בואו נעשה משחק חדש

Ring Lord 1121

New member
בואו נעשה משחק חדש

בואו נעשה מישחק תפקידים חדש כי כבר אין לאף אחד משהו להגיב!!!

Ring Lord 1121

New member
אז אנחנו צריכים....

חסרים לנו:קריין,ראש-העיר,מיס בלום,מיס קיין,פאזי,כל מיני אנשים רעים, ואולי שכנים חדשים

Silver Fox

New member
מוג´ו ג´וג´ו

איי, איזה יום יפה היום, השמיים כחולים, הציפורים מצייצות... ועושות לי חור בראש! הציוצים האלה עושים חור בראש! בא לי לירות בציפורים האלה המצייצות שעושות לי חור בראש! ותראו את כל אזרחי טאונסביל יושבים ועושים פיקניק בדשא ומאושרים! זה מעצבן אותי! האנשים המאושרים מעצבנים אותי, כל טאונסביל המאושרת! המוכרים בחנויות מאושרים, עובדי הניקיון מאושרים, הילדים מאושרים... כולם מאושרים והאושר הזה של כולם המאושרים מעצבן אותי!!! אבל אל דאגה, בתוך זמן קצר אף אחד כבר לא יהיה מאושר... אהאהאה... אני סיימתי סוף סוף לבנות את הרובוט המעופף/הולך/נוסע/שוחה המשוכלל שלי שישמיד את כל טאנוסביל המאושרת ואת כל תושביה המאושרים! אהאהאהאהאה

מלנכוליה

בואו נראה נחפש רשע כדי לעזור לו או הנה מוגו בוא נחזק את ליבו ונהפוך אותו לרשע יותר קרן רשעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Pagra Baleben

New member
הקריין../images/Emo185.gif

או או..כנראה שמישהי, מנסה לעזור למוג´וג´ו! היא נראית בדיוק כמו בת פאוור פאף!

מלנכוליה../images/Emo160.gif../images/Emo118.gif../images/Emo139.gif

אני חושבת שמישהו עלה עליי אני חייבת להתחבא *מתחבאת בסמטה חשוכה ו משנה את עצמי לבאבלס* *יוצאת מהסמטה* *טסה לכיוון המצודה של מוג´ו* איזה כיף יהיה להרוג את אחיותיי

Pagra Baleben

New member
בלוסום../images/Emo185.gif

באבלס! מה את עושה שם? בואי נלך אנד קיק סום באטס!

Silver Fox

New member
מוג´ו

*יוצא החוצה ומעמיד את הרובוט הענק שלי בחוץ* אהאהאהאה! בתוך זמן קצר, אפעיל את הרובוט שלי והוא ישמיד את כל טאונסביל! ואז לא תהיה יותר טאונסביל! ואז לא תהיה יותר טאונסביל מאושרת עם אנשים מאושרים! כל האושר יימחק מטאונסביל ואני אשלוט בעולם! כי אני, מוג´ו ג´וג´ו! היי... מה זה?! אני רואה ילדה אפורה עם שיער שחור מתקרבת אלי בטיסה... בטיסה?!?! מה זה אמור להביע? דבר כזה לא נראה מעולם בתולדות מוג´ו ג´וג´ו! בת הפאוורפאף הרביעית! היי, מה את רוצה? (מוג´ו רואה את מנכוליה אז קובי אתה צריך להמשיך עכשיו)

מלנכוליה

שלום מוג´ו אני זאת שחיזקה את הרשע שלך היום בבוקר אני אעזור לך להרוג את אחיותי ואתה תשלוט בעולם אבל אני יהרוג אותך אחרי זה אמרה בלחש

Ring Lord 1121

New member
באטר-קאפ

או.... איפה הבאבלס הזאת נימאס לי לחכות לאן היא הלכה בלוסום??? טוב ברגע שאמצע אותה אני אקלל אותה ואתן לה מכות *במחשבתי:אני אקרע לה ת´תחת* (מיצטערת,אבל באטר-קאפ קשוחה) (pagra baleden את צריכה להמשיך)

למעלה