב גם על אחרים. אנחנו סומכות עליכם שתשמרו על המשחק הזה חיובי ושלא נצטרך למחוק פה דברים. חדשים פה? גם לכם מותר להשתתף.
לכו על זה.

Don Nirtin

New member
אתה פדלאה...../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

לא סתם. אתה למרות שכל החבר'ה משגעים אותך בפלאפון כל שנייה (
) התרשמתי ממך. ומהגובה שלך. גם אני רוצה. וסתם אתה נחמד וזה. ומצחיקון. וסליחה אם אני נודניק לפעמים. זהו יצאתי בסדר?

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיותר מבסדר ../images/Emo6.gif

ואתה במפגש גם באת רק לאיזה 4 דקות.. חסר לך מפגש הבא!

ReallyWrong

New member
איציקווון ../images/Emo99.gif

אתה חמוד כזה, ומצחיק וכיף לדבר איתך ואתה ממש מוצלח בלעשות נוביםז"ל. ואתה נראה בול כמו בתמונות בפייסבוק, מה שמאוד תורם לזיהוי שלך

deisy

New member
מממ....

קודם כל כי אתה חמוד
תמיד אתה מוכן להגיש עזרה!
שזה משהוא מאוד חיובי בעיני... אתה מצחיק אותי מלא!
אתה יודע די הרבה ותמיד משתף... אתה רק צריך לעבוד על הסבלנות שלך
אבל נו, אפשר לוותר לך עד שתגדל

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתודה ../images/Emo23.gif כן, הסבלנות שלי זקוקה לשיפור

ווינגז

New member
איציק המקסים!

טוב, תשמע, יצא לי להתחיל להכיר אותך טיפה יותר ברצינות רק אחרי המפגש אני חושבת, היית קצת בשוק וזה מאוד עודד אותי לדעת שאני לא היחידה שקצת חווה התקף פאניקה.
אתה באמת מותק, ומצחיק ואופטימי ומשמח, ועם כל מה שקורה פה בחודשים האחרונים - אני מרגישה נורא מבוגרת ואחראית לידך (שקט, כל הפורום מבוגר ממני עכשיו!) כיף לי לשמוע את זווית הראייה שלך על דברים, ועזוב אותך ממתמטיקה, זה לא באמת חשוב.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחח שמתי לב שנינו היינו בשוק טוטלי ../images/Emo6.gif

אולי אני אאמץ אותך גם כאחותי הגדולה?

spongbob

New member
../images/Emo110.gif כן וזה מה שעושה אותי גם אח של סיוון

ומכאן אח שלך.. אבל אני בכלל הבן של גלית ונשוי למאיה.. O_O

deisy

New member
איזה סמתוכה עשית פה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה ילד קרוע יש לי

ToryMaster

New member
זה באמת מסובך

כי אני אחותה הגדולה של יעל, אבל הבת של גלית, שהיא בעצם יותר אחות של סיון מאשר דודה שלה, ואני גם קצת מאוהבת בבן שלה, אז מה עושים?

deisy

New member
איציק אמר

שהוא עושה אילן יוחסין
בואי נראה מה יצא לו

Guid

New member
אתה.

אתה פשוט נחמד! D: אני לא מכיר אותך אישית, אבל ע``ג הפורום אתה תמיד עוזר (או מנסה לעזור) למי שצריך. אתה מצחיק כזה, קליל, וגרמת לי לצחוק הרבה היום! /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה