בואו נעשה משחק חדש

היא רעה ../images/Emo160.gif../images/Emo118.gif

אחת מהבנות בפורום המציאה אותי נראה לי שלא הבנתם בלוסום ראתה את באבלס שהייתה בעצם מלנכוליה כי היא השתנתה ואז השתנתה בחזרה

Silver Fox

New member
מוג´ו

פאוורפאף רעה... מממ... נשמע מעניין
ובכן, מה יש לך להציע לי, מנלכוליה?

מלנכוליה ../images/Emo160.gif../images/Emo118.gif

אני מציעה לך כוחות על בעזרת כימקל e כימקל הרשע הה הבקבוק תעשה מה שאתה רוצה

Silver Fox

New member
מוג´ו

עזבו את הרובוט! *מחזיר את הרובוט למחסן* אני לא צריך רובוט מטופש ומגושם, אם אני יכול לקחת כימיקל E! כי כימיקל E הוא כימיקל מרושע, שמתאים לרשע כמוני, ולכן, רשע כמוני בעל הכימיקל E הוא רשע חזר ומרושע, ולכן לא צריך רובוט מישהו רשע מרושע כמוני בעל הכימיקל E! *שותה את הבקבוק* *כל הגוף שלי מתחיל לרעוד* אהא... אההההה! הכאב! הכאב! הכאב!!! *מתנפח ומתנפח והופך למפלצת ענקית עם קרני לייזר ושרירים* ואו! עכשיו אני מספיק רשע ויותר חזק כדי להיות רשע מרושע בזכות הכימיקל E! ובזכות היותי בעל הכימיקל E אני יכול להשתלט על העולם! ואני אשתלט על טאנוסביל המאושרת ועל כל העולם המאושר ואז לא יהיה יותר אושר! *יוצא אל העיר בשאגה ומתחיל להרוס בניינים* אהאאהאה! תודה, מנלכוליה! עכשיו אני כבר לא צריך את עזרתך, לכי! *סוטר למנלכוליה ומפיל אותה על בניין*

באבלס

מוג´ו פגע במלנכוליה טסה אל מלנכוליה מעיר אותה ועפה להרביץ למוג´ו והוא מפיל אותי

Pagra Baleben

New member
בלוסום../images/Emo185.gif

באבלס! את בסדר? *עפה לבאבלס ועוזרת לה לקום, ואז שולחת מבט קר למוג´ו*

Silver Fox

New member
מוג´ו

אהאהאהאהאהאה!!! אתן חושבות שאתן כל כך חכמות, נכון? שתצליחו להביס אותי באגרופים הקטנטנים שלכן! אז טעיתן, גירלז! כי אני יותר חזק! אני יותר חזק כי יש לי שרירים יותר גדולים! יש לי שרירים יותר גדולים בגלל שלקחתי כימיקל E שקיבלתי ממנלכוליה! ובגלל שיש לי שרירים יותר גדולים ואני יותר חזק, אני יכול להביס אתכן! וגם את מנלכוליה, כי אין כאן מקום למנלכוליה, לבדי אשלוט בעולם! אהאהאהאהאהאה *מושיט יד ומוחץ את הבנות באגרוף* *מפיל אותן על המדרכה*

Houndour

New member
HIM

נוט סו פאסט מוג´ו ג´וג´ו!!!! (ולא, אני לא ירדתי מהפסים!) אתה לא תשמיד את הבנות לבד!!! גם אני רוצה חלק מהקרדיטס!! *יוצר עולם מדומה שבו מוג´ו עומד בצד המדרכה ופתאום נופל עליו פסנתר בעוצמה רבה. לאחר שמוג´ו מקבל מכה
, הים מחזיר אותו לעולם האמיתי.* הכוחות שלך לא יעזרו הרבה!!!!

Silver Fox

New member
מוג´ו

אתה חושב שאתן לך לחלוק איתי את התהילה, HIM? לא ולא, כי מוג´ו ג´וג´ו יש רק אחד בעולם! ואני הוא האחד הזה! אני, ורק אני לבדי, אשלוט בעולם! כי בעולם הזה אין מקום לא לשלושה מוג´ו ג´וג´ו, לא לשניים, אלא רק לאחד! וזה אני, מוג´ו ג´וג´ו האחד והיחיד לשליטה בעולם! *מנסה להכניס לHIM אגרוף אבל הוא נעלם באוויר* היי... מה זה?! למה הוא נעלם?

באטר- קאפ

או הנה את באבלס *בועטת ומחטיפה לה מכות* באבלס אנחנו חיפשנו אותך בכל מקום איפה לעזעזל היית??? {קובי גין אתה צריך להמשיך את באבלס (ואתה צריך להיתבכיין כי הארי אתה באבלס)}

טולקין

New member
באטר-קאפ

יו מג´ו סתום ת´פה ש´כה כבר כמה אתה כבר יכל לדבר י´א פטפטן אחד *מחטיפה לו מכות לוקחת אותו לכלא ואומרת לשוטר*:"הנה תיכלא את הפטפטן, כבר הגיע הזמן למעצבן

Silver Fox

New member
מוג´ו

*בועט בשוטר, בועט בבאטרקאפ ומעיף את כולם הצידה* הא! איש לא יכול לנצח את שרירי האדירים, כי אני הרי מוג´ו ג´וג´ו, האחד והיחיד לשלוט בעולם!

Silver Fox

New member
לא נכון...

יש לו שרירים, הוא לקח כימיקל E, שכחת? הוא מפוצץ את כולם במכות...

טולקין

New member
לילך יש לך תגובות מגעילות פשוט את..

יודעת שאת מעליבה ועוד היית יכולה לשים בסוגריים (דרך אגב שיחקתי בסימס ושרפתי את המשפחה שבעמצע
אכשיו יש לי משפחה
אה וגם....עשיתי את הגבר לגנב)

למעלה