בואו נעשה משחק חדש

Silver Fox

New member
תגובות לא יפות?!

ומה בנוגע לסיפור שלי, זאת היתה תגובה ממש יפה מה ששלחת... אין! פשוט תגובה שנהנתי לקרוא אותה! די, אני תכף באה אליך, לא בא לי לריב איתך. מי שיש לה סיבה להצטער מצטערת, ונגמר סיפור. ואני לא מבינה מה היה מעליב כל כך.

Pagra Baleben

New member
בלוסום

מוג´ו, לא נמאס לך? *מחטיפה למוג´ו, ושמה אותו בעצמי בכלא הכי שמור בטאונסביל*

Silver Fox

New member
מוג´ו

ווואארררררררגגג!!! *מנפח את שרירי האדירים ומפוצץ את הכלא* שום דבר לא יוכל להתגבר על מוג´ו ג´וג´ו האדיר, בעל הכימיקל E החזק! היי, יש לי רעיון, חבר´ה - אולי הבנות יבואו וישפכו על מוג´ו כימיקל X, ואז הכוחות שלו יעלמו? ככה אפשר לסיים את המשחק...

Pagra Baleben

New member
או, רעיון טוב../images/Emo185.gifבלוסום../images/Emo185.gif

*שופכת על מוג´ו כימיקל X*

Silver Fox

New member
מוג´ו

אההההההההההההה! *צורח ומתכווץ* מה קורה לי?! מה קורה לי? מה קורה לי. מה קורה לי... *הקול שלי נעשה חלש וצפצפני כי אני מתכווץ עוד יותר* אהה! הצילו!

Pagra Baleben

New member
בלוסום../images/Emo185.gif

*שמה את מוג´ו בבקבוק, והוא צועק דברים לא מובנים*

טולקין

New member
ממש תודה לקריין פתאום אפשר לישכוח

את אנה ממש תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר........ אני לא משאירה בפורום הזה הודעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה